![]() |
Ben de kayseriliyim...................
|
FERGUSON KORKUYOR......
ÇARŞAMBA AKŞAMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU SİVASSPOR LA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE KARŞILAŞACAK OLAN MAN.UTD.NİN TECRÜBELİ MENEJERİ SİR ALEX FERGUSON SİVASSPOR DAN ÇEKİNDİKLERİNİ FAVORİNİN SİVASSPOR OLDUĞUNU SÖYLEDİ.FERGUSON SİVASSPOR DA EN ÇOK ÇEKİNDİĞİ OYUNCULARIN İSE RONALDİNHO VE SHEVCHENKO OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ.
NASIL AMA............... |
arkadaşlar ben real madrid a.ş nin sahıbıyım ve zıdan becham m.oven ronaldo ve barcelona dan ronaldınyo yu alıp sivasa vereceğim inşallah ydek kalmazlar
|
Bu Kadarda Yalan Olmaz ki
[center][img]http://www.ahaber.anadolu.edu.tr/305/yalan.jpg[/img]
[b]Bu Kadarda Yalan Olmaz ki[/center] Bir gün fakir bir adam ölmek üzereyken tek oğlunu yanına çağırmış ve demiş ki. Oğlum ben hayatım boyunca bir şey elde edemedim. Ama bunun en büyük sebebi köselerle iş yapmam yüzünden, Sen sen ol köselerle iş yapma demiş. Adam vefat ettikten sonra hayatına devam eden çocuk senelik mahsul olarak 1 çuval buğday elde etmiş ve en iyisi şu buğdayımı öğütüp kışlık yiyeceğimi çıkarayım demiş… Bir değirmene gelmiş birde ne görsün değirmenin sahibi köse hemen aklına babasının vasiyeti gelmiş ve başka bir değirmene gitmiş. Bakmış oda köse. Dolaşmış dolaşmış nereye gittiyse köse, Artık dayanamamış baba beni affet deyip bir tanesine girmiş… Kapıdan girer girmez köse hemen buna demiş ki. Sen cesaret ettin buraya girdin aramızda bir yalan söyleyeceğiz eğer ben büyük yalan söylersem buğdayını elinden alırım. Ama sen söylersen ununu bedava öğütür seni gönderirim demiş… Çaresiz kabul etmiş çocuk ve köse önce sen başla demiş.. ve çocuk başlamış yalana… Bir gün bizim inek kayboldu bende horozu eyerleyip ineği aramaya gittim. Neyse aradım sonunda ineği buldum ama bu seferde bizim horozun sırtı yara oldu. Ne yapalım derken hacıya hocaya danıştık dediler ki horozun sırtına cevizi yak külünü dök iyileşir dediler. Bende yaptım horozun sırtı iyileşti iyileşmesine de bu sefer horozun sırtında bir ceviz ağacı çilledi zamanla öyle büyüdü ki yere göğe sığmaz oldu bende götürdüm büyük bir araziye koydum. Bu sefer yağmur yağdı bahar geldi geçti bizim ceviz ağacı öyle çok meyve verdi ki gelen taşladı giden taşladı… gelen taşladı giden taşladı… Ağacın üstü oldu bir tarla bende ekin zamanı gelince o tarlayı ektim. Biçme zamanı gelince tarlaya geldim ki birde ne göreyim tarlada ekin adam boyu burayı nasıl biçecem diye düşünürken birde baktım bir tavşan orağı attım tavşana takıldı.. Tavşan kaçtı orak biçti… tavşan kaçtı orak biçti… Bende o ekini patozladım, eledim, yıkadım, temizledim. Sonunda işte şu torbada duran buğday çıktı… Bu torba o tarlanın mahsulüdür öğütürsen evime götürüp kışlık yiyeceğimi çıkaracağım.. demiş… Köse dayanamamış hemen unu öğütüp çabuk unun alda git buradan bu kadarda yalan olmaz ki demiş çocuğu hemen göndermiş… Hikaye: Hikmet GÜLER[/b] |
son dakika haberi :
sivasspor ronaldo robrto carlosu ve ronaldinhoyu transfer etmis önümüzdeki haftada adriano gelecekmis...........:) |
YALANINDA BU KADARI......
[B] BEN OTOBÜSLERİ HELE HELE O 403 LERİ HİÇ SEVMİYORUMMMM [/B]
|
YALAN SÖYLEMESİ BİLE KÖTÜ...
[B] BEN BİR VATAN HAİNİYİM... (AMAN ALLAH KORUSUN.. YALANI BİLE ÇOOK KÖTÜ) [/B]
|
SELAM
DAHA DÜN LORANT BİZDEYDİ YEMEK YEDİK İFTAR AÇTIK BANA DEDİKİ UĞUR BEN BU TAKIMI SATARIM BENDE BABAYI SATARSIN DEDİM ODA BANA NİYE DEDİ BENDE BU TAKIM KOLAY KOLAY SATILMAZ DEDİM ODA BANA GÜLDÜ
|
uzaya gittim
sivas 4 eylül stadı 500 bin kişi kapasiteye cıkarılacakmış..baskan mecnun adyakmaz şimdilik bu statda oynayacaklarını bir hafta içinde 1 milyon kişilik bir sivasspor stadı yapacakların acıkladı..[COLOR=Red] kırmızı beyaz sampiyon sivas[/COLOR]
|
bomba
anelka sıvasla sozlesme ımzalamıs cok mutluymuş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55. |