![]() |
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
İki gündür yazılanları çizilenleri dikkatle izliyorum
Bu sitenin ne kadar sevmeyeni çokmuş Yazıklar olsun ki yıllardır taraflı tarafsız TÜRKİYEDEKİ tüm takım taraftarlarının gıpta ile izlediği bu siteyi bizlere SİVASSPOR taraftarlarına kazandıran Rüştü Elmas a çok büyük haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Sivasspor üzerinden bu site sayesinde rant elde ettiği söleniliyor Bu sitede benim gördüğüm kadarıyla hiç reklam almıyor ve nasıl rant elde ediliyor bunu bi açıklayan olurmu acaba Bence tarafsız yayın yapan bu sitenin Sivasspor yönetiminin tekeline geçmesine karşıyım |
[CENTER][B]Bu Konu Başlık Amacından Uzaklaşmış Tamamen Senin Dediğin Doğru Benim Dediğim Doğru Senin Site İyi Benim ki İyi , Burası Yanlı Öte Taraf Yansız vs Atışmalarına Dönmüştür...
Her Kulubun 10 larca Tarafatar Sitesi Vardır ve Dileyen istediği Yerde Zaman Geçirir vs... Sivassporunda Kendi Resmi Siteleri Var Böyle Bağımsız Taraftar Siteleri var Taraftar Grup Siteleri Var vs. Bence Hiç Biride Tam Teşkilatlı Bir Oluşumda Değil.Tamam Beğendiğim Budur Deyipte Arkasında Durulacak Tek Bir Site Yok.... Ancak İçlerinde Yazı Yazmaya Değer Bulduğum Site Bir Burası Var Arada Birde Resmi Sitede Yazıyorum O Kadar... Burada Laf Söyleyen İnsanların Dediklerine Katılmıyorum... Burası Taraflı Siteyse Gelmeyin Arkadaşlar...Burası Yazınızı Sansürlüyorsa Yazılarınızı Siliyorsa Yazmayın...Sizin Burda Şuan Yazmanız Bile Kendinizle Çelişmeniz Demektir...Tavırlarını Beğenmedin Yerde Ne Duruyorsun?...Bu Soruyu SOrarlar İnsana... Benim Açımdan Taraftar Sitelerinin Olmasının Sakıncası Yok... Ancak Bu Site İçinde Başkaları İçinde Tek Sıkıntım ''Sivasspor Markası Altında Para Kazanmak'' tır(Burası İçin veya Başka Siteler İçin Söylemiyorum Bu Lafı).Bunun Olmaması Gerektiğini Sorgulaması Gerek İnsanların.İşte Bu Varsa Siteler Kapanır.Taraftarların Buluşma Ortamını Sağlayan, Sivassporumuza Sanalda Güç ve Birliktelik Sağlayan Hiç Bir Site Maddiyatın Konu Olmadığı Durumların Dışında Kapatılmamalı veya Sivasspor Yönetimine Geçmemeli.Her Site Sivasspor Yönetiminde Olacak Diye ne Bir Kural var Nede Dünyada Örneği.[U]Sivasspor Yönetimine Site ; Ancak Sivasspor Haklarının Yenildiğinde , Sivasspor Üzerinden Para Kazanıldığında ve Sivasspor a Zarar Verildiğinde Geçmelidir.Bu Durumlardada Herkesten Önce Ben İsterim...[/U] Yönetim Bazında Hareketler Tavırlar Beğenilmiyorsa Site Adminine Bu Sebeple Ayrılıyorum Denir Gidilir...Burada Şuan Bu Tarz Yazanlar Bence Sitenin Yıpranmasını İstiyorlar Sanırım.... Sivasspor Yazılı korsan Atkı Satanda, Sivasspor Maçına Beleşe Girenlerde, Sivasspor Markası Altında Sahte Forma Giyende, Sivasspor Adında İnternetten vb Yerlerden Site Olsun Reklam olsun vs. Yollarla Para Kazananlarda, Sivassporu Kullanarak Rant Elde Eden Varsa Yönetici,Taraftar,Taraftar Gruplarıda, ve Sivasspor Adını Kendi Çıkarlarına Malzeme Edenlere Karşı Dik Durulsun... Bence Bu Konu Kapansın...[/B][/CENTER] |
[B]bence sivasspor yönetimi haklı rüstü elmas sivasspordan bi menfaat beklemeye bilir ama ileride ne olacağı bilinmez...zaten eğerki bunu amaç edinmiosa site yönetimini elinde tutar ama siteyi sivasspor'a verebilir...bence burda duygusal yada yapay davranmamak gerek site yönetiminin arkadası veya yakını olabilirsiniz kabullenmeyede bilirsiiz ama bence YÖNETİM SONUNA KADAR HAKLI.ama tabiki bu demek deilki taraftarlar sesini duyurmasın aynı formatlarda takımımızın rengı yada duruşunu iceren yeni bir site kurulabilir...ve bu sitenin reklamıda sivasspor klübüne verilen bu sitede en özel yerde yapılabılır tabı bunlar sadece fikir belki kabullenmeyip kızacaksınız ama SİVASSPOR KLÜBÜNE DEVREDİLMELİ...HERKESE İYİ GUNLER OBJEKTİF DUSUNCELER[/B]
|
Malesef Markası Alınmış bir domaini başka uzantılar altınta yayınlayamıyoruz.
sivasspor.com sivasspor.net sivasspor.de gibi domainlerin bütün hakları Marka Sahibine aittir. Ancak İlginç Olan sivasspor Markasının Sahibi FETİH TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (161504) SİVASSPOR SPORTİF ANONİM ŞİRKETİ ne ait sadece 2 Marka var.. 1 - sivasspor 1967 SS LOGOSU 2 - sivasspor 1967 şekil Bu Durumda Yönetimin Yasal Olarak Muhattap olacağı kurum [B]FETİH TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ[/B] |
site yenilenmeli ama kulube bağlı olmamalı olmamalı böyle daha tarafsız herkes istediğini söylesin
|
sivasspor.com.tr Kemal Çağlayan İsimli şahsın Marka başvurusu üzerine alınmış olabilir...Ama marka onaylanmamış henüz...malesef marka itirazı yapacak kurumsal bir statüsü yok sivasspor.com un...
|
eleştiride bulunanların sadece bir kaç kişiyle sınırlı kalması dikkatimi çekti, acaba onların kuyruğuna birileri basmış olabilir mi?
madem rahatsızsın bas git kardeşim, rahat olduğun veya olacağın ortamda öttür borunu, şuraya adam gibi sivassporumuzu takip edelim diye giriyoz, kimseyi zorla buraya toplamıyorki kimse... |
Bu konuda eminim benim gibi bir çok insan bu durumun hukuksal durumunu merak ediyordur.Marka konusu site konusu v.s
Bu konuda hukukçularımız ne diyorlar acaba? Hukukçu arkadaşlarımız eminim aramızda vardır, eğer hukukçu yoksa bile hukukçu yakını olanlar kesin vardır, bu konuda birazda olsa taraftarı aydınlatırlarsa güzel olacaktır.Bu tabiiki benim görüşüm,kimseyi bağlamaz. |
[QUOTE=unsal_58;631685][B]bence sivasspor yönetimi haklı rüstü elmas sivasspordan bi menfaat beklemeye bilir ama ileride ne olacağı bilinmez...zaten eğerki bunu amaç edinmiosa site yönetimini elinde tutar ama siteyi sivasspor'a verebilir...bence burda duygusal yada yapay davranmamak gerek site yönetiminin arkadası veya yakını olabilirsiniz kabullenmeyede bilirsiiz ama bence YÖNETİM SONUNA KADAR HAKLI.ama tabiki bu demek deilki taraftarlar sesini duyurmasın aynı formatlarda takımımızın rengı yada duruşunu iceren yeni bir site kurulabilir...ve bu sitenin reklamıda sivasspor klübüne verilen bu sitede en özel yerde yapılabılır tabı bunlar sadece fikir belki kabullenmeyip kızacaksınız ama SİVASSPOR KLÜBÜNE DEVREDİLMELİ...HERKESE İYİ GUNLER OBJEKTİF DUSUNCELER[/B][/QUOTE]
[B]Peki neden iilla Sivasspor yönetimine devredilmesi gerekiyor ??[/B] |
SİVASSPORU BU GÜNLERE GETİREN SİVASSPOR YÖNETİMİDİR.AMA TARAFTARI BUGÜNLERE GETİRENDE YÖNETİM DEĞİLDİR...?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14. |