SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Beşiktaş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39868)

ihtiyar yiğido 14.04.2016 01:54

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

[B][I]Biz ALLAH'dan başka kimseden yardım beklemiyoruz, çıkar çatır çatır şerefle mücadelemizi yaparız, yeter ki adam gibi adil maç yönetecek bir hakem olsun. BJK yenilmeyecek bir takım değil. Biz gol atma kısırlığından kurtulup pozisyonlarımızı gol ile değerlendirebilirsek bir üç puan daha hanemize yazdırabiliriz, çünkü bizim oyuncularımız bu tür maçlara daha iyi konsantre oluyorlar.[/I][/B]

Ferhat06 14.04.2016 08:59

[QUOTE=migroArmis;972656]Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...[/QUOTE]

migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.

Ferhat06 14.04.2016 09:07

[QUOTE=Ferhat06;972674]migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.[/QUOTE]

Ayrıca Bursa insanı öylesine engin ve geniş yüreklidir ki yurdun her yerinden göçüp gelen anadolu insanına, etnik kökenine şusuna busuna bakmadan iş ve aş vermiş bağrına basmıştır.

sedohan58 14.04.2016 10:11

[QUOTE=onur0634;972652]Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...[/QUOTE]

Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla

adres58 14.04.2016 10:14

[QUOTE=kendalli;972664]Ustad bu adam sivasli değil sivas nickiyle girmiş üye olmuş bir trabzonlu.[/QUOTE]

Gereğini gece yarısı operasyonuyla hallettim üstadım...

rezi 14.04.2016 10:22

Hakem olarak Aydınus ismi dolanıyor.Eyyamcılardan olur kendisi.Beşiktaş istemeyiz diye bağırdığına göre var bu işte bir iş.

sedohan58 14.04.2016 10:23

Bizim övünüyor seviniyor olmamız gerekirken bir başka takım taraftarı Sivasa gönül vermiş destekliyor diye. Maalesef sorguluyor ve sorgulamalar kalmıyor kişilik haklarına da saldırıyoruz; Bir Sivaslı Misafirperverliliğiyle Yigitliliğiyle tanınır anılır lütfen birbirimize saygımızı kaybetmeyelim. Sevmek zorunda değilsiniz lakin saygı duymak zorundasınız bunu unutmayalım. Herkesten özür diliyorum çok sinirlendim ikinci yorumu yapmak zorunda hissettim kendimi. Saygılarımla

58gürün58 14.04.2016 10:35

bugüne değin ne kadar hatalarımız ve yanlışlarımız olmuş olsa da bizler her zaman örnek olduk. takım olarak memleket olarak ve de hemşeri olarak büyük bir taşkınlığımız duyulmamıştır. bursasporlu bir arkadaş bize gönül verip sempati duyuyorsa bunu sorgulamak kimseye düşmez. heleki takip ettiğim kadarıyla adamcağız sürekli form sayfamızda ve birçoğumuzdan çok daha fazla sivassporla meşgul.

TS58 14.04.2016 11:29

Futbol sevgi oyunu olsun, yenelim,yenilelim, berabere kalalım fakat kimsenin kılına zarar gelmesin.
Futbol nihayetinde bir oyundur. Hiç bir insan dan önemli değildir.
Sahada rakip olabiliriz, fakat saha dışında hepimiz biriz.
Hatalarımız oluyor, olacak, dil sürçmesi oluyor, burası insanların duygularını döktüğü yer.
Herkese sevgilerle

58svs58 14.04.2016 12:48

ligin iyi top oyanayan iki takımının mücadelesi olacak. girdiği fırsatları değerlendiren takım puanları alacak. inşallah biz oluruz. bu takım. ama kesin olan zevkli bir mücadele olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08.