![]() |
[QUOTE=extrasivas]aslinda milleti bagirtmanin yolu vericen eline sopayi bagirmayana iki tane vurucan bak o zaman nasil bagiriyo[/QUOTE]
VALLA EN İYİ YOL BU GALİBA..ZATEN MAÇTA Bİ KAÇ KİŞİYLE PAPAZ OLDUK..ADAMLAR TOKATTAN GELMİŞ SİVASLI DEĞİLLER..BİZ AYAĞA KALKIP BAĞIRIP ÇAGIRIKEN "OTURUN OTURUN MAÇI İZLİYEMİYOZ" DİYOLARDI..TABİ BİRAZ SERT ÇIKIŞINCA SUSTU İ.NELER!!!ASLINDA BU ŞEHİR DIŞINDAN GELENMİDE ALMICAN..ADAM SALLAMIYOKİ SİVAS YENİLMİŞ YENİLMEMİŞ..MAÇI OT GİBİ İZLEMEYE GELMİŞ..GET O ZAMAN KAPALIDAN AL GARDAŞŞŞ YANİ...BANANE BEN AYAKTA İZLİCEM!!! |
sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
|
ygd kardeş aynen bizde papaz olduk arkama oturmuş fb liler oturunda oturun ulen dedim senin tribünün karşıda niye gitmedin oraya sanki tiyatro bağırmadan o maçtan nası zevk alıyolar bilmiyorum
|
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@
[B][COLOR="DarkRed"][COLOR="Sienna"][FONT="Trebuchet MS"]valla arkadaşlar ben istanbuldayım ama tvden takip ettiğim kadarıyla sivas maçlarında seyircimizi kamera ne zaman gösterse çekirdek yiyor ve hiç tezahurat sesi bile gelmiyor belki belli bir grup vardır ama oda maalesef stadımızın açık olması ve akustik olmamasından ama en azından büyük maçlarda biraz sesimiz çıksın yoksa sivastan basın bahsetmiyor der dururuz....
arada diğer takımların maçlarını takip etsin bu arkadaşlar biraz öğrenirler amigoluğun bedava bilet olmadığını ...tabi anlayana saygılar[/FONT][/COLOR][/COLOR][/B] |
bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.
|
gençliğin ve bağırmak isteyen seyircinin belirli bir yerde toplanması gerekir mesela havuz tarafı kale arkası d bloğuna öğrenci kimliği olmayana bilet satılamasın
|
[QUOTE=bakbulut34]bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.[/QUOTE]
[b]Gardaş çok haklısın...Bu stadyumda bağıran taraftar olmadıktan sonra Sebahattin değil ya Beşiktaş tribününden 15 tane Alen bul getir yine olmaz...Bu bir sevgi meselesi bence...Önce seveceğiz sonrada destekleyeceğiz...[/b] |
[QUOTE=berlinli1967]sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz[/QUOTE]
[COLOR=BLUE][b]ÜNİ.YİĞİDOLAR[/b] BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALACAKLAR.[/COLOR] |
[QUOTE=berlinli1967]sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz[/QUOTE]
[b]Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...[/b] |
[QUOTE=amigosebo][b]Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...[/b][/QUOTE]
[b]Başbakan Sebahattin herkese gerekli cevapları vermiş bize başka söz düşmez...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |