SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   SIVAS´IN ÜNLÜLERI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5228)

sivaslibozo 28.07.2005 11:57

arkadaslar unutulan cok önemli bi nokta bu konuda......
´´ SIVASLI ÜNLÜ`´ veya ´´ Karizmatik Sivasli´´
kelimesi birdefa kabul edilemez......

Cünkü tüm Sivasllilar yeterince KARIZMADIR.....

Inanmayanlar gelsinler görsünler.......... :D

kangalli58yasin 28.07.2005 12:00

UGUR ISILAK SANIRIM SIVASLI DEGIL :wink: :roll: :roll:

CÜSSKB-Aynur 28.07.2005 13:02

Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.

CAGLAYAN 28.07.2005 13:09

[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]

+ IMZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sivas_prensi 28.07.2005 13:30

[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]

[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size]

Sivasli_Celal 28.07.2005 13:52

[quote=serkan20m]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat
2.ibrahim toraman
3.uğur ışılak
4.ümit özat
bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/quote]

1. cem yilmaz
2. ben
3. sen
4. onlar

en iyisi böyle ;)

CÜSSKB-Aynur 28.07.2005 13:52

[quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]

[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote]

kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.

alper58 28.07.2005 13:56

[quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]

[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote]

kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote]

[b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b]
[b]O ZAMAN BENİM:D[/b]

CÜSSKB-Aynur 28.07.2005 14:11

[quote=alper58][quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]

kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote]

[b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b]
[b]O ZAMAN BENİM:D[/b][/quote]

Sivas lılık tuttuda, ününüzü duymadımki.

alper58 28.07.2005 14:13

[b]VALLA İLERİDE İNŞALLAH BENDE ÜNLÜ OLACAM İSTERSEN SANA ŞİMDİDEN Bİ İMZA VEREBİLİRİM:D[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:38.