![]() |
Siz Kimi Kandırıyorsunuz?!
Son iki gündür ingilizlerin en ünlü haber sitelerinden footballagent'in haberiyle ilk kez bu kadar heyecanlandık..defalarca kontrol ettik ve sayısız ingiliz sitesinde de KATAR,BREZİLYA,RUSYA ve TÜRKİYE'DEN bir takımın(Sivasspor olduğu heryerde belli edilmiş) M.United'den ayrılan Michael Owen'la görüştüğünü yazdı.hadi biz yalnış gördük biz yanlış yazdık KANAL 7, MİLLİYET, STAR, SAMANYOLU, MYNET' te mi yanlış gördü ve yazdı! Owen'ın menajerinin tweet'ide aşağıda..Yani elimizde kanıt çok..Bu efsane futbolcuyu alsak Sivasspor tarihinin en büyük reklamını yapacaktı..Ama olmadı. Gücümüz yetmemiş olabilir! Normaldir.. Kızmayız darılmayız! Ama karşınızda çocuk varmış gibi Sivasspor taraftarını rencide ederek,enayi yerine koyarak ''bu haberlere sadece gülüyoruz'' demek gerçekten çok ayıp! Bu hareketinden dolayı Sivasspor Başkan Vekili Erdal SARILAR'ı kınıyoruz..
işte yalanın kanıtı..Michael Owen'ın menajeri'nin attığı tweet.. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/yenibitelemresmils.png/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/6350/yenibitelemresmils.png[/IMG][/URL] |
Cevap: ''Michael Owen Transfer Edilmeyecek''
ya bizim sarılar yalan söylüyo yada owenın menejeri :mad::mad::mad:
|
Cevap: Siz Kimi Kandırıyorsunuz?!
senden önce bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ancak Erdal Sarılar'ın cidden böyle bir açıklama yapmış olduğuna emin olamadım.
Erdal Sarılar açıklama yapacak olsa Resmi sitemizden duyurmaz mı ? |
Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK
@Berkay_IpekTPRK @ JohnSinnott where did you get this information Sohbeti göster Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @themichaelowen Sivasspor awaits you Sohbeti göster Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @JohnSinnott michael owen in Turkey where they announced a future information about this issue, disconnect the Aç Yanıtla Sil Favorilere ekle 13 sa Berkay İpek TOPRAK @Berkay_IpekTPRK @themichaelowen Hi Michell reflects the fact that the transfer rumours with OWeN Sivasspor mu Aç Yanıtla Sil Favorilere ekle dün haberi twitter de çıkaran ile konustum aramızda böle bi konusma geçti |
[QUOTE=oguzhan_1616;797263]senden önce bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ancak Erdal Sarılar'ın cidden böyle bir açıklama yapmış olduğuna emin olamadım.
Erdal Sarılar açıklama yapacak olsa Resmi sitemizden duyurmaz mı ?[/QUOTE] Resmi site mi :D Resmi site ne ararla Sivasspor da ? |
[QUOTE=ozledımeskıyı;797265]Resmi site mi :D Resmi site ne ararla Sivasspor da ?[/QUOTE]
Eğer resmi siteden açıklama yapılmıyor da gidip bir spor sitesine ya da gazeteciye açıklama yapılıyorsa ben daha bir şey demiyorum. Böyle yönetim olmaz |
yönetimin stratejisi bu. önce transferle uğraş, olmayınca da yalanla.
erdalcım, baktın transfer etmeye uğraştın, olmadıysa çıkıp kıçımla gülüyorum deme, ayıp. transfer etmeye çalıştık ama şu şu şu sebeplerle gerçekleşmedi de, bir şeyler söyle. aptal değiliz, anlarız! |
dha ya açıklamış.
|
erdal sarılar dünyanın en beceriksiz insanısın derhal .... git
|
[QUOTE=MaNiAcSiVaSlI;797262]ya bizim sarılar yalan söylüyo yada owenın menejeri :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Menejerin kalkıpta Sivassporun reklamını yapma ihtiyacı nerden gelsin. Ben kıllandım bu işten birşeyler döndü mü acaba |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |