![]() |
[color=darkred][i][b]DURUM O KADAR WHİM Mİ YAWS[/b][/i][/color] :lol:
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]DURUM O KADAR WHİM Mİ YAWS[/b][/i][/color] :lol:[/quote]
[size=2][color=red] cekemiyorlar beni meyve varen agac taslanir derlerya victory iste bunlarda beni taslamaya calisiyorlar ama basaramazlar birkere benimle bas edemezlerrrr [/color][/size] |
[quote=AyhanBayrak][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]DURUM O KADAR WHİM Mİ YAWS[/b][/i][/color] :lol:[/quote]
[size=2][color=red] cekemiyorlar beni meyve varen agac taslanir derlerya victory iste bunlarda beni taslamaya calisiyorlar ama basaramazlar birkere benimle bas edemezlerrrr [/color][/size][/quote] Ayhan beni senin resimlerini yayinlamaya mecbur birakma. Yoksa duman olursun bak, dua et buradakilerine kiyamiyorum. Ürküpde bidaha gelmezler diye :lol: |
[color=darkred][i][b]AYHAN ABİ YUKLEDE MİLLET KARİZMA GORSUN[/b][/i][/color] :lol:
|
[size=2][color=blue][b]ABİ ARTIK KIYMAMAK OLMAS GÖSTERHERKES GORSUN[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[size=2][color=red]yarasi olan gocunur benim yaram yokki gocunayim yani seninde bende resimlerin var ona göre söylemedi deme sendeki benim resimler foto montajdir ama senin bendeki resmlerin orijinal söylemedi deme yani[/color][/size] :wink: :lol:
|
[quote=AyhanBayrak]:lol: :lol: [size=2][color=red]yarasi olan gocunur benim yaram yokki gocunayim yani seninde bende resimlerin var ona göre söylemedi deme sendeki benim resimler foto montajdir ama senin bendeki resmlerin orijinal söylemedi deme yani[/color][/size] :wink: :lol:[/quote]
Aboooo, beni tehdit haaa. :evil: Yetti gari, artik resimleri aciklamanin zamani geldi. Benim sendeki resimler hep orjinaldir gardas, bilmiyor sanma. Yoksa sen onlari fotomontajladinmi? :lol: |
[size=2][color=blue][b]BEKLİYORUK MERAKLA RÜŞTÜ ABİ HADİ YATACAM RESİMLERİ BEKLİYORUM...[/b][/color][/size] :lol: :lol:
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]BEKLİYORUK MERAKLA RÜŞTÜ ABİ HADİ YATACAM RESİMLERİ BEKLİYORUM...[/b][/color][/size] :lol: :lol:[/quote]
Ya gardasim, peki resimleri görünce nasil uyku tutacak seni. Simdi resimde hayal ettigin Ayhanin gercek resmini görünce ..... Artik bilmiyorum, yinede sen bilirsin |
[quote=VICTORY]:lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Victory surda 4 smileysle isi götürüyon haa :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |