![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[U]Kadir cok iyidi macin yildiziydi,mehmet yildiz ve enaromo bir birinden hantal cok yavas özellikle enaramo mehmet yildizla beraber kamanan oynamali defans bursa macinda iyidi ama hoca bugün cok yanlis basladi maca olsun zor bir fiktürdü ligde kalalim seneye daha iyi oluruz ins[/U]
|
Bu arada Trabzonlular köpeklerini foruma salmaya başlamış..Eskiden de olduğu gibi..İkiyüzlüce...;)..Ama önceden yönetici kadroları geliyordu şimdi üyeleri yolluyorlar..
|
''Amatör maçlarda bile olmaz''
[B]Çalımbay'ın maç sonu açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri[/B]:
"Basit pozisyonlar sonrasında golleri yedik. Skoru eşitledik ama sonra yeniden gol yedik. Defansımızın yaptığı hatalar nedeniyle goller yedik. Amatör maçlarda bile böyle hatalar olmuyor. Böyle golleri yiyorsan mağlup ayrılman normal. Trabzonspor lider takım tek hedefimiz galibiyetti ama gollere engel olamadık. Sadece bu maçta değil önceki maçlarda da basit hatalar yaptık ve puan kaybettik. Ligde maçlar git gide azalıyor. Oyuncuların dikkatli olmaları gerekiyor. Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Hep çalışmalarını yapıyoruz ama maçta golü yiyoruz. Bu akşamki yediğimiz 3 gol de affedilir cinsten değildi." [B]BASIN TOPLANTISI[/B] Rıza Çalımbay, basın toplantısında ise maça puan ve puanlar için çıktıklarını belirterek, ''Mücadele gerekiyorsa mücadeleyi de yaptık. Futbol oynamak gerekiyorsa futbolu da oynadık. Ama maalesef haftalardan beri yediğimiz çok basit goller var. Bugün aynısını tekrarladık. Bana göre bir amatör takımın bile yememesi gereken aynı tipte golü yedik. Santra yapılırken kontrataktan gol yememiz hakikaten inanılacak gibi değil'' dedi. Haftalardan beri çok basit goller yediklerini anlatan Çalımbay, bu konuda çalışmalar yapmalarına rağmen bir türlü buna engel olamadıklarını söyledi. Çalımbay, ''Futbolcularımız bu maçta da dahil bütün iyi niyetiyle çalışıyorlar, gerçekten mükemmel mücadele veriyorlar. Yediğimiz basit goller, giden puanlar var. Bunlara üzülüyoruz. Çünkü git gide maçlar bitiyor, telafisi olmayan maçlar oynuyoruz'' ifadesini kullandı. Takımının mücadelesinden memnun olduğunu, ancak yenilen hatalı gollere çok üzüldüklerini kaydeden Çalımbay, ''Çok üzgünüz. Bu kadar basit hatalar yaptığımız için üzgünüz. Gerekli tedbirleri alacağız tabi ki. Ama böyle devam ettiğimiz takdirde çok sıkıntılı maçlar geçirmemiz normaldir'' şeklinde konuştu. Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve orta saha oyuncusu Mehmet Nas ise mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi |
[QUOTE=stain;692354]ya burda çıkıp yorum yapanlar adam akıllı yorum yapamıyor
mesut bakkalla rıza hocayı karşılatırandan tut maçın en iyisi kadire kadar eleştiri yağmuru vede stada gitmek istemeyen trt 1 den bank asyada takımımızı izlemek isteyene kadar renggarenk yorumlar defans hataları şunlar bunlar evet takımda bazı hatalar var bardağın boş tarafı birde dolu tarafı var bugün buca 3 puan aldı ama ecel terleride döktü bucanın daha bursa trabzon galata fener maçları var vede o kadarda iyi futbol oynamıyorlar sivasın ise buca konya kasımpaşa gençler birliği ankaragücü gibi 3 puan alabileceği maçlar var sivasın yeneceği 5 maç ve bir kaç beraberlik sivası ligde tutar 32 puanla bu ligde kalınır vede göreceğiz kalınacağınıda sivasın gelecek haftaki eskişehir maçını alması durumunda yukarılara tırmanacağını belirtmek isterim ümitsizliğe gerek yok çabaladıkça batan değil ufaktan ufaktan yükselen bir takımımız var inş eskişehiri yener yükselişe geçeriz[/QUOTE] evet biz yorum yapmasini bilmiyoruz, yorumu sen yapiyorsun.. birak insanlar ne yazarsa yazsin... sana gore ters, onlara gore dogru.. evet buca belki iyi oynamiyor, ama puan aliyor.. biz ise tam tersi oynuyoruz ama puan alamiyoruz, taraftarin umitsizlige kapilmasi ise cok normaldir, kimse takimini bank asya'da gormek istemez, bunda anormal olan nedir? artik bundan sonraki maclarda 1 yada 3 puan ne alsak yariyacak... |
artık yeter. kötü oynayalım, maç kazanalım. her maç iyi oyna, iyi oyna kaybet..
89 dk rezalet oynayalım 1 dk gol atalım yeter bana.. kötü kötü rüyalar görmeye başlayacağız yoksa.. |
Cevap: ''Amatör maçlarda bile olmaz''
hayrodan stoper olmaz sedat oynayacak apo nerde kaldi bilen yokmu
|
Kadiri yakında milli takımda görürseniz şaşırmayın.. Grosicki çok kaliteli oyuncu ligde kalırsak uzun yılar formamızı giyer. Tabi bu oyununu sürdürürse sezon sonu transfer teklifleri alır
|
[QUOTE=MeD_Turc;692250]hayrettin ve mehmet nas eger oyuncuysa ben insan degilim arkadass[/QUOTE]
med turc sen ftboldan anllamıyon kardeşim bari yorum yapma sen isimlere takıyon sorun hayretin şu şu bu değil sorun takım heneramo mu nedir adam kamanının bir ayağı olamz aldığı para ya bak oyuna bak işin özeti şudur bu takım 1 yıl önce küme düşmüştür ve ben o gün sivas düştü dediğmde bana gülmüştünüz yazık ama bu bir gercekki sivas seyircisi sivassporu haketmiyor anlayan anladı |
Kadir ve Grosicky'e bayıldım...Sizde bu inat olduğu müddetçe düşmezsiniz de,Rıza Hoca yine basit goller yedik demiş...Allah sabır versin,biz 2 senedir bu maç sonu beyanatlardan o kadar sıkıldık ki....ES-ES...
|
takım iyi top oynuyor.ama iyide gol yiyor.ilk 4 hafta fikstür dezavantajlı idi.zor takımlarla oynadık.ama artık galip gelmeliyiz.bütün insiyatif bitti.ben sonuna kadar güveniyorum takımıma.biz bu ligde iyi top oynayan takımlardanız.umarım denizlispora benzemez sonumuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33. |