SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25460)

Ultra sivasli 12.05.2009 18:06

Cevap: Maçın Ardından

[QUOTE=trab61nl;517039]yanlış anlamayın beni gelecek yıldaki son 30 seneninde diyebilirim fırsatını kaçırdınız daha zor çok zor bu tip olaylara yükselişlere rastlamak giden gitmişitr kalan sahalar :)[/QUOTE]

Böyle bir firsat acaba kac sene sonra bir anadolu takimina nasip olacak sans ayagimza geldikce biz teptik nedenini bir türlü anlamadim sivasspor olmayacaksa benim gönlümden trabzonsporun olmasi geciyor senelerdir anadoluyu üst düzeyde tek temsil eden takim oldugu icin yine Biz olmayacaksak trabzon olmasini istiyorum aramizda gecen sezon cikan tatsiz olayaylari bütün trabzonspora mal etmek dogru degil 100 kendini bilmez tabzonspor taraftari sivasspor tranzon doslugunu bozamayak anadoludan kesinlikle bir sampiyon cikacak cikmali yeter artik anadolunun yüzü gülmeli ....

tuzlugollu 12.05.2009 18:51

bulent hoca sana artik veryansin etmeyecem eminimki sen yine bildigini okursun allah isini gucunu rast getirsinde yav hoca gozunu yiyim bari kalan son maclari catir catir soke soke al oyle bi futbol oynatki kacana degil kazandiklarimiza sevinelim umarim yuzumuzun akiyla cikacak tedbirler alirsinda bizlerde burda bosbogazlik ettggimizle kaliriz

serhatcan 13.05.2009 13:33

YAV BEYLERR. BÜLENT HOCA UZUN YILLAR SİVASTAYIM DİYOR. BU BİZİM İÇİN GERÇEKTEN ACI. YİNE ANTİPATİ KAZANACAZ TÜM TÜRKİYEDEN. AYRICA KENDİSİNİ PAZARLAMA STRATEJİSİ OLARAK YAPIYOR AMA MAALESEF BÜLENT İN OYNATTIĞI FUTBOLA BAKARAK KİMSE ALMAYACAĞINI BİLİYOR. SİVASTAN BAŞKA YERDE HOCALIK YAPAMAYACAĞINI BİLİYOR. ALLAH AŞKINA 33 HAFTADIR OYNANA OYUNA Bİ BAKIN YA. ALLAH AŞKINA DİYORUM 1-2 MAÇTAN BAŞKA GÜZEL FUTBOL OYNAYARAK MAÇ KAZANMIŞMI SİVASSPOR. EVET DİYENİN FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE DUYARIM LİGİN EN İĞRENÇ EN BERBAT EN ŞAHSİYETSİZ FUTBOLUNU SİVASSPOR OYNUYOR.BELKİDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KALBUR OLURUZ DİYE BİLİNÇLİ YAPIYOR GİTMERMEK İÖÇİN BÜLENT UYGUN. İĞRENÇ BİR FUTBOLLLL NE DİYEYİM. HACETTEPE-KOCAELİ BİLE BİZDEN DAHA ŞAHSİŞYETLİ FUTBOL OYNUYOR.. FENERLE ADI GEÇİYORMUŞ HEE ONLARDA SENİ ALMAK İÇİN TAKLA ATIYORLAR. BEKLE . HEY ALLAM YAA. BİZ SİVASLILAR NEZAMAN BASAMAK OLMAKTAN KURTULACAĞIZ.

KIZILCAN 13.05.2009 20:56

[QUOTE=ErzincanSivas;516289]VEDAT 58 e
KARDEŞİM ÖYLE ÇOKTA KARAMSAR OLMA BAK BENİ SADECE ÖRNEK OLARAK GÖR CANİ GÖNÜLDEN SİVASSPORU DESTEKLİYORUM.KENDİMİ SİVASLI OLARAK BİLE GÖRÜYORUM.ANADOLUNUN BAĞRINDAN KOPAN BİR FUTBOL TAKIMI ŞAMPIYON OLSUN İSTİYORUM.VE BENİM GİBİ NİCELERİ VAR.TÜRKİYE SİVASA DÜŞMAN FALAN DEĞİL...SİVAS ŞAMPIYON OLSA YURDUN DÖRT YANINDA KUTLANIR.HERKES COŞAR[/QUOTE]

İşte benim tek tesellim.Sivaslı olmayıp da Sivasspor'u gönülden destekleyenler...Sizi mutlu edemedik.Zira biz de yastayız!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41.