![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=izmirliyigido;813786]Tek cümlem var;
"Rıza hoca, senin oynatacağın futbolun" .[/QUOTE] Abi hocaya kızıyorsunda futbolcular beceriksiz değilmi, yani oyuncular biraz gayret edecek abi.Gerçekten bizim oyuncular beceriksiz.Bir topu uzaklaştıramıyorlar,topa vuracak kuvvetleri yok kaç maçtır böyle.Kaleci desen .bitmiş hepsi,. |
rıza hoca macın en iyisi olan mehmet nası çıkarıp, doğayı oyunda tutarak takımı daha da demoralize etti. doğa deli dana gibi dolanıyor. bir baktım ilerde pres yapıyor. bir bakıyorum orta sahada bir bakıyorum defansta senin mevkin neresi be adam? (takımda hayrettin var sen nereden çıktın. hayrettin bari yürekten oynuyor.) ikinci golde yan ve geri pas sevdası yüzünden topu kaptırdı. cezaalanı önünde topa vurmadı dürttü ve uzaklaştıramadı. yani hata üstüne hata yaparak bize golü yedirdi. takım içerisinde oynayan oyuncular da bunun farkında ve 10 kişi kalmışlar ancak sahada 9 kişi hissettiler ve maça asılamadılar. birde kaleci atilla yaptığı hata takımı dağıttı. kadir kaleye giren topa neden elinle müdahale ediyorsun? bırak 1-0 olsun futbol ince ayrıntılar oyunudur.
rıza hoca maçtan önce anladığım kadarıyla kimin girip çıkacağına karar veriyor. bütün maçlarda klasik aynı oyuncular değişiyor. oyunun gidişatına ve futbolcunun performansına hiç bakmıyor. bakdaydı mehmet nası çıkarmazdı. bir eleştiride eneramoya bence enaramo şut çekmeyi ve kafa vurmayı özel olarak çalışmalı. buna grosicki de dahil. eneramonun yerine forvete pedriel geçmeli eneramo sağ açık olmalı. pedriel daha çabuk ve fırsatçı ve presi seviyor. eskişehir maçına hocamızın daha iyi bir kadro çıkarmadı dileğiyle.. |
Beyler gidişat kötü düşme hattına hızla çakılıyoruz :(
|
Herşey tamamda bize kaleci lazı
|
Bir nal bir at kurtarır. Bir at bir ordu kurtarır. Bir ordu bir vatan kurtarır.
Bir MAL bir futbolcu kaybettirir. Bir futbolcu bir maç kaybettirir. Bir maç imajını kaybettirir. |
Aman hoca Beşiktaş'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.Macerayı bırak.Takımın kondüsyonu iyi,bunu herkes görüyor ama anladığım kadarıyla yönetim seni sana bırakmış tamamen sen kendi kendine ultra taktik denemeleri yapıyorsun.(4-5-1),(4-2-3-1),(4-3-3).Barcelona gibi oynamaya çalısıyoruz,tek farkımız biz pas yapamıyoruz.O zaman Sivasspor gibi oynamak en iyisi.Aman dikkat diyorum.Başka bişey demiyorum.
|
çok fazla söze gerek yok kalede atilla oynuyorsa sağbekte uğur oynuyorsa takımın iyilerinden mehmet nas ısrarla oynatılmıyorsa veya iyiyken oyundan cıkarılırsa doğada ısrar ediliyorsa erhan gibi abdulkadir gibi oyuncular kulubeye mahkum ediliyorsa başka hiç söze gerek yok ancak bukadar olur
|
[QUOTE=OzkanBaskan;814019][B]Ben kaleci yorumunuza katılmıyorum o doneyi hazırlayan hocadır o kaleciyi tutup getiren şu an ki hocan ve transferde kaleci şart diyen de kendisi bence kaçınılmaz tek sonuç şu yeni bir teknik heyet..Yardımcılar ordu maçında elini kolunu bağlamış oturuyor demek ki bunlarda heyecan bitmiş genç ve dinamik ekip lazım bize.[/B][/QUOTE]
Başkan yine yanlış anlaşıldık... Kaleciyi getiren tamam hocadır ama bu transferi bu parayla yapacaksın diyende yönetimdir. 300 e bir kaleci bul hoca derler hoca gider 300 e kaleci bulur. Manzara böyle çıkar... Ama derlerseki alacağın kaleci en az 750 bin liralık olsun ama iyi olsun der, Sende gidersin Karcemarskası alırsın. Ben eldeki DONE derken bunu kastetmiştim. Yoksa tesbitlerin doğru... |
[QUOTE=SenSetik;814023]mesele tamamen "RUH" meselesi demiştim maçtan önceki yorumlarımda..ve bu yüzden orduya yenileceğimizi söylemiştim...bu takımda 90 dk. olmayı ilk hak eden adamdır Mehmet Nas...bu yüzden Rıza Hocayı beğenmiyorum..adaletin kaybolduğu yerde başarı olmaz...[/QUOTE]
Hocam doğrusun, onun gibi örnekler bir kişide yine mevcut. Ne bileyim ne kadar da savruk olsa Murat Akça, ne kadar görmesekte Kaan Kılcı... Bir çok hazırlık maçı oynadık orada bile şu gençlerimizin adını sanını duymadık. Yapacak bir şey yok takdir meselesi bizde değil maalesef. Ve... Bu zihniyette hala devam ediyoruz... |
--------------------------------------------------------------------------------
çok fazla söze gerek yok kalede atilla oynuyorsa sağbekte uğur oynuyorsa takımın iyilerinden mehmet nas ısrarla oynatılmıyorsa veya iyiyken oyundan cıkarılırsa doğada ısrar ediliyorsa erhan gibi abdulkadir gibi oyuncular kulubeye mahkum ediliyorsa başka hiç söze gerek yok ancak bukadar olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:47. |