SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pedro Oldoni Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37470)

58YIGIDO58 13.02.2014 23:31

Cevap: Pedro Oldoni Sivasspor'da

Görüyorumda Pedro hakkinda 1 olumlu yorum yok :)

eurovision 14.02.2014 00:51

sözleşme bitişini görebilecekmi acaba

izmirliyigido 14.02.2014 12:42

Benim en kızdığım futbolcu Pedriel'di, onu bile arar oldum. Keşke o duraymış..

.

halimsancak58 14.02.2014 14:43

ne kadar sabırsızsınız ya,bizim takımın transfer politakası genelde kıyıda köşede kalmış sakatlanmış,takıma girmekte zorlanan ama kalıteli ilerisi için iyi sinyaller veren futbol oynamya aç kalmış transfer politakası uygulanıyo,bu pedroda sakatlık suresi uzun surduğunden bide kadroya giremediğinden ağırlığı stad da apaçık gözüküyo futbolu anlayan birisi geçmişini bildiğinden bu adamın hızlı bi şekilde devamlı oyun içinde kalarak kendisini hızlandırması gerekiyo hocada fırsat verdikçe oynatmaya çalışıyo yoksa pedro çok kalıteli birisine benziyo,bizim futboldan anlayan taraftarımız da hemen busene de kurbanı buldu ve homurdamalar başlamış stad da ya arkadaş adam uzun zamandır aç aç futbol oynamaya karnını bi doyursun o zaman notunu ver boşu boşuna nefesini tüketme takımına bağır tezahürat yap biraz en yakın örnek burhan eşer adam neydi ne oldu şimdi sorsan en iyi zamanını hangi takımda geçirdin desene hemen sivasspor der. takımımızn transfer politakası her takımda yoktur biraz sabır lütfen.......

antik58 14.02.2014 16:58

Bize faydalı olamadıktan sonra kariyeri çok sağlam olsa ne yazar böyle devam ederse sezon sonunu göremez görmemelide...

58YIGIDO58 14.02.2014 17:08

[QUOTE=halimsancak58;898967]ne kadar sabırsızsınız ya,bizim takımın transfer politakası genelde kıyıda köşede kalmış sakatlanmış,takıma girmekte zorlanan ama kalıteli ilerisi için iyi sinyaller veren futbol oynamya aç kalmış transfer politakası uygulanıyo,bu pedroda sakatlık suresi uzun surduğunden bide kadroya giremediğinden ağırlığı stad da apaçık gözüküyo futbolu anlayan birisi geçmişini bildiğinden bu adamın hızlı bi şekilde devamlı oyun içinde kalarak kendisini hızlandırması gerekiyo hocada fırsat verdikçe oynatmaya çalışıyo yoksa pedro çok kalıteli birisine benziyo,bizim futboldan anlayan taraftarımız da hemen busene de kurbanı buldu ve homurdamalar başlamış stad da ya arkadaş adam uzun zamandır aç aç futbol oynamaya karnını bi doyursun o zaman notunu ver boşu boşuna nefesini tüketme takımına bağır tezahürat yap biraz en yakın örnek burhan eşer adam neydi ne oldu şimdi sorsan en iyi zamanını hangi takımda geçirdin desene hemen sivasspor der. takımımızn transfer politakası her takımda yoktur biraz sabır lütfen.......[/QUOTE]

Hangi kariyerden bahsediyorsunuz acaba ??
bu Oyuncunun istatistiklerine baktinizmi ??
Resmen 2 Rengifo Vakasi.
Benim hic umudum yok zaten 3 4 hafta sonra sizde ayni seyleri dersiniz. :confused::confused:

Örükcülü 14.02.2014 17:46

Bir arkadaş "Burhan Eşer neydi, ne oldu" demiş. Güldüm.. Halen de gülüyorum. Burhan Eşer Diyarbakırspor'da da, G.Birliği'nde de oynarken hep göze batmış ve faydalı olmuş bir oyuncuydu. Eskişehirspor'da bile başarılıydı. Elma ile armutu kıyaslamayın.

Oldoni kim ya? Başarılı olacak adam b.kundan belli olur. Aatıf geldiğin de de başarılıydı, şimdi de. Eneramo da öyle. Bir adam kendini baştan belli eder. Bunda bir numara yok.

58YIGIDO58 14.02.2014 17:49

[QUOTE=Örükcülü;898989]Bir arkadaş "Burhan Eşer neydi, ne oldu" demiş. Güldüm.. Halen de gülüyorum. Burhan Eşer Diyarbakırspor'da da, G.Birliği'nde de oynarken hep göze batmış ve faydalı olmuş bir oyuncuydu. Eskişehirspor'da bile başarılıydı. Elma ile armutu kıyaslamayın.

Oldoni kim ya? Başarılı olacak adam b.kundan belli olur. Aatıf geldiğin de de başarılıydı, şimdi de. Eneramo da öyle. Bir adam kendini baştan belli eder. Bunda bir numara yok.[/QUOTE]

Katiliyorum size bu pedro tam bal yapmaz ari.

58hayati 14.02.2014 17:52

yiğidolar bakın ayzek promize diye antalyasporda bir topcu var ..gençlerbirligi 15 sene önce getirdi türk futbolunda neler yaptıgı ortada .biraz sabırlı olmak lazım benimde şuan hoşuma gitmese bile..

metee58 14.02.2014 17:54

Cihan aslında daha iyi en azından çalım atıyor sağlam şutları var.Pedro oldoni boy var kullanamıyor çalım ve şutlarıda yok zaten bir işe yaramıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48.