![]() |
Cevap: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=Communication;501014]Yarın yazarız buraya tekrar.. Nerde o kocaeli banko alır maçı diyen arkadaşlar gelsinlerr..[/QUOTE]
Hakemlerle çemizgezeksporda alır maçı kahpe bizans !!! |
[QUOTE=Communication;501014]Yarın yazarız buraya tekrar.. Nerde o kocaeli banko alır maçı diyen arkadaşlar gelsinlerr..[/QUOTE]
sen yarin burda ol kardes ben diyordum kocaeli bankodiye eziktas yine hakeme yaslandi :D |
[QUOTE=Communication;501008]Sivassporun işi çokkkk daha zorlaşacak yarın :D bu stresi kaldıramaz.Yazık oldu sivasspora.. Banko antalya alır maçı..[/QUOTE]
kocuuuuuuuuum sen icini rahattut yigidolar sahada antalyayi parcalar yine alir 3pugani bosa bos hayeller kurma sakin yarin uzulursun sonra herkimsen kimi tutuyosan:D |
hakemin tarafsız olduğunu düşünenin aklından şüphe ederim :mad:
|
74. Dakikada Defans oyuncusu kolunu çekebildiği kadar çekmiş hakem bi yer gösterse oraya sokardı adam kolunu ne yapacak koparıp atacak hali yok ya
Beşiktaş öyle böyle 80-90 dakidalar arasında işi ghötürüyor, maçlarının tamamınıda verirler aha buraya yazıyorum |
dermi maclarinda goreceyiz bjk tutacak yoksa ortadamikalacak hakemler goreceyiz saten o hakem kocaelinin 6macini katdetmis bilerek vermisler bu hakemi bence yazik oldu kocaeliye ligde kalmasini cok istiyodum
|
FB GS TS de istemez sivas spor şampiyon olsun
Naklen yayın gelirinin kaymağını beşe bölmek isterlermi.. Bakın görün kayıpsız gidecek BJK. Bir kafa tutacak Kocaeli vardı onuda hakem yedi... |
yarın mutlaka antalyayı yenmeliyiz...kocaelinden ben de umutluydum...hem kendileri için hem de bizim için iyi olacaktı...tanerin maçın başında sakatlanması moralleri bozdu kocaelinde...
|
Yaw sivaslı arkadaşlar paniğe kapılmayın rehavete kapılırsanız olmaz..
Biz sivassporun nasıl maç aldıgını iyi biliriz.. 1 gol atar geriye yaslanırsınız daha sonra balili 65 te girer kontra ataktan ikiyi arar.. Aramızdaki fark burada işte.. Gol yesekte yemesekte biz maçı tek kale oynarız.. Siz dua edin gökhan zan ve toroman cezalı ve sakattı.. kocaeli o tek golude bulamızdı.. Bugün antalyayı yenebilirseniz ne ala.. antalya antalya gibi oynarsa işiniz çok ama çok zor.. |
Bu arada unutmayalım ki.. kondisyon yönündende en iyi takım beşiktaştır. Kocaeli 70 deyince pil bitti..Hakeme bağlamayın sonucu.. Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu..
|
[QUOTE=Communication;501160]Yaw sivaslı arkadaşlar paniğe kapılmayın rehavete kapılırsanız olmaz..
Biz sivassporun nasıl maç aldıgını iyi biliriz.. 1 gol atar geriye yaslanırsınız daha sonra balili 65 te girer kontra ataktan ikiyi arar.. Aramızdaki fark burada işte.. Gol yesekte yemesekte biz maçı tek kale oynarız.. Siz dua edin gökhan zan ve toroman cezalı ve sakattı.. kocaeli o tek golude bulamızdı.. Bugün antalyayı yenebilirseniz ne ala.. antalya antalya gibi oynarsa işiniz çok ama çok zor..[/QUOTE] Sana üç büyük yalan konu başlıklı yorumu okumanı rica ediyorum. O konuyu oku sonra gel ondan sonra konusalım ...! |
[QUOTE=GAZİANTEPTEN;501036]74. Dakikada Defans oyuncusu kolunu çekebildiği kadar çekmiş hakem bi yer gösterse oraya sokardı adam kolunu ne yapacak koparıp atacak hali yok ya
Beşiktaş öyle böyle 80-90 dakidalar arasında işi ghötürüyor, maçlarının tamamınıda verirler aha buraya yazıyorum[/QUOTE] kardeş valahi aklımdan geçeni aynen yazmışsın. o hakeme sormak isterdim o adam o kolunu nereye soksun. |
[QUOTE=Communication;501160]Yaw sivaslı arkadaşlar paniğe kapılmayın rehavete kapılırsanız olmaz..
Biz sivassporun nasıl maç aldıgını iyi biliriz.. 1 gol atar geriye yaslanırsınız daha sonra balili 65 te girer kontra ataktan ikiyi arar.. Aramızdaki fark burada işte.. Gol yesekte yemesekte biz maçı tek kale oynarız.. Siz dua edin gökhan zan ve toroman cezalı ve sakattı.. kocaeli o tek golude bulamızdı.. Bugün antalyayı yenebilirseniz ne ala.. antalya antalya gibi oynarsa işiniz çok ama çok zor..[/QUOTE] ya bjk li bizde biliriz sizlerin nasıl maç aldığını.bas parayı yangelip yat. |
[img]http://img17.imageshack.us/img17/1795/62614262.jpg[/img]
[img]http://img124.imageshack.us/img124/3167/24410116.jpg[/img] [img]http://img217.imageshack.us/img217/4277/58191413.jpg[/img] [img]http://img217.imageshack.us/img217/9492/66123760.jpg[/img] [img]http://img217.imageshack.us/img217/5315/61433162.jpg[/img] |
bugün konyayı yenip farkı kapatıcaz inş
|
k[B][COLOR="DarkRed"]ocaeli takımını inşallah süper ligde görmek istiyoruz.tüm kocaeli taraftarlarına sevgiler[/COLOR][/B]
|
kocaelispora başarılar dileriz tekrar süperlig de görmek isteriz ;)
|
Kocaelispor a basarilar ligde kalmalarini ve basarili olmalarini dilerim. sitemizden Kocaeline sevgi saygilar.
|
dustuk buraya kadarmıs yazık oldu
|
[QUOTE=hodrimeydan4107;512735]dustuk buraya kadarmıs yazık oldu[/QUOTE]
çok üzüldüm.ınsallah ılk sezondan sonra gerı cıkarsınız.. |
[B]ah körfez SİVASSPOR DAN SONRA EN ÇOK SİZİ SEVİYORUM 07-41
birazda şans olacak 2.dk golü yemeseydınız belki 3 puanla dönerdiniz ama olan oldu artık gelecek sezon bank asya şampıon olacagınıza ınanıyorum...[/B] |
gelişimizde gidişimizde şaşalı oldu en yakın zamanda görüşürüz
|
Yine bekleriz...
................... |
En kısa zamanda süper lige bekleriz . Bizim sizin gibi dostlara ihtiyacımız var . :) kocaeli taraftarı adam gibi anadolu taraftarıdır .
|
Kötü günlerden İnşalah kurtulursunuz.Başarılar.
|
Kasap Özgür Abimize Selamlar...
|
yıkılmadık burdayız gelıyoruz
|
a.s gardaşım aramıza hoş geldin
|
2007 2008 olabilir.Hodri Meyadan ile stadın yanındaki mekanda hep beraber şişelerin dibini görmüştük ve yine stadın yan tarafında güzel bir açık(kapalı) bir mekanda üflemiştik.Maçı 0-2 kazanmıştık sanırım.Öyle hatırlıyorum.
Fatih İstanbula gelmişti.Tv proğramı için.Karşılamış ve uğurlamıştık.Baloncuklar uçuşuyordu.Çakmak çakılsa uçacaktık.Selam olsun(herkes değil) delikanlı harbi Kocaelililere. |
Kocaeli den selamlar.
Bu ülkeyi besleyen Kocaeli ye kimse destek çıkmadı ve bu durumdayız.Sivas sponsor bulamamış,stad dolmuyor falan çok sık duyup görüyoruz bunları yapmayın böyle şeyler.Desteği eksik etmeyin.BAŞKA SİVASSPOR YOK !! |
futbol kardeşliktirr ....
|
Anadolu takimlarina sahip cikilmiyor. Eriyip gidilebilir. Mert arrkadasimiz dogru soyluyor baska sivasspor yok. Sahip cikalim. Biz taraftariz bize yakisani yapalim
|
kocaeli bu sene amatöre gidici gibi.
yine şu nefret ettiğim şey mi yapılacak. körfez fk kocaeli spor olarak devam edecek galiba... |
Hoş.geldin.kardeş.burdan.kocaeliye.gebze.ve.darıcadaki.tüm.sivaslılara.selamlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |