![]() |
arkadaslar unutulan cok önemli bi nokta bu konuda......
´´ SIVASLI ÜNLÜ`´ veya ´´ Karizmatik Sivasli´´ kelimesi birdefa kabul edilemez...... Cünkü tüm Sivasllilar yeterince KARIZMADIR..... Inanmayanlar gelsinler görsünler.......... :D |
UGUR ISILAK SANIRIM SIVASLI DEGIL :wink: :roll: :roll:
|
Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.
|
[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
+ IMZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size] |
[quote=serkan20m]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/quote] 1. cem yilmaz 2. ben 3. sen 4. onlar en iyisi böyle ;) |
[quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır. |
[quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote] [b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b] [b]O ZAMAN BENİM:D[/b] |
[quote=alper58][quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote] [b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b] [b]O ZAMAN BENİM:D[/b][/quote] Sivas lılık tuttuda, ününüzü duymadımki. |
[b]VALLA İLERİDE İNŞALLAH BENDE ÜNLÜ OLACAM İSTERSEN SANA ŞİMDİDEN Bİ İMZA VEREBİLİRİM:D[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:38. |