![]() |
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
allahım dualarımı kabul et kezman olmasın nolurr bu aciz kulunun bu cuma gecesi yüzügözü hürmetine sana yalvarırım dedikodu olsun nolluurrrrrrr:):rolleyes::D;)
|
[B][I]Transfer konusu hakkında Hayalkafeye çok teşekkürler.
Yalnız anlamadığım bazıları ısrarla herşeye negatif yaklaşıyor. Hadi yönetime karşı bazen anlayabiliyorum da, bu arkadaş burda duyduklarını paylaşıyor. Ama artık kıskançlık mıdır başka bişey midir adama karşı "kaynağın ne", "sen öyle diyon ama burda böyle yazıyor", "madem kesin niye isim vermiyon" gibi saçma sapan soruların mantığını bir türlü anlamıyorum. Maksatın üzüm yemek olmadığı belli. Tekrardan bu güzel haberleri paylaştığı için Hayalkafeye teşekkür ediyorum. Umarım bu haberleri resmiyet kazanır.[/I][/B] |
[B]Kamil transferi gerçekleştiyse helal olsun yönetime....[/B]
|
[QUOTE=asabibaba;680881]allahım dualarımı kabul et kezman olmasın nolurr bu aciz kulunun bu cuma gecesi yüzügözü hürmetine sana yalvarırım dedikodu olsun nolluurrrrrrr:):rolleyes::D;)[/QUOTE]
Haci abi niye istermiyorsunuz kezman´i anlamadim. ben gelmesini isterdim, ama bize gelecegini sanmam. fenerbahcede oynadiginda bize kök söktürüyordu. ama simdi nasil oynuyor onu bilemem. dedigim gibi gelmesini cok isterdim, ama bana imkansiz gibi geliyor. |
[QUOTE=HAYALKAFE;680833][B]
YENİ BİLGİLER... 1)Belçika veya Çek Cumhuriyetinden biri ortasaha biri defans 2 isimle KESİN anlaşma sağlandı,bu oyuncular 1-2 güne kampa katılacak.Bu oyunculardan biri hem defans hem ön libero oynabiliyor biri de sanırım takımında kaptan.(İsim veremiyorum şu an duyulması kulüp için zararlı olabilir, ama dediğim gibi kesin bitti) 2)Korcan ve Grosicki transferleri KESİN dir. Grosickinin kulubuyle kesin anlaşma sağlanmıştır çok az da olsa oyuncuyla ilgili pürüzler kalmıştır. Ancak bu saatten sonra bu transferin bitme olasılığı çok ama çok yüksektir. 3)Bilica ve Tabata transferlerinin gerçekleşme ihtimali artık yok denecek kadar az. 4)Aldığım diğer bir haber KESİN ama KESİN bir forvet transferinin yapılacağıdır. Bu da çok büyük bir ihtimalle Eneramo ! 5)Yönetim ve Büyük Başkan bu kez transferde inanılmaz fedakarlıklar yapıyor.Hani çoğu kişinin dediği gibi ucuz ya da bedava transfer anlayışı yok bu kez. Yönetim transfere epey bir bütçe ayırmıştır, bunu bizzat öğrendim.Bu yüzden rahat olunuz Yiğidolar. 6)Son olarak takımdan sürpriz bir isim de gönderilebilir ,gönderilmesi yüksek bir ihtimal... Bunu da öğrenince çok şaşırdım ama sebebini öğrenince mantıklı bir tercih. Haberleri paylaşmaya devam edeceğim...Kaynak ve bilgiler sağlamdır...[/B][/QUOTE] Hayalkaffe verdiğin haberler için teşekkürler.. yabancı kontenjanını düşünürsek gönderilebilecek kişi bence kamanan olur.. |
[QUOTE=AYDIN1985;680888]Haci abi niye istermiyorsunuz kezman´i anlamadim. ben gelmesini isterdim, ama bize gelecegini sanmam.
fenerbahcede oynadiginda bize kök söktürüyordu. ama simdi nasil oynuyor onu bilemem. dedigim gibi gelmesini cok isterdim, ama bana imkansiz geliyor.[/QUOTE] aydın kardeş genç olsun diri olsun rakibe saç baş yoldursun. saçımız azaldı iki senedir. benim de fikrim budur kardeş hürmetler |
[QUOTE=HAYALKAFE;680833][B]
YENİ BİLGİLER... 1)Belçika veya Çek Cumhuriyetinden biri ortasaha biri defans 2 isimle KESİN anlaşma sağlandı,bu oyuncular 1-2 güne kampa katılacak.Bu oyunculardan biri hem defans hem ön libero oynabiliyor biri de sanırım takımında kaptan.(İsim veremiyorum şu an duyulması kulüp için zararlı olabilir, ama dediğim gibi kesin bitti) 2)Korcan ve Grosicki transferleri KESİN dir. Grosickinin kulubuyle kesin anlaşma sağlanmıştır çok az da olsa oyuncuyla ilgili pürüzler kalmıştır. Ancak bu saatten sonra bu transferin bitme olasılığı çok ama çok yüksektir. 3)Bilica ve Tabata transferlerinin gerçekleşme ihtimali artık yok denecek kadar az. 4)Aldığım diğer bir haber KESİN ama KESİN bir forvet transferinin yapılacağıdır. Bu da çok büyük bir ihtimalle Eneramo ! 5)Yönetim ve Büyük Başkan bu kez transferde inanılmaz fedakarlıklar yapıyor.Hani çoğu kişinin dediği gibi ucuz ya da bedava transfer anlayışı yok bu kez. Yönetim transfere epey bir bütçe ayırmıştır, bunu bizzat öğrendim.Bu yüzden rahat olunuz Yiğidolar. 6)Son olarak takımdan sürpriz bir isim de gönderilebilir ,gönderilmesi yüksek bir ihtimal... Bunu da öğrenince çok şaşırdım ama sebebini öğrenince mantıklı bir tercih. Haberleri paylaşmaya devam edeceğim...Kaynak ve bilgiler sağlamdır...[/B][/QUOTE] babacan harbiden sende olmasan hiçbi şey öğrenemeyeceğiz ya,ALLAH razı olsun ne diyim... bu arada yönetimizi de çok eleştirdik,baştada ben çok eleştirdim ama SİVASımız için bişeyler yapsınlar canımızı verelim.biz bu takıma gönül verdik ve gönüllerini veren yöneticiler istiyorduk sadece hepsi bu. bu transferleri gerçekleştirebilirlerse helal olsun derim tek kelimeyle,sen başkasın büyük başkan durmak yok yola devam:):) |
[B]Sivasspor, kulüpleriyle ve kendileriyle anlaştığı futbolcularla yarın resmi mukavele yapacak.
Edindiğimiz bilgilere göre 4'ü yabancı en 5 futbolcuyla el sıkışan ve hiçbir pürüz bırakmayan Sivasspor kamp yaptığı Antalya-Side Sueno Beach otelde resmi imzayı attırdıktan sonra futbolcuları basına tanıtacak. Sivasspor Başkanı Mecnun Otayakmaz'ında yer alacağı öğrenilen imza töreninde ayrıca anlaşılan bir veya iki tane yerli futbolcununda olacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Yarın yapılacak olan imza töreni Yiğidolar tarafından büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklenirken,özellikle yabancı transferlerin ulusal basında da geniş yankı bulması bekleniyor. [/B] |
[I]Sivasspor için kötü haber önceki gün geldi. Sakatlığı nedeniyle İstanbul'a tedaviye giden diallo'nın yapılan kontroller sonrasında çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edilirken,en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı da belirtildi. Bu şok haber üzerine harekete geçen Sivasspor,bir yabancı kontenjanı daha açmak için Diallo'nun sözleşmesini dondurdu. Sivasspor şimdi hesapta olmayan iyi bir stoper transfer etmek zorunda kaldı.
[/I] |
[U]Sivasspor kurulduğu günden bu güne kadar ilk kez bir futbolcunun bonservisine 1 milyon euro gibi yüksek bir rakam ödedi.
Bir süredir temas halinde olduğu ve bir türlü anlaşamadığı futbolcunun kulübüne en son 1 milyon euro vermeyi kabul eden Sivasspor ismi açıklanmayan o futbolcuyla da her konuda anlaştı. Yarın,anlaşma sağlanan diğer futbolcularla birlikte bu futbolcununda resmi mukaveleye imza atacağı öğrenildi. 1 milyon euro verilerek bonservisi alınan futbolcunun aynı zamanda gelecek sezonuda düşünerek bonservisiyle birlikte alındığı belirtildi[/U] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40. |