![]() |
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
hem her gurup utanıyorum diyor birleşin tek ses olun dendiği zaman da her kafadan bir ses geliyor.Madem hepiniz aynı şeyi düşünüyorsunuz birleşin
|
[B]Evet bende utanıyorum fakat sırf bu yüzden değil koskoca İstanbulda 14 kişi toplanaıpta maç yapamadık diye koskoca İstanbulda doğru düzgün bir organizasyon yapamadık diye...[/B]
|
[QUOTE=öner;375493][B]Evet bende utanıyorum fakat sırf bu yüzden değil koskoca İstanbulda 14 kişi toplanaıpta maç yapamadık diye koskoca İstanbulda doğru düzgün bir organizasyon yapamadık diye...[/B][/QUOTE]
o yne halısaha macı gecen sene bjk macına 50 kısı gıttı dıyınce tv küplere bindim |
arkadaslar ben yurt disinda kaliyom benim böyle imkanlarim olsa her maca giderdim...
|
Ben gs'liyim, ikinci takımıda fener, üçüncüyede bjk düşünüyorum ama bilmemki nasıl olur.
|
[QUOTE=oz.can;375505]Ben gs'liyim, ikinci takımıda fener, üçüncüyede bjk düşünüyorum ama bilmemki nasıl olur.[/QUOTE]
ozcan kardes ne diyosun ??? ya ben anlamadim yada sacmaladin... |
Birgün bizde taraftar olacağız ama inşallah geç kalmamış oluruz. Takım ve yönetim Süper Lige yakışır duruma geldi ama taraftar bu sene de SINIFTA KALDI.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03. |