![]() |
Cevap: Passolig al vatandaş!
passolig iyi olacak galiba 2 dakikada veriyorlar ve bundan sonra bilet almak için sıralarda beklemeyeceksiniz bence 1 bilet kuyruğuna bile değer passolig. artı küfürbazlar giremiyor o da ayrı bir güzellik oturduğunuz yerden biletinizi alıyorsunuz az kalıyor sizin yerinize passolig maça gidecek daha ne olsun.
|
[QUOTE=sebasteia;921030]passolig'le ilgili siyasetçileri zorlayarak sonuç alabileceklerini düşünenler fena halde yanılıyor. devlet passolig'den çok memnun. sebebi mi?
- passolig futbolda kayıtdışı olayını bitirmiş durumda. - ilk 4 hafta itibariyle taraftar sayısı azalmış gibi gözükse de devletin vergi geliri artmış! oh my god! nasıl oluyor acaba? daha önce satılan biletlerin bir kısmı kayıt altına girmiyordu, bir kısmı bedava bilet olarak veriliyordu. şimdi devlet çatır çatır vergisini alıyor. - geçen hafta gs-sivas maçına passoligimle gittim. insanca girdim, insanca çıktım. bedavacılar, çapulcular vs yoktu, elhamdulillah! almamakta direnenlerin büyük kısmı bedavacılar. alışmışlar tabi, birisinin ceketinin içine girip stada gireriz diye düşünüyorlar. sivasspor biletleri zaten çerez parası, bunu verip stada gelmeyeceksen hiç gelme. senin gibi taraftar olsa ne olmasa ne![/QUOTE] Sevgili kardesim belesciler konusunda haklisin zaten bende bu konu hakkinda daha once boyle yazmisdim ama sonucta bizim passolig kartini almak icin verecegimiz paranin bir kismi da bankaya gidiyor. Bunun sebebi her ne olursa olsun cok sacma birsey. Hollanda'da var boyle Passolig kartini benzer, yani klubkarti diyoruz biz burda ama hic bir kurus bankaya para kesilmez. Mesele para degil cunku 50 TL de olsa ben yine alirdim yeterki bunun hepsi sevdigimiz kulubumuze Sivasspor'a gitsin BANKALARI :mad::mad::mad: degil Saygilar |
[QUOTE=sebasteia;921030]passolig'le ilgili siyasetçileri zorlayarak sonuç alabileceklerini düşünenler fena halde yanılıyor. devlet passolig'den çok memnun. sebebi mi?
- passolig futbolda kayıtdışı olayını bitirmiş durumda. - ilk 4 hafta itibariyle taraftar sayısı azalmış gibi gözükse de devletin vergi geliri artmış! oh my god! nasıl oluyor acaba? daha önce satılan biletlerin bir kısmı kayıt altına girmiyordu, bir kısmı bedava bilet olarak veriliyordu. şimdi devlet çatır çatır vergisini alıyor. - geçen hafta gs-sivas maçına passoligimle gittim. insanca girdim, insanca çıktım. bedavacılar, çapulcular vs yoktu, elhamdulillah! almamakta direnenlerin büyük kısmı bedavacılar. alışmışlar tabi, birisinin ceketinin içine girip stada gireriz diye düşünüyorlar. sivasspor biletleri zaten çerez parası, bunu verip stada gelmeyeceksen hiç gelme. senin gibi taraftar olsa ne olmasa ne![/QUOTE] Aslına çokta büytülecek boykotllara varacak bir durumda sözkonusu değil..Anlayamıyorum..Kendi şehrim adına konşuyorum bedavacılar değilmiydi İBB macına istanbula 20 bin giden...Her yerde takıma sahip çıkan pasolig oluncamı boykot eddiyor..Takımını BEDAVADAN savunacak savumasın....Takımını savunan her şartlarda her zaman savunur bahane aramaz.. |
Traş pozisyondasınız Sivastaki Yiğido kardeşlerim. Adanademir lilerden utanın.
Delikanlı atam fişi mişi tanımaz. |
[QUOTE=alemdarlar;921413]Traş pozisyondasınız Sivastaki Yiğido kardeşlerim. Adanademir lilerden utanın.
Delikanlı adam fişi mişi tanımaz.[/QUOTE] Aynen , bir an önce bahaneleri bırakıp, stadlara gidelim ! |
[QUOTE=migroArmis;921227]Aslına çokta büytülecek boykotllara varacak bir durumda sözkonusu değil..Anlayamıyorum..Kendi şehrim adına konşuyorum bedavacılar değilmiydi İBB macına istanbula 20 bin giden...Her yerde takıma sahip çıkan pasolig oluncamı boykot eddiyor..Takımını BEDAVADAN savunacak savumasın....Takımını savunan her şartlarda her zaman savunur bahane aramaz..[/QUOTE]
Mesele Passolig değil gardaşım. Bizlerde destek amacıyla aldık lakin Sivas dışında yaşadığımız için iştirak edemiyoruz. Mesele burada bir kılıf uydurulup birilerinin ekmeğine yağ sürdürtmek istemeyen bilinçli taraftar modeli. Bunu adını sanını yeni duyduğumuz bilmem kimin bankasının alet olduğu bir bankanın yapması yerine kulüplerin kendisi bu uygulamayı yapsa bak o zaman durum böyle olmaz. Mesele burada. Yoksa elbette bu uygulama ve düşünce genelinde doğru lakin türevi yanlış... |
[QUOTE=adres58;921429]Mesele Passolig değil gardaşım. Bizlerde destek amacıyla aldık lakin Sivas dışında yaşadığımız için iştirak edemiyoruz. Mesele burada bir kılıf uydurulup birilerinin ekmeğine yağ sürdürtmek istemeyen bilinçli taraftar modeli. Bunu adını sanını yeni duyduğumuz bilmem kimin bankasının alet olduğu bir bankanın yapması yerine kulüplerin kendisi bu uygulamayı yapsa bak o zaman durum böyle olmaz. Mesele burada. Yoksa elbette bu uygulama ve düşünce genelinde doğru lakin türevi yanlış...[/QUOTE]
Herşeyiyle yanlış uygulama işin kötü yanı nedendir bilinmez bu aptalca uygulamaya tüm kulüplerin destek vermesi ama buz dağının görünmeyen kısmını umarım hesaba katmışlardır tüm kulüpler bu uygulamayla zarar edecek , 12. Adam diye bir tabir kalmayacak , statlar morga dönecek , takımın itici gücü ortadan kalkacak , en kötüsü de Türkiye de taraftar kültürünu ne yazıkki bitirecekler şimdiden başladı bu tüm statlar boş taraftar grupları maça gitmiyor futbolu bu hale getirenlere yaziklar olsun. Bu sisteme ortak olmadım olmayacagimda. |
birinilerine yaranmak ve zengin etmek Türk futbolunu ateşe atıyorlar :mad:
|
Bahaneler uydurarak SİVASSPORLU OLUNMAZ stadı bir türlü doldura mıyoruz.Sonrada hiç bir şeyi begenmiyoruz
|
bu uygulama yüzünden taraftar stadlardan uzaklaştı hemen hemen her takım boş tirübünlere oynuyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |