![]() |
Cevap: Arkadiusz Piech
[QUOTE=yerliturkuaz;837308][B]Rıza hocanın bir transfer dosyası vardı bu transfer dosyasında Piech yokdu. Yönetim kendi insiyatif kullanıp hocaya danışmadan bu futbolcuyu transfer etti.
Hocamız da kendi istediği bir oyuncunun dışında farklı bir oyuncu alınınca yönetime tepki olarak Piech'i oynatmıyor. Piech'in oynatılmamasının sebebi budur. her maç sonrası bu Piech olayını artık abartmayalım olay budur sezon sonuna kadar da Piech'in oynayacağını da zannetmiyorum...[/B][/QUOTE] iyi de abi şimdi burda fatmagülün suçu ne piech in ne günahı var |
[B]Powitanie, Piech! Kochamy cię![/B]
Hoşgeldin,Piech. Seni seviyoruz. |
Bursa kupa maçında ilk onbirde görürseniz şaşırmayın.
|
sivasin bugun oynayacagi kadro belli mi. piech oynayacak mi
|
Arkadiusz bu gün oynasın nası güzel bir futbolcu görecez inş :)
Adam Polonyada yılın futbolcusu şeçilmiş sivassporda oynamıyo nası işse artı k:) |
[QUOTE]Arkadiusz bu gün oynasın nası güzel bir futbolcu görecez inş[/QUOTE]
En fazla son 15 dakikada görev verir. Bu da en iyi ihtimal! |
[QUOTE=yerliturkuaz;837308][B]Rıza hocanın bir transfer dosyası vardı bu transfer dosyasında Piech yokdu. Yönetim kendi insiyatif kullanıp hocaya danışmadan bu futbolcuyu transfer etti.
Hocamız da kendi istediği bir oyuncunun dışında farklı bir oyuncu alınınca yönetime tepki olarak Piech'i oynatmıyor. Piech'in oynatılmamasının sebebi budur. her maç sonrası bu Piech olayını artık abartmayalım olay budur sezon sonuna kadar da Piech'in oynayacağını da zannetmiyorum...[/B][/QUOTE] Riza hoca sivassporu dusunmeli kendini degil! Piech sivasspora yararli olur.... pedrielden iyi ama bunu tek riza hoca gormuyor.... Ugur kavugu ikinci yariyi koyuyor 1-0 arkadayiz..... riza hocanin akli macta degilde heralde |
arkadaslar sizce bugun hoca uguru yine oyunu alip piech i kisa da olsa oynatir mi
|
yine ilk 11 de değil bu çocuk:(
|
ikinci yarı girsin yeter.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:39. |