![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu takım bülent uyundan öncede vardı.
|
[B]geçmişe mazi derler sen önceyi bırak şimdi nerdesin ona bak zamanında başarılar kazanmış eyvellah bülent uygundan önce bu takıma teknik direktör gelmedi mi ne bu bülent uygunu bulunmaz hint kumaşı yapmanız anlamış degiliz[/B]
|
Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.
|
[QUOTE=Turan 59;566702]Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.[/QUOTE]
İki oyuncu gönderiyor aldığı kötü çıkıyor gönderdikleride iyi oyuncular. |
[QUOTE=58_S€M!H_58;566274][B]ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!![/B][/QUOTE]
SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BÜLENT HOCAM |
Ya kardesin ne Nankör insanlar var ya gecen 2 sene üst düzey mütavazi kadromuzla sampiyonlugu kovalatti.Gecen sene bülent hoca birtanesin bülent hocam süper bülent hoca oldukdan sonra bu takim yikilmaz diyordunuz hepiniz. Bu takimi bu basarilara getiren bu yönetim ve bu Hoca.Eger 2. lige düsüreceksede onlar düsürsün.
SONUNA KADAR ARKANDAYİZ BÜLENT HOCA Adminlerden Yöneticilerden Modlardan ricam bu konuyu silsinler.Bülent hoca bakipta böyle nankör insanlarimizin oldugunu görmesin. |
istifa et diye diye dilimizde tüy bitti.ben hayatımda bu kadar yüzsüz onursuz bi insan daha tanımadım.onun bu takımda tutan başkanada yazıklar olsun.heralde misyonlarını tamamlayıp beraber gidecekler
|
bülent uygunun bu takıma verecegi bişey kalmadı herkes görse iyi olacak bunu.geçmiş başarılarından dolayı kendisine teşekkür eder takımı düzeltecek başka birine teslim etme erdemini göstermesini beklerim.
|
KİM GELECEK
BÜLENT UYGUNA İSTİFA DİYENLER SORUYORUM KİM GELECEK ONUN YERİNE,MERT OLUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADADIR.İSTİFA DİYENLER ONUN YARISI KADAR SİVASLI OLSALARDI BÖYLE DÜŞÜNMEZLERDİ
|
Cevap: KİM GELECEK
YILMAZ VURAL MI,YADA ONA BENZEYENLER Mİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42. |