SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun'un Maç Yorumu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27190)

SEVDAMSIN58 14.09.2009 00:09

Cevap: Uygun'un Maç Yorumu

ben cozumun istifada falan degil ama akilli oyuncularla sahaya cikmak yedeklere guven asilayip adapte etmekten yanayim buyil ligden dusmeyelim yeter ersen yazin erman kavuk tavuk cihan kadir agbetu ve yeni gelen oyuncuda dahil simdiden kulup arayip ikin yaridan once bunlardan kurtulmanin yoluna bakalim yoksa acinacak duruma dusecegiz bu gidis hic hayra alamet degil noldu iki million a billica yi satinca cokmu kazandik yani milletin dedigi hakli cikti baskan dostu aziz yildirima peskes cekti bilica yi sivas i dagitmak ugruna yazik baska birsey diyemiyorum yazik bu milleti umitlendir umitlendir sonrada gotunun ustune oturttur

kizilok 14.09.2009 00:13

arkadaşlar sivassporu canlı izleme fırsatım oldu tarafsız bir gözle izledim ve gerçekten üzüldüm açıkçası...Bir 1.lig takımından çok uzak bir görüntüydü...3-1 sizi yanıltmasın Manisa biraz daha çıkabilseydi çok net ataklar yakalardı...Savunması çok kötü umarım bir an önce toparlanırsınız dicem ama en ufak bi ışık göeremedim...Sakatlar düzelince işler yoluna girer umarım...

yigido Atilla 14.09.2009 00:16

Peki sivasspor nicin mac kazanamiyor sebebi nedir ??? Problemler cogu bilincli Taraftarlar tarafindan biliyor.Ortasahda rakibe üstünlük kuramiyoruz alan savunmasi Pres diye bir sey yok, Kademelere giremiyoruz, saha paylasimi yapamiyoruz ,Bu alinan futbolcular birbirlerini Tamamlamiyor, Kaledede Pimi cekilmis ayari bozuk nerde ne yapacagi belli olmayan en iyi oynadigimiz anda kalede güven vermiyor maca bir sifir geride basliyoruz !!! Pektovice alternativ kaleci malesef Bulunamadi .. Bunlari nasil eski durumuna hoca getirir bilmiyorum cok zor

GurbetciYigidom 14.09.2009 00:20

Bizim defansta is yok ya. sahaya sürülen yasin ve ugur bence bank asyada bile oynama kapasitesi cok zor olan futbolcular,bizde ilk onbirde baslarlarsa olacagi budur.acilen bunlarin gönderilmesi lazim,bülo hoca bunlari nasil takima almis hayret bisey,ikiside birbirinden kötü,üstelik gecen senenin defansin bel kemigi billicayida satarsan böyle olur.benim umutlarim yavas yavas tükeniyor,bu sene ligde kalmaya oynayacagiz büyük ihtimalle,allah bize yardim etsin

vexol58 14.09.2009 00:34

[QUOTE=sivaslitaner58;560756]bu takimla is olmaz arkadaslar diallo gitti sylla tum bilica size soruyorum kaliteli oyuncu aldik mi onlarin yerine? bu sezon isimiz zor gercekten allah yardimicimiz olsun[/QUOTE]

İşin kötü yanı Bülent hocanın gitmesi bile bizi kurtarmayabilir..Bu sene lige tutunabilirsek başarı olacak maalesef:mad:

hiko58 14.09.2009 08:45

BOŞVER BE BÜLENT HOCA BİZ SENİ ZATEN BAŞARINLA DEĞİL DURUŞUNLA SEVDİK. ÖYLE GÜZEL DURUŞUN VARKİ SANA SİVAS OLARAK ZATEN HASTAYIZ. BAŞARI DEDİĞİN NEDİRKİ. GELİP GEÇİCİ BİŞEY. BAK GEÇEN SENE ÜSTLERDEYDİK HATTA LİDER OLUYORDUK ŞİMDİDE EN ALTTAYDIK. YALANCI DÜNYANIN BAŞARISINDAN NOLACAK. BİZ SANA GÜVANİYORUZ. KÜME DÜŞSEKTE ZATEN SEN BİZİ BIRAKMAZSIN GERİ ÇIKARIRSIN. DURUŞUN YETER. AMA NOLUR BİZİ BIRAKMA BAK KÜSERİZ.

ercan_dpinar 14.09.2009 09:37

söylediklerine kendide inanmıyor bakalım ne olacak allah sonumuzu hayır etsin

ozbss07 14.09.2009 10:32

alışkanlık her maçdan sonra hep bu konuşmalar diğer hafta olduğunda ise diğer hafta içn düzeleceğiz diyo ama onada razıyım sırf düzelt beni utandır

yuvacı 15.09.2009 08:11

şimdi soruyorum bülent hocaya gecen sezon son üç hafta kalası şampiyonluk gitti amenna dedik şampiyonlar ligidedi gördük uefa ligi dedi gördük futbolcuları sattı futbolcu almadan yerine aldığı futbolcular ortada büyük takım olmak istiyorsa önce transferini yapacak ondan sonra futbolcu satacak...hala o sattığı futbolcuların ceremesini cekiyor bu takım ve cvekmeyede devam edecek umarım düzelir ama ben inancım kalmadı genede tamdestek takıma kandeğişimi şart!!!!

mysuskunx 15.09.2009 08:40

SENİN BU TAKIMI DÜZELTECEĞİNE İNANIYORUM, AMA TAKIMDA OYUNCU YOK ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:08.