![]() |
--->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
[B]kusura bakma TRABZON kusura bakma TRABZON hak eden BİZDİK siz deilsiniz[/B]
|
--->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
vay be cok sükür federasyon kara verdi...
|
-->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
sonunda oldu onlar nsl istediyse olmadı ama bizim dediğimiz en önemliside kurallar ne söylüyorsa takım gözetmemeksizin onun uygulanması gerekirdi ve öyle oldu sonuçtan haklı olarak memnunuz
|
yaw gardaslar, anlamadigim bir nokta var. TFF.org sayfasinda daha puan verilmemis...???
Nolacak ? |
ULUSOYU İSTİFAYA ZORLAMALIYIZ
BUNDAN SONRA ULUSOYUN İSTİFA ETMESİNİ SAĞLAMAK LAZIM YOK SA BU ULUSOY YÖNETİMİNDEKİ FEDERASYON BİZDEN GICIK KAPIP ÜZERİMİZE MİLİTAN HAKEMLERİNİ YOLLAYABİLİRLER ARTIK SİVASSPOR ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMASI LAZIM
|
--->: -->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
[QUOTE=Eurosivas;252438]yaw gardaslar, anlamadigim bir nokta var. TFF.org sayfasinda daha puan verilmemis...???
Nolacak ?[/QUOTE] daha resmi açıklama yapılmadı ama skor ortada sadece resmiyet bağlı herhalde |
Sana ne demeliyim bilmiyorum,
Güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor.. Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan.. Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! |
TRT TELETEX?
slm arkadaslar!
TRT teletexindeki puan durumunda bir hata mi var yoksa puanimizi gerimi aldilar? :mad: |
--->: TRT TELETEX?
[B]puan daha tescil edilmedi .[/B]
|
-->: TRT TELETEX?
trt bi ara yazmıştı ama geri almışlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58. |