![]() |
[quote=AyhanBayrak][quote=RüstüElmas][quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]en ufak tefecik benim kimse bunu inkar edemez sende inkar etme gunayyyy[/color][/size][/quote]
Arkadaslar isterseniz Ayhanin resmini burada yayinlayayim. Ama bosverin ya, burdan milleti ürkütmeyelim.[/quote] [size=2][color=red]milletin ürkmesine gerek yok benim resmim orijinal rüstü beyefendi[/color][/size] [size=2][color=red]EN KISKANC VE BENI CEKEMEYEN RÜSTÜ ELMASSSSSS[/color][/size][/quote] Haydaaa, al sana bir bela daha :lol: Ayhan gardasim, hani senin su gercek resmin varya onu burada yayinlayimi? |
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]EN ŞİRİN YÜZ AYHAN ABİ[/b][/color][/size][/quote]
[size=2][color=red]TESEKÜRLER GUNAY SENDEMI CEKEMIYON YOKSA BENI HIHIHIHI EN CENTILMEN DIYEBILIRIM[/color][/size] |
[size=2][color=blue][b]BEN GÖRDÜM RESMİ ABİ YAYINLAMASAK DAHA İYİ BENCEDE [/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[size=2][color=blue][b]EN GÜZEL GECELER,
AKABİNDE SABAHLAR, TOPLAMDA GÜNLER, SİZİNLE OLSUN....[/b][/color][/size] [size=2][b][color=red]40 SAAT OLDU ÖLECEĞİM ARTIK UYKUSUZLUKTAN BEN YATAR 8O 8O 8O [/color][/b][/size] |
[color=darkred][i][b]EN TEMBEL GUNAY[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]EN TEMBEL GUNAY[/b][/i][/color][/quote] :? :? :? İNSAF GARDAS BU İLK OLACAK GECE UYKUM 8) 8) 8)
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]BEN GÖRDÜM RESMİ ABİ YAYINLAMASAK DAHA İYİ BENCEDE [/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:[/quote]
Eveeet, oybirligiyle karar verilmistir, Ayhanin remini yayinlamamak icin. Cünkü buradaki güzel insanlari ürkütmemek icin böyle bir karar aldik. :lol: |
[img]http://sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/18464270342361708ada5c.jpg[/img]
[size=2][color=red]aha resmim cekemeyenlere inat olsun tamammi sizin yayinlamaniza gerek yok ben yayinlarim o kadar yani haaa bunu kör olanlar icin yayinladim [/color][/size] |
[color=darkred][i][b]beliyoruz ayhan abinin resmini [/b][/i][/color]:lol:
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]beliyoruz ayhan abinin resmini [/b][/i][/color]:lol:[/quote]
Gardas yayinlayacagimda, simdi millet ürker bidaha gelmez diye yayinlamiyorum. Yoksa gösterecimde burdada. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |