![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[B][QUOTE=HAYALKAFE;719587][B][B]ramoviç büyük ihtimal gönderilecek, bunun yanında bir yabancı daha gönderilebilir...[/B]
mehmet eren ve bilica ile anlaşıldı demedim zaten, şu an isimleri gündemde...[/B][/QUOTE] Borjan transferiyle artık büyük ihitimal Ramoviçe yol görünüyor demektir..Bu arada Senecy yerine böyle genç bir kalecinin transferi bence daha güzel oldu yönetim sağ gösterip sol vurdu... gündemde adını söyledğimiz isimler dışında yine böyle sürpriz isimlerin transferini duyarsak şaşırmayalım..özellikle de GOLCÜ -Forvet konusunda yine umulmadık bir isim transfer edilebilir...[/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;720493][B]
Borjan transferiyle artık büyük ihitimal Ramoviçe yol görünüyor demektir..Bu arada Senecy yerine böyle genç bir kalecinin transferi bence daha güzel oldu yönetim sağ gösterip sol vurdu... gündemde adını söyledğimiz isimler dışında yine böyle sürpriz isimlerin transferini duyarsak şaşırmayalım..özellikle de GOLCÜ -Forvet konusunda yine umulmadık bir isim transfer edilebilir...[/B][/QUOTE] bence kaliteli ve ses getirecek transfer yapalim oyle taninmadik oyunculardan biktim sivas hep boyle transfer yapiyo artik super lig eskisi gibi degil parayi basan basarili oluyo sence sivas kac oyuncu alacak yerli mi yabanci mi vede nerelere takimdan ayrilack isimler kim :confused: lutfen bizi aydinlat |
Bu alınan kaleciyebonservis verildi mi ne kadar veril di ve hangi takımdan geldi ?
|
Erhan Güven resmen kus oldu kactı..Oysaki bizde cok iyi stoper olurdu
Not:Sag bek demeyin bu adamda sag bek ozelligi yok... |
[QUOTE=yigido_halil_58;720432]ugur kavuku hic kimse istemiyo biz bari kontratini fesh edelim nerden aldiydik bu kazmayi:mad:[/QUOTE]
onu alana/alanlar,a sor |
[QUOTE=HAYALKAFE;720457][B]
evet resmi site de açıkladı yönetim sağ gösterip sol vurdu :) ve bence iyi de yaptı sencekyi açıkçası ben de çok istemiyordum bu kaleci sanırım 23 ya da 24 yaşında böylelikle geleceğe de bir yatırım oldu, hayırlı olsun takımımıza.. bu arada transferde sürpriz isimler yani gündemde olanlar dışında sürpriz isimler açıklanabilir yine mehmet eren ismi artık gündemden düşmeye başladı gibi[/B][/QUOTE] Hayalkafe transfer isimleri verdiğin de bunların altına kendi yorumlarnı veoyuncların belli başlı özelliklerini yazarsan güzel olur;) |
Gerçkten hayal mesai başladı.Hayalliyoruz yine.Şu ana kadar hiçbiri gerçekleşmedi Mehmet Eren imkansız Bilica da imkansız bir sürü yabancı stoper var.Erkan'ın transferle alakası yok.Senecky'nin yerine transfer yaptık.1 tane tuttursaydın be kardeşşşşşşşş.
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;720556]Gerçkten hayal mesai başladı.Hayalliyoruz yine.Şu ana kadar hiçbiri gerçekleşmedi Mehmet Eren imkansız Bilica da imkansız bir sürü yabancı stoper var.Erkan'ın transferle alakası yok.Senecky'nin yerine transfer yaptık.1 tane tuttursaydın be kardeşşşşşşşş.[/QUOTE]
Bekleyip görmek lazım sanki transfer dönemi bitti alınmayacağını nerden biliyosun hayalkafe bize sürekli bilgi veriyo sen adama çatıyosun hiç biri tutmasada bişey olmaz tutanlara say.... |
MUHTEMEL GİDECEKLER
Sead Ramovic Deniss Ivanovs Uğur Kavuk Abdurrahman Dereli Sedat Bayrak Souleymane Keita Mehmet Yıldız Sandro Alişan Şeker Gelenler Nihat Şahin(Kaleci 1.91 Ofspor) Jacques Faty(Stoper 1.83 Sochaux) Milan Borjan(Kaleci 1.93 Beograd) |
[QUOTE=babapiton;720559]Bekleyip görmek lazım sanki transfer dönemi bitti alınmayacağını nerden biliyosun hayalkafe bize sürekli bilgi veriyo sen adama çatıyosun hiç biri tutmasada bişey olmaz tutanlara say....[/QUOTE]
Dha alınmayacağını neden biliyn diyon Hepsi uçtu bunların kardeş hangisi alınacak durumda burda sallama transfer yapmıyoruz şöyle bir bakıyrsunuz kimler alınabilir onu yazyrsnz Dha transfer olmadan sallamyın.Transfer olursada hayırlısı deriz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:21. |