![]() |
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
ELALEME BAK BİZE BAK DAHA YORUMA NE GEREK VAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık." dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün ekonomik konularında değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor?un sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da ülkenin lideri konumunda olduğuna işaret eden Şener, ?Naklen yayın gelirlerinde topladığımız puanla doğru orantılı olarak oranla en fazla ekonomik girdi sağlayan kulübüz. Hazırladığımız projeler ışığında 2 yıl içinde tam anlamıyla UEFA?nın ekonomik kriterlerini sağlamış hale geleceğiz. Camiamızın içi rahat olsun? ifadelerini kullandı. Futbolculara tahakkuk eden prim ve maç başı alacaklarını yüzde 90 oranında ödediklerini de kaydeden Başkanımız Sadri Şener şöyle devam etti: ?Hiçbir oyuncumuzla ilgili olarak bonservislerden doğan borcumuz bulunmuyor. Oyuncularımızın normal hak edişlerinin yüzde 90?ını ödedik. Ödemeye de devam ediyoruz. Daha bugün prim alacaklarından 1 milyon TL.lik ödeme gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi gelir liginde de lideriz. Yönetim olarak kaynaklarımızı arttıracak ciddi projelerin peşindeyiz. Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL. gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık. Bu gelirlerle önümüzdeki süreçte zaten güçlü olan takım kadromuz daha da güçlü hale gelecektir? Şampiyonlar Ligi?ne direk katılma hedefinin sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da büyük önem taşıdığının altını çizen Şener, ?Bu başarı hem tarihimize altın harflerle yazılacak hem de ekonomik açıdan kulübün yeni bir çağa adım atmasını sağlayacak. Böylelikle sadece oyuncularımıza yönelik değil tüm taahhütlerini yüzde 100 oranında yerine getirebilecek bir kulüp yapısına kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki 2 yıllık proje dönemi bizi bu hedefe taşıyacak. Kulübümüzün taraftarlarımıza yönelik gelir kalemlerinde de arzulanan boyutta olmasa dahi ciddi bir yükseliş söz konusudur. Başarının bu rakamları da daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Yaptığımız yatırımın karşılığını bu yolla alacağız? diye konuştu. Yapılacak yeni stadyumla Türk futbol dünyasına her anlamda damgasını vuracak bir kulüp haline geleceğimizi de savunan Şener, ?O zaman futbol piyasasının her anlamda lideri olacağız. Başarı çıtamızı Avrupa?ya taşıyacağız. Bu doğrultuda ilgili tüm planlamalar yapılmıştır. Artık bu planların uygulanmasına gelmiştir. Bizi bu kadar iddialı ve inançlı konuşmaya sevk eden ilk sebep ise teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza olan sonsuz güvenimizdir. Onların üstlendikleri sorumluluk ve taşıdıkları misyonla Trabzonspor?a çağ atlatacaklarına inanıyoruz? yorumunu yaptı. |
Her Tarafa mail atin stadi 30 000 kisilik yapsinlar yoksa eski stadimiz kalsin yerinde.
Sivas gelecege yönelik yatirim istiyor, biz gelecek 50 yil icinde yeni bir stad ihtiyaci duymucak stad istiyoruz. SIVASLILAR GÖREVE STADINI en az 30 000 kapasiteli iste. erzurum 30 000 urfa 30 000 SIVASSPOR niye 25 000 ??????? her tarafa ulasin kamoyu iolusturun mail atin ben dünden beri her tarafa mail atiyorum. |
ya arkadaslar turkiye bu sivasimizi ne zaman cumhuriyetinin atilmasinda buyuk rol oynamis bir buyuk il diye bilecek bir hukumet olacakmi acaba bu ne istir trbzonun nufusu zaten 40 000 bin stadida kirk besbin oluyor bu sivasliyim diyen her kese sesleniyorum bu cecimlerde sivaslilik nasilmis bir ders verelim allah askina bu sivasa bir sahip cikan olmuyacakmi acaba gelen vuruyor giden vuruyor
|
[QUOTE=güneşyurdu;695914]bize rağmen yaparlarsa biz adam değiliz.bizim satdımız bize yeter.biz madem büyük bir takımız.
o zaman bizi sınırlı düzeyde tutmalarına izin vermeyelim arkadaşlar...[/QUOTE] doğru söylüyorsan eğer bunu yaptırırsak gerçekten adam değiliz....:mad: :mad: :mad: :mad: |
TABİ AYNEN KATILIYORUM 100 BİN KİŞİLİK OLSUN. DOLDURDUK 15 BİNİ BUNDAN 250 YIL SONRA 100 BİN KİŞİLİK STADA İHTİYACIMIZ OLACAK O YÜZDEN 25 BİN KİŞİLİK STADA HAYIR...
|
[QUOTE=sebasteia;695925]siteye üye oldu olalı hepi topu üç beş yorum yapmış bu arkadaşların, stadyum konusuna balıklama atlayıp, o beş para etmez fikirlerini stadyum konusunda özellikle paylaşma ihtiyacı hissetmeleri çok manidar!!!!!!!![/QUOTE]
[QUOTE=aslan5866;696552]TABİ AYNEN KATILIYORUM 100 BİN KİŞİLİK OLSUN. DOLDURDUK 15 BİNİ BUNDAN 250 YIL SONRA 100 BİN KİŞİLİK STADA İHTİYACIMIZ OLACAK O YÜZDEN 25 BİN KİŞİLİK STADA HAYIR...[/QUOTE] başka söze gerek yok............ söyleyeceğimi söylemiştim!!!! altı yıldır siteye üyesin, 10 tane yorum yazmışsın, 11. yorum bu konuda, neden acaba???? partizanlık iç güdüsü mü??? kendi partinize laf gelecek diye sivas'ın haklı stadyum davasında ortalığı bulandırmaya çalışıyorsunuz. işte bu yüzden sivas'tan da sizin gibi sivaslılardan da bir halt olmaz!!!!! |
[B]stada gerekli yerlere ilavelerle stadın kapasitesi o kadar artar..[/B]
|
[QUOTE=GuVeN;696348]Her ne amacla olursa olsun burada hakarete ızın yok. Sizinle aynı fıkırdeyız bu konuda ama burası herkezın kufur ederek rahatlayabılecegı bır alan degıl.[/QUOTE]
anca öyle anlarlar anca burda 1 yıla yakındır bunu tartışıyoruz hala adamların aklı orada |
[QUOTE=omerta;695908]her hafta 25 bini doldurabilirmiyiz acaba..[/QUOTE]
Galatasaray Buca macını seyrettinmi 55 bin kişilik stadda kac kşi vardı |
Seçimler yaklaştı temel atmalar başladı tabiki göstermelik secimi kazansın AKP stad unutulur aldatıldığımızda yanımıza kalır
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04. |