SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28783)

glikoz1986 18.03.2010 13:37

Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

tespit yerinde olmuş gerçekten sivassporun en büyük derdi bu son derece katılıyorum ii günler :D

hakan58yildirim 18.03.2010 13:59

BU YÖNETIME BI DUR DEMEK LAZIM.BASKAN CIKSIN ACIKLAMA YAPSIN BÜLENT HOCA GELIRSE O GERI GETIRILSIN OLMADI BENCE HEMEN ZIYA DOGAN GELMELI TAKIMIN BASINA.MUHSIN HOCA HEMEN ISTIFA.

BOUN 20.03.2010 18:13

Muhsin Hocam eğer bu takıma hala bir şeyler verebileceğine inanıyorsan sana saygımız sonsuz. Ama yok sen de kendine ve bu futbolculara inanmıyorsan, başarıya inancın kalmamışsa, ve sadece kendimi kovdurayım da ekstradan 400-500 milyar lira tazminat alayım diyorsan lütfen yapma, lütfen daha fazla bizlere kıyma! Senin gibi beyefendi bir adama bu yakışmaz! Lütfen gereğini yap!

58VoLkAn58 20.03.2010 18:19

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Muhsin Hoca artık sana güvenimiz kalmadı diyebiliriz.Ben artık hiçbir maçlara bir umutla bakmıyorum.En son kaç ay önce hatta yıl bile olmuştur çekişmeli ve zevkli bir Sivasspor maçı göremiyorum.Bunun için istifa et kendini de kurtar bizi de.[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Metal Gear 20.03.2010 22:10

Yarın beraberlik durumunda dahi istifa etmeli!

eroldeger 20.03.2010 22:25

evet diyarbakırı kurtarma opresyonu başladı bizim malar hala yuyyorlar acil bir şeyler yapmak lağzım

öğretmen 20.03.2010 22:30

geldiği günden beri tek bir iyi mnaçımız yok daha ilginci kadrolara bakın aynı kadro ile 2 hafta bile oynamamışız bir takım stoperleri sabittir sakatlık hariçç bizde habire stoper değişiyor.bir hafta aubey murat oynuyor ikinci hafta yasin murat 3. hafta murat sedat 4 . hafta yasin sedat orta saha tam bir facia 4 futbolcu 3 kez ard arda beraber oynamadı.ya hocam allahını seversen böyle futbol oynatıırmı istanbul maçında yaptığın değişikjliklerin amacı neydi faruk önündeki topa vuramazken 90 dk niye eziyet ettin bize ne olur git artık takımıda mehmet çıkarsın ama sen git giderken getirdiklerinide geri götür bir zahmet:mad:

eyuphulagu 21.03.2010 00:20

B. Uygun Sivasspor taraftarı nankörlük etti sözünden sonra yarın statataki herkes Muhsin Hocaya ve öğrencilerine daha fazla destek vermeli..Vermeli ki B. Uygun ve onun gibilere söylediği lafları yedirmek gerkir diye düşünüyorumm..Artık birlik ve beraberliği sağlama zamanı yiğidolar..Yarın bu zaman kadar veremediğimiz desteği Muhsin Hocaya verirsek hocayı da maça daha iyi konsantre ederiz ..Maça konsanter bir hoca oyunculara da daha fazla hakim olarak onları daha iyi yönetecektir..İstifa laflarını lütfen sezon sonuna bırakalım ve hocaya ve takıma artık daha fazla sahip çıkalım..Biz birbirmizi yersek bu takım kesinlikle düşer...Eğer tek yumruk olup hocaya ve takıma daha fazla destek olursak inanıyorum ki biz bu takımı ligde bırakırız....Tercih sizin yiğidolar...

GÜLEZ 21.03.2010 01:05

GENÇLEBİRLİGİ MAÇINI KAYBEDERSEK YÖNETİM MUHSİN HOCAYI KESİNLİKLE BIRAKMASIN ÇÜNKÜ BANKASYADA MUHSİNDEN İYİ HOCA AUBEY FARUK KEİTA GİBİ FUTBOLCULARDAN IYISINIDE BULAMAYIZ

OPERASYON 21.03.2010 05:00

Iyisiyle kotusuyle su 9 macida bitirmek icin elden gelen yapilmali ogretemen dersi anlatir ogrenciye dusense calisip basarmaktir. Muhsin hoca ve yardimcilari elinden geleni yapiyorlar ama birazcik izeti serefi varsa bu futbolcularin yurekleri ile cikar kiran kiran oynarlar nasil olsa sivasspor ciftlik onlarda oarayi kemirenler yonetimde gereken toleransi gosetriyor bunlarda o iyi niyeti suistimal ediyorlar.Bunlarin hepisini yenildikleri ve oynamadiklari mactan sonra felakaya yatirmak lazimki canlari nasil acidigini hissetsinler ozaman bu sivasspora gonul veremis insanlarin nasil aci cektiklerini anlarlar ama anlayacak olsalar zaten bunu yapmazlar.Izeti sefefiniz varsa yurekten oynarsiniz bu takimi dusurmesini.Bu Takim Dusecek haberiniz olsun demedin demeyin.Bu yazdigimida yonetim ve futbolcularda okur bir birine sitede insanlarin haykirisini anlatirlar.Selam ve dua ile

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29.