![]() |
arkadaşlar merhaba
:rolleyes:
nasılsınız arkadaşlar ve gardaşlarım benim sivası özledim vallha ben şuanda bayburttayım kendinize iyi bakın tanışmak isteyen olursa yada bayburta gelmek isteyen bana ulaşabilirsizniz |
--->: HOŞGELDİNİZ...
s.a millet herşey sivasspor için
|
selamün aleyküm abiler
abiler ben bu siteye yeni üye oldum ben muğlada yaşıorum keşke sivasta olsam ne güzel olurdu hepinize merhaba
|
herkese merabalar sivasli olmaktan gurur duyuyorum bu guzel ortami saglayanlara sonsuz tskler......
|
slm arkadaşlar.kayserili arkadaşlarıma ve bana gösterdiginiz misafirlikten dolayı teşekkür ederiz.
|
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz topraklarım benim :)
|
Emre ÖZDEMİR
Sevgili hemşehrilerim ben Emre ÖZDEMİR.Aranıza İSTANBUL-KAĞITHANE den katılmaktayım.Koyulhisarlıyım...Memleketim için seve seve... [url]www.koyulhisar.com[/url]
|
`Hoşgeldiniz Àrkadaşlar ....
................... |
-->: HOŞGELDİNİZ...
selam arkadaslar öncelikle bu siteyi kuran.destekleyen,emek veren kardeslerimi kutluyorum iste sivaslilar diyorum.süpermi süper harikami harika Bütün gönül zenginlikleri olan piril piril aydin bir site. tertemiz kalpli Yöneticiler piril piril üyeler.uzun zamandir takip ediyorum Tek kelime harika Diyorum örnek bir site umarim böyle devam eder Biz sivaslilara da.Bu yakisir..günleriniz neseli mutlu saglikli gecsin sevgili degerli,Hemserilerim...
|
Hersey Sivas İcin
[B][COLOR="Red"]selam arkadaslar bende artıkın sızınleyım :)[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |