![]() |
Cevap: Süper Lig 2013-2014 Kesinleşen Transferler
[QUOTE=33sivasli58;868613]MP Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Lugano da ciddi mesafe kaydettik. İstersek Lugano'yu şimdi alabiliriz."
Biz kimi istediysek hep geri planda kaldık. Diğer takımlar transferde bizden çok önde gidiyor. Elimizde ki bu kadro ile ilk 3 hayalden öte bir şey değil. Eğer Navratil gönderilecekse stoper kesikle lazım ve Navratil'i gönderdiğimize göre ondan daha iyisi olması lazım. Bu isimde Lugano olabilir. Bunun yanı sıra iyi bir yerli forvet ve orta saha da şart. İlk 3 ü istiyorsak derin,alternatifli bir kadroya ihtiyacımız var.[/QUOTE] Özellikle Lugano'da çok yol kat etmiştik ama olumlu bir cevap gelmedi. Kaynak [url]http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/super-lig-samet-aybaba-nin-hedefi-uefa_sto3860132/story.shtml[/url] İçiniz rahat olsun ;) |
[B]Eski oyuncumuz Erhan Güven Kayseri Ersiyes ile anlaştı.[/B]
|
sağ kanat ve göbekte oynayabilen bir oyuncu erhan güven bu yönü ile kadroya girebilir
|
[B]Sivasspor ve Kasımpaşa bu sene lige renk katacak gibi görünüyor.[/B]
|
son dakikaya kadar her an her şey olur öyleki transferin bitmesine saniyeler kala ben ne oyuncuların takım değiştirdiğini gördüm
|
Timur Özgöz SİVASSPOR DA
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/t...ler_38341.html[/url] |
[B]Beşiktaş’a Carlos kıyağı[/B]
Beşiktaş transfer listesinin başında gelen yıldız oyuncu Ronaldinho için, Sivasspor’un dünyaca ünlü teknik direktörü Roberto Carlos’tan yardım istedi. Superdeporte gazetesine konuşan Roberto Carlos, “Türkiye ile ilgili anlattıklarım çok ilgisini çekti. O da geliyor” ifadesini kullandı. [IMG]http://sivasirade.com/Images/haberler/besiktasa-carlos-kiyagi.jpg[/IMG] Günlerdir siyah-beyazlı camianın en çok konuştuğu isim olan Ronaldinho konusunda beklenen müjde, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’tan geldi. O Tempo gazetesinin ortaya attığı, “İstanbul’da Beşiktaş ile masaya oturan Roberto Assis, Beşiktaş ile ön protokol yaptı. Böylece Ronaldinho’nun Atletico MG ile anlaşmasının önüne geçildi” iddiasının ardından bir çarpıcı haber de Beşiktaş’ın Roni konusundan Roberto Carlos’tan yardım istediğini ileri süren Superdeporte gazetesinden geldi. Superdeporte’ye Brezilya Futbol Federasyonu’nu eleştiren açıklamalarda bulunan Carlos, “Beşiktaş için Ronaldinho ile görüştün mü” şeklindeki soruya “evet” yanıtını verdi. Kartal’ın talebini ilettiği yıldız oyuncuya, daha önce 2 yılını geçirdiği İstanbul’u da uzun uzun anlattığını vurgulayan Carlos, “Söylediklerimden çok etkilendiği ortadaydı. Bence onunla bu kez Süper Lig’de rakip olacağız. Yeniden onu yenmek bana keyif verecek” dedi. [U][B][I]İRFAN ÖZŞEKER[/I][/B][/U] / [B]Sivasirade[/B] |
[QUOTE=Morten58;870046][B]Beşiktaş’a Carlos kıyağı[/B]
Beşiktaş transfer listesinin başında gelen yıldız oyuncu Ronaldinho için, Sivasspor’un dünyaca ünlü teknik direktörü Roberto Carlos’tan yardım istedi. Superdeporte gazetesine konuşan Roberto Carlos, “Türkiye ile ilgili anlattıklarım çok ilgisini çekti. O da geliyor” ifadesini kullandı. [IMG]http://sivasirade.com/Images/haberler/besiktasa-carlos-kiyagi.jpg[/IMG] Günlerdir siyah-beyazlı camianın en çok konuştuğu isim olan Ronaldinho konusunda beklenen müjde, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’tan geldi. O Tempo gazetesinin ortaya attığı, “İstanbul’da Beşiktaş ile masaya oturan Roberto Assis, Beşiktaş ile ön protokol yaptı. Böylece Ronaldinho’nun Atletico MG ile anlaşmasının önüne geçildi” iddiasının ardından bir çarpıcı haber de Beşiktaş’ın Roni konusundan Roberto Carlos’tan yardım istediğini ileri süren Superdeporte gazetesinden geldi. Superdeporte’ye Brezilya Futbol Federasyonu’nu eleştiren açıklamalarda bulunan Carlos, “Beşiktaş için Ronaldinho ile görüştün mü” şeklindeki soruya “evet” yanıtını verdi. Kartal’ın talebini ilettiği yıldız oyuncuya, daha önce 2 yılını geçirdiği İstanbul’u da uzun uzun anlattığını vurgulayan Carlos, “Söylediklerimden çok etkilendiği ortadaydı. Bence onunla bu kez Süper Lig’de rakip olacağız. Yeniden onu yenmek bana keyif verecek” dedi. [U][B][I]İRFAN ÖZŞEKER[/I][/B][/U] / [B]Sivasirade[/B][/QUOTE] Nedir bu bizdeki Teknik direktörlerin Beşiktaş merakı anlamadım gitti. Neyse en azından Carlos'ûn sene başında Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedğini ve bizi seçtiğini biliyoruz. Seni seviyoruz Carlos baba |
[B]Eski oyuncumuz Jan Rajnoch PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ile anlaştı.[/B]
|
taransferin son dakikasına kadar her an her şey olabilir beklemek gerek ben şahsen racnnoch hun gitmesine üzüldüm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:46. |