![]() |
--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
beraberlik düşünüyorum 0-0
|
RÜYAMDA GÖRDÜM SİVAS 2 GS 0 FB 1 GB 0 BEN FENERLİYİM SİVASA SELAMLAR BAŞARILAR
|
Bende İstanbulda yaşayan Sivaslı iyi bir Galatasaraylım. Sivasın ilk Süper Lige çıktığı sezon ailemle beraber Sivastaydım o manzara gerçekten inanılmazdı herkezin gözünde sevinç gözyaşları vardı aradan fazla bir zaman geçmedi ve aynı Sivasım Şampiyonluk kelimesini eskisindende çok daha gür bir şekilde söyleyebiliriyor bunu görmek ve duymak mütihş bir duygu.
Ancak beni üzen bazı olaylar var... Bülent hoca zaten herkes tarafından bilinir Fenerbahçe oyuncusuydu taraftarın sevdiği bir isimdi halende Fenerbahçeliler için onun özel bir yeri olduğunu biliyorum. Ancak Sivasın Fenerbahçenin bir pilot takımı olarak göstermek Takımı rakibin sanki yabancı bir takımmış gibi Mehter marşlarıyla hazırlamak bende şaşkınlıktan çok bir öfke uyandımaya başladı bunu Sivsalılara yapma hakkı kimsenin yok. Bülent hocanın samimiyetine maalesef inanmıyorum bu maçı alarak Sivasımızı Şampıyon değil Fenerbahçeyi şampıyon yapma amacında olduğunu biliyorum... Bunu yazmak benim için her ne kadar tuhaf olsada ben o akşam Galatasaray tribünüde ömrümü verdiğim renklerin yanında olacağım ha olurda biz bu maçı kaybettik ne kadar gerçekleşeceğine inanmasamda umarım Sivasım ipi göğüsler ve beni mahçup eder. |
-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Her Ne KAdar Sİvassporun KAzanması qönülden İstiosakta Durumu Duruma qöre Deqerlendirmek LAzım qs Fb yi Yendi qecen Hafta We ŞAmpiyonluk Yarışında qercekten ßüyük Avantaj Yakaladı Ve ßu Awantajı Kayßetmek İstemeyecek Dolayısıyla ßunun ÜStüne qs Nin ßüyük ßir Takım Olduğunu ve ßöyle Final KArşılaşmalarına Alışkın Olduqunu qöz Önunde Tutarsak qs Fawori qißi Duruyor Fakat KArşısındaki Takım liqin Flaş Takımı Sivassporumuz Ewinde Sadece 2 Maç Kayßetip 1 Maçtada ßerabere KAldı Ve Taktik Olarak İyi Oynayan ßir Ekip 4 Eylülde ßunun ÜStünede Mehmet Yıldız Faktörünüde Eklersek qs Fawori qißi Dursada ŞAnslar Eşit qİßi we ßeraberlik Kokuyo Sanki...!!![/B]
|
Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Bence bu sene süper lig'de verdikleri mücadele örneği ve azmi ile Sivasspor gönüllerin şampiyonu olmuştur.
Skor Tahminim Sivasspor: 0 Galatasaray: 2 |
[QUOTE=yusuf09;359474]Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Bence bu sene süper lig'de verdikleri mücadele örneği ve azmi ile Sivasspor gönüllerin şampiyonu olmuştur. Sivasspor'un başkanı fenerbahçe başkanını bu kritik maç öncesi niye ziyaret ediyor? yada bülent hoca fenerbahçeliliğini ön plana çıkaran demeçler vermekten niye kaçınmıyor? yoksa bülent hoca fenerin başına mı geçmek arzusu içinde? Sivasspor bu hafta sonu oynanacak maçı Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için değil, Sivas'ın ve tüm Anadolu'nun gururu olduğu için oynasın. Sivasspor'un yürekli ve mert oyuncularını, taraftarını kutluyorum, başkanını ve bülent uygun'u şiddetle kınıyorum. Ayrıca galatasaray'ı şöyle yapacaz, böyle yapacağız diye gaz verip duran taraftara da bir çift lafım var; fener'den dört yerken nerede idiniz? yoksa sizide mi bülent hoca ayarttı? neyse.. böylesine gurur duyduğum bir anadolu takımının sitesinde kimseyi kırmak istemiyorum. Hafta sonu iyi oynayan, iyi mücadele eden kazanacaktır. Başarılar daima sizinle olsun.
Skor Tahminim Sivasspor: 0 Galatasaray: 2[/QUOTE] [B]Öncelikle Sitemize hoşgeldin, Kopkuyu bir SİVASSPOR taraftarıyım, Bülent Uygun Sivas'lı değil, ancak Sivas için bir Sivaslıdan daha fazla emeği vardır... Bülent hoca neticede takımın hocası!, takımın bir elemanı, istediği zaman istediği yere gidebilecek birisi... Sizler oyuncularınızı yada teknik direktörlerinizi ölene dek takımda mı tutuyorsunuz? Takımdan sadece ölüsümü çıkıyor? Taraftar için dediklerine gelince maçtan öncede sonrada buradaydık! fb maçı öncesinde ve sonrasında yazılanlara bir bak, fazla değil 10'da 1'ini oku ondan sonra dediklerini bir daha diyebilecekmisin görelim... Burada rakip önemli değil, herkesi yenebileceğimizi düşünüyoruz ve şükür yenebiliyoruzda, inşallah sizide ilk defada olsa yeneceğiz.. bundan önceki görüşmelerde neden siteye gelipte kınama mesajı yazmadın? Var sen kınamalarına devam et...[/B] |
Bülent Uygun'un
[B]27 nisan 2008 galatasaray fenerbahce maci öncesi verdiği demeçte maç ile ilgili;[/B] " gönlümden geçen fenerbahçe´nin kazanması. ben fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. gönlümden tabii ki fenerbahçe geçiyor. fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. dolayısı ile ağırlık fenerbahçe´den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız." demiş kişi. söyledikleri ile kendisinin kendi takımı ile bir ilgisinin olmadığını, kendi takımının başarısını zerre düşünmediğini göstermiştir ya da puan durumundan ve kalan haftaların fikstüründen haberi yok. sonuç olarak her iki olasılıkta da işiyle ilgisi olmayan kötü bir teknik direktördür. eğer işinde iyi olsaydı galatasaray'ın kazanması için bildiği bütün totemleri yapması gerekirdi ki; galatasaray kazansın bir sonraki hafta da kendi takımı galatasaray'ı yensin ve son hafta şampiyonluk maçına çıkabilsin. Hala [B]Neticede takımın hocası![/B] diyebiliyorsanız sizi alkışlıyorum. |
[QUOTE=yusuf09;359474]Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Bence bu sene süper lig'de verdikleri mücadele örneği ve azmi ile Sivasspor gönüllerin şampiyonu olmuştur. Sivasspor'un başkanı fenerbahçe başkanını bu kritik maç öncesi niye ziyaret ediyor? yada bülent hoca fenerbahçeliliğini ön plana çıkaran demeçler vermekten niye kaçınmıyor? yoksa bülent hoca fenerin başına mı geçmek arzusu içinde? Sivasspor bu hafta sonu oynanacak maçı Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için değil, Sivas'ın ve tüm Anadolu'nun gururu olduğu için oynasın. Sivasspor'un yürekli ve mert oyuncularını, taraftarını kutluyorum, başkanını ve bülent uygun'u şiddetle kınıyorum. Ayrıca galatasaray'ı şöyle yapacaz, böyle yapacağız diye gaz verip duran taraftara da bir çift lafım var; fener'den dört yerken nerede idiniz? yoksa sizide mi bülent hoca ayarttı? neyse.. böylesine gurur duyduğum bir anadolu takımının sitesinde kimseyi kırmak istemiyorum. Hafta sonu iyi oynayan, iyi mücadele eden kazanacaktır. Başarılar daima sizinle olsun.
Skor Tahminim Sivasspor: 0 Galatasaray: 2[/QUOTE] Arkadaşım fb maçından sonra forumlarda olsaydin, bulent hocamıza haklı haksız ne eleştiriler yapıldığını görürdün. Laf altında fenerbahcenin stepnesi olduğumuzu ima etme. Bu nedir arkadaşlar yav.. girin bakalim gs in forumlarına iki çift laf yazdırıyorlar mı ? Bu kadar hoşgörü fazla.. |
herkes kendine göre haklı buraya gelip de bizleri kızdıramazsınız
cimbomlular biz bu sene resmiyette olamasak bile şampiyonuz lige sayemizde ayrı bir renk geldi yeni bir devrim şimdi herkes birbirine kafa tutacak güçte sivas yaptı biz neden yapmayalım görüşü olacak anadoluda anti istanbul şampiyon anadoludan |
inş anadoludan şampiyon cıkar isteriz:D ama fazla ucmayın arkadaslar 3-0 nese fazla uzatmadan galatasaray 1 veye 2-0 alır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |