![]() |
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
[QUOTE=astaravisa;852526]Rezillik !
Gol atip plaka yazdirmayalim bu saatten sonra![/QUOTE] Aynı şeyi düşündüm. 6-1 olsun diye bunlar kendi kalelerine atar bile dedim. Bunlardan herşey beklenir. |
Aşağıda yazdıklarım maç sonu kızgınlığı ile veya düşünmeden yazılmış şeyler değildir.
[B]Takip edenle bilir, sezon başından bu yana BU TAKIMIN KÜME DÜŞMEMESİNİN BÜYÜK BAŞARI OLACAĞINI söyler dururum ![/B] Eğer bu takım KARABÜK VE ELAZIĞ'A YENİLİP KÜME DÜŞERSE sakın ha şaşırmayın ! Ben cidden düşeceğimizi düşünüyorum. Ha ola ki şansa ligde kalırsak ta BAŞTA HOCA MÜSVEDDESİ, GROSICKI, ENERAMO, ERMAN ve diğer kanı bozukların tamamı gönderilip, [B]BAŞTAN SONA YENİLENMELİYİZ ![/B] |
diyecek birsey bulamiyorum. Ilk yarida nerdeyse adamlara posizyon verden gecti, ikici yari 5 gol... Kadir neden cikti??? Sayin Calimbay bu hic olmadi...
Yanlis taktikle yaktin takimi.:mad::mad::mad: Onlar o kaz kafalar 1-0 öndeyken bile avantaj bizdeydi. 90+ da bulacagimiz bir gol bile yine turu bize getirecekti. Yazik cok yazik...........:confused: |
[QUOTE=radres58;852548]allah belanisin versin bu ne ya sinirimden oydali dersine dönderiyorum, kafayi igecem ben ya, seyirci gelmiyorlar diyorlar, böyle hap kayip etersen daha kimze gelme :
|
[I][B]En fazla nefret ettiğimiz 2 takım ve bu 2 takımdan da 6 şar 6 şar goller yiyoruz. Yazıklar olsun....[/B][/I]
|
ayıptır be valla ayıptır.ben sabah dersaneye giderken meydanda sabahın köründe toplanmış taraftarlarımızı gördüm.ben sabahın köründe dersaneye gitmek için yatağımdan zor çıkarken o insanlar seve seve benden belki 1-2 saat önce uyanıp oraya gelmişlerdi.şimdi o insanlara ne diyeceksiniz ?
bu sonuçtan sorumlu olan herkesin allah belasını versin.herşey oluyor bitiyor ve üzülen sadece ve sadece biz taraftarlar oluyoruz.birileri o çok istedikleri beşiktaş'a gidiyorsa gitsin.oranın köpekliğini yapsın.tabi beşiktaş artık onu alır mı ? samet'ten ağzı yandı bir kere.beşiktaş'ın o jenerasyonunu bir araştırın kaç tane adam akıllı teknik direktör çıkmış ki bunlar ne olacak.o dönem ki takımın en kazma oyuncuları şimdi başımıza büyük teknik direktör kesildiler. bu takım bugünkü oyunuyla herşeyi hakediyor.kötü anlamda tabiki.valla 4'ten sonrasına bakamadım.diğer 2 golü bilmem ama o 4 gol var ya o dört gol bu kadar amatörce goller görmedim.penaltıdan sonra içeriye koşmayan futbolcu topluluğu mu dersin.aynı golden 3 tane yiyen mal defans oyuncuları mı dersin.ne dersen de.ya haftalardır söylüyorum gerizekalı hocam benim bu navratil iyi adam cesur adam ama ağır işte ağır.ümit kurt sakatlanmadan önce iyiydi ama bu adamda da iş yok.yediğimiz goller akıllara zarar ya.kör müsün arkadaş sen kör müsün ? diyorum ya bir biz üzülüyoruz bunlara.gidin haftaiçi antrenmana görürsünüz kimsenin s..inde bile değil 6 mı yemişsin kupadan mı elenmişsin.şimdi orada deplasmana giden arkadaşlarımız en az 1-1,5 saat de stadda bekleyecekler.ama siz utanmayın ''GERÇEK'' Sivassporlular başınızı dik tutun.sizi bu durumlara düşürenler utansın. bugün ntvspor'da gördüm.fuat çapa sivassporla görüşüyor diye.inşallah gelir başımıza.adamın geldiğinden beri gençlerbirliğinde çıkardığı yerli-yabancı oyuncular ortada.formayı hakedene veriyor.kendi oyuncusunu taraftarın önüne atmıyor.demem o ki ligde de herşeyin bittiğini sanmayın bu hafta karabük maçında da bu defans anlayışımızla fazla birşey beklemeyin.karabük'ün çok daha fazla hızlı adamı var ve bizim defans hala daima ağır... bir de kimse çıkıp bana rıza hoca ne yapsın vs demesin.onu bana savunmayın arkadaş.lig bitti daha deplasmanda gaziantep,beşiktaş,fenerbahçe dışında galibiyet yok ve bunun dışında sadece 1-2 tane beraberlik var.şimdi bu takımın ligde kalma işi son haftaya kalsa son hafta deplasmandayız.benim diyeceğim bu kadar herkes herşeyi anlamıştır umarım. |
hakemde hatta bulmayin doğru dürüst oynasalardi, iyi oldu bu yönetim el koymasi lasim ardik böyle bu yürümez.
|
böyle oynamaz, birde gelib 6 gol igorsun resil
:mad::confused: |
Bülent Uygun gelsin
|
6. golu yedikten sonra gol atmayalım diye dua ettim .Plaka yazamadılar dıye macta sivas gol gol diye bagırdılar yerin dibine girdik .. kimse bir daha trabzondan üstünüz diye konusmasın bu yonetmle bu kadoyla bu oyuncularla kimse konusmasın artık bence .Bu trabzonlulara ne zaman diklensek 6 atıp postalıyorlar bizi .
Yönetimdekilerin haysiyetlerı varsa istifa ederler biz bu işi yapamıyoruz derler . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:47. |