SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şükür! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29450)

H_Turan 18.12.2010 16:56

Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

[QUOTE=eyupk;676256]sizin arkanızda Başbakan, milletvekilleriniz, iş adamlarınız arkanızda o yüzden rahatsın, buraya gelipte boş boş konuşma.[/QUOTE]

Spor Bakanları Var Arkasında

Alibeyoglu 18.12.2010 18:01

[QUOTE=eyupk;676256]sizin arkanızda Başbakan, milletvekilleriniz, iş adamlarınız arkanızda o yüzden rahatsın, buraya gelipte boş boş konuşma.[/QUOTE]

sizinde arkanizda millet vekilleriniz is adamlariniz olsun basbakan fenerli
böyle gücü olan bir takim neden sampiyon olamadi yillardir cok sacmaliyorsunuz

ayazoğlu 18.12.2010 20:22

Sivas,tan ne götürürsen okadar oy alırsı adamlar bunun farkında

ready 07.01.2011 15:07

[B]hele önce elimizdeki stadı adam gibi bi hale koymaları lazım stat içinde satılan yiyecek ve içeceklerin faiş fiyatları Stada giriş ve çıkışlarda yaşanılan rezalet otopark sorunu şehir dışından gelen insanların arabasını nere parkedecegi ve bunun gibi bir sürü sorun biz elimizdeki stadı bir hale koydukda yeni stat istiyoruz hiç kimse merak etmesin yeni stat yapılsa bile orda da bir sürü aksaklıklar olur tabi bu benim kişisel görüşüm[/B]

birolsvs58 07.01.2011 18:35

[QUOTE=3 yıldız;635991]STAD YAPILMASI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR.................................................1.öncelikle futbol şehri olacaksın.
2.bar pavyon gibi yerlerin çokluğunu gösterir belgen olacak.
3.yabancı uyruklu fuhuş kadınlarının çalıştığına dair vesikaların olacak.
4.bir tepen olacak ama adı aslan olacak bir denizin olacak ama adı kara olacak
5.en önemlisi Başbakanın olacak Cumhurbaşkanın olacak.[/QUOTE]

en güzel yorum tşk

keskin5858 07.01.2011 19:43

GARDAŞIM DÜNYADA TÜRKÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKSA, TÜRKİYE'DEDE SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR.Ama gel gör ki Sivaslı kendi içinden çıkmış evlatlarına sahip çıkamadığından, şimdi onun bunun ağzına bakıyoruz, adamların iki dudağı arasında 20 mi olsun 25 bin kişilik stadmı. Nerde bizim vekil diye seçip gönderdiğimiz üstelik birde spor dan gelmiş Hamza Bey ne yapıyor aceba. Bu sivas için çalışıp çırpınan sadece biri vardı o da Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU'ydu. Gerisi yalan.

ayazoğlu 07.01.2011 21:17

En çok oyuda Sivas,tan alıyorlar ne hikmetse

migroArmis 07.01.2011 22:36

[QUOTE=adres58;676133]Kendi yazdıklarınla çelişme dostum... 26 senedir şu andaki iktidarmı varda Şampiyon olasınız... 26 senedir Siyasette ön plana ne zaman çıktınız. Herşey yolunda gidiyor. Siyaseti spora alet etmekden başka çözümmü var bu ligde. Beni konuşturmayın şimdi.[/QUOTE]

Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....

kağanhan58 07.01.2011 22:39

[QUOTE=migroArmis;681329]Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....[/QUOTE]

sana bu kez katılıyorum hocam sevmediğim için ya da duygusal yaklaştığmdan değil ama 2.yarı trabzon büyük bir düşüşe geçecek ...fikstürü de zor ve trabzonun içinde en ufak bir mesele dağ gibi büyüyebiliyor...sadri şener ve diğerleri çok abartıldı herşey hemen bitmiş gibi konuşuyorlar ve bence bunun cezasını 2.devre çekecekler....

yigidocengiz 07.01.2011 22:55

trabzonun ALLAH belasını versin lan o kadar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15.