SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5936)

RaP_BoY 26.01.2006 21:21

BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
FUTBOL ERKEK İŞİ BİZ ATKI YADA KAZAK ÖRÜYOMUYUZ ÖRMÜYORUZ BAYANLARDA FUTBOL OYNAMASIN
--------------------------------------------------------------------------
BİR GÜN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN
SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR

aslansivasli 26.01.2006 22:10

[QUOTE=RaP_BoY]BIRAK SİVASTA BAYANLAR YEMEK YAPSIN ERKEKLER TOP OYNASIN DOGAL GÜZELLİGİ BOZMAYALIM[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]GERI KALMISSIN CIHAD DIGCEK BASKA BISEY SIVAS SIZIN YANI SENIN GIBI KAFALAR VARKET SIVAS BÖLE GERIDE KALIR SEN KENINE ÖLE BI ES BULURSUN SENIN GIBI GERIDE KALMIS BIRINI ONA SÖLE BUNLARI AMA BIZE KARISMA BIZE SEN SAHIP ÇIKCAK DEGILSIN [/COLOR]

aslansivasli 26.01.2006 22:12

[QUOTE=Etem-Murat]yazık merve bende sivas sporda kurulacak kız takımının kaptanı olursun diye düşünüyordum[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]OLRUM ABI BEN SEN MERAK ETME GERIDE KALMIS BUNLAR SIVAS DAN [/COLOR]YENILIKCI BIRILERI ÇIKAR DIGE DÜSÜNÜYORUM ONLARI BOSVER KONUSUR KONUSUR SUSARLAR

aslansivasli 26.01.2006 22:16

[QUOTE=Hasan Altun]bayanlar bence ip atlası erkekler top oynasın.bidefa futbol için saglam fizik lazım.buda bayanların doğasında olmadığı için iyi yapacakları şeyleri yapsınlar komik duruma düşmesinler.[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]KOMIK DURUMA DÜSERMIYIZ DÜSMEZMIYI ONU OYNADIKDAN SONRA KONUSALIM HAKLISIN FIZIK YOK BELKI BUNUN SEBEBI DE SIZSINIZ EVDE YEMEK YAPIP ÇOCUK BAKTIKLARINDAN OLUYO BUNLAR YA ERKEKLER TOP OYNADIDA NE OLDU GÖRDÜK NE OLDUGUNU YANI NELER YAPAMADIKLARININZI BIRAKINDA BIZBIRSEYLER YAPALIM [/COLOR]

aslansivasli 26.01.2006 22:19

[QUOTE=RaP_BoY]BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
FUTBOL ERKEK İŞİ BİZ ATKI YADA KAZAK ÖRÜYOMUYUZ ÖRMÜYORUZ BAYANLARDA FUTBOL OYNAMASIN
SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]SEN VE SENIN GIBI GERI OLAN INSANLAR BAYANLARI SADECE BÖLE ISLER IÇIN KULLANIRSINIZ BEN KAZAK ÖREN ERKEKDE GÖRDÜM EKME PARASI IÇIN GEREKIRSE BIZDE EKMEK PARASI IÇIN FUTBOL OYNARIZ YAKINDADA BÖYLE BI LIG KURULURSA GÖRÜRSÜN[/COLOR]

aslansivasli 26.01.2006 22:22

[QUOTE=eren1]kadınların ellerıyle yaptıkları her işte maheretli oldugunu kabul edıyorum...

voleybol .basketbol. oynayabilirler ama profesyonel anlamda asla futbol oynamamaları lazım futbolayak oyunudur ve bence kadınların futbol oynaması
çok yapmacık görünüyor...[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]EVET FUTBOL AYAK OYUNU VE AYNI ZAMANDA KAFA GEREKTIREN BIR SPORDUR BAZILARI BU GERI KAFAYLA NASIL OYNUYO HALA ANLAMIYORUM BN OYNARIM EREN ABI HIÇDE YAPMACIK OLMUYOO [/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 26.01.2006 22:32

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MAŞALLAH MERVE HERKESE LAF YETRİŞTİRMİŞSİN..:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

aslansivasli 26.01.2006 22:34

[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MAŞALLAH MERVE HERKESE LAF YETRİŞTİRMİŞSİN..:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]YETISTIRIRIM VALLA BENIMLE BASA ÇIKAMAZSINIZ BN ÇOK CIDDIYIM HE BÜYÜK FALAN DINLEMEM:D [/COLOR]

FATIMA 27.01.2006 00:33

[QUOTE=RaP_BoY]BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]bunu söyleme şeklinizden dolayı kınıyorum...yıllar önce bayandan pilot,şoför,asker,milletvekili,bakan,amir,memur,hatta oy veren bile olmazdı değilmi???ama görüyorsunki o düşüncelerde yıllar gibi geride kaldı..bayandan şu olmaz bu olmaz tartışmasını bırakalımda vatan için en hayırlısı ne olur ona bakalım....bayanların futbol oynaması bence de çok hoş bir görüntü değil,hatta estetik bile değil,zevk vermiyor...ama bunun yorumunu daha geniş çerçevelerden yaparsak kimseyi kırmayız...lütfen dar kalıplara cinsiyet ayrımı sokmayınız...zira susuyorsak edebimizdendir....sizin bizden üstülüğünüz cinsiyetinizden dolayı değildir bunu da biliniz...[/FONT][/I][/B][/COLOR]

sinem58 27.01.2006 00:51

Bizz oynasın demiyoruz ki ama desekte demesekte zaten tüm dünyada bayan futbol ligleri var...İkincisi çok saygısızca bi davranışş bencede fatıma hakılı sana senin gibi cevap vermek bize yakışmazz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46.