![]() |
--->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
[B][COLOR="Sienna"]ASKERLIGIMI BEDELLI OLARAK BURDURDA YAPTIM YASIM SUAN 42 sivas merkez dogumluyum ama yurtdisinda 26 yildirki yasamaktayim.almanya .Hamburg slmlar saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
Ben Burdurda yaptim Gardaslar....99 Dönem...Temmuz 2005...
|
babam şırnakta yapmış namaz dağında 1991 de
|
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan;203507][CENTER][B]şafak 137[/B][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Red"]diyarbakır[/COLOR] 137 gün sonra sonsuza dek senden kurtuluyorum...[/CENTER][/B][/QUOTE] ah ulan gayseri senden kurtulmama 4 ay kaldı şafak....124 |
bende acemiliği 1 ay manisa batıkışlada sonra usta biriğim de İZMİR ESKİFOÇA ÖZEL EGİTİM MRK.YAZLIK TATİL KAMPINDA kasiyer olarak 10 AY kamptan sonra da son 3 ayımı izmir merkez yenişehirde bakım merkezi komtanlığında aile kantinde kasiyer olar görev yaptım.1984/4 olarak
|
BENİM 2 SENEM VAR İNŞ. SİVAS 178.ALAY KOMUTANLIĞINDA YAPARIM...
|
bende 1980 / 3 terip olarak acemi birliğini amasyada güdümlü roket bölüğünde usta birliğinide 7 ay elazığ amden 7 ayda diyarbakır devegeçidi
|
-->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
ACEMİ BİRLİGİM İZMİR YENİ FOÇA LANDARMA KOMANDO OLARAK YAPTIM AMA USTA BİRLİGİM RAHATTI ŞEBİN KARAHİSAR BENDE SİVASTA YAPTIM SAYILIR HERAN Bİ SİVASLI GÖRMEM MÜMKÜNDÜ O YÜZDEN USTA BİRLİGİNİ ÇOK SEVDİM 84/4
|
-->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
1987/1 MANİSA/ALAŞEHİRDEN TÜM SIVASLI TOPRAKLARIMA SELAMLARIMI YOLLUYORUM SAFAK 419 GECMEZZZZZ
|
şafak 124 lem zorunuza gitmesin
1986/2 kral tertip trabzondan tugay komutanın habercisiyim acemi birliğim amasya 15 nci piyade çavuş eeğitim tugayı şimdi 48 nci motorlu piyade tugayından |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |