![]() |
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
BASKANIMA KATILIYORUM. 250.000 YTL CEZA ALDIGIMIZ ICIN iTiRAZ EDECEKTIK, ETTIKMI BARI BILENINIZ VARMI.
|
--->: -->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[QUOTE=Apokan58;242075]HEMI DAYAK YE
HEMI 250 BIN CEZA VER HEMIDE 3 PUANDAN OL HADI G--- YEMEDI TRABZONU 3-0 MAGLUP ILAN EDEMEDINIZ FEDERASYON --250 BIN YTL CEZA NE OLUYOR YAZIKLAR OLSUN SIZE SAYIN MECNUN BASKAN-BIZ SANA GÜVENIYORUZ BURSA KADARDAMI FEDERESYONA KARSI CIKAMAZSINIZ DIK DUR-SIVASI ARKANA AL- UEFA;SIKAYET ET BEYPINARLI 58[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]aynen katılıyorum. birşeyler yapmamız lazım. [/COLOR][/B] |
TEPKİMİZİ GÖSTERELİM...!
[IMG]http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/www.istyi_ido.tr.gs0001.jpg[/IMG]
[B] [COLOR="Red"]TEPKİMİZİ GÖSTERELİM...![/COLOR] İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK TARABZON MAÇIYLA İLGİLİ OLARAK İZLENEN TUTUM VE VERİLEN BU KARARI ŞİDDETLE KINIYORUZ. ARTIK İSTANBULDAKİ TÜM TARAFTARLARI TFF'Yİ BU YANLI TUTUMUNDAN VE HAKSIZ KARARLARINDAN DOLAYI BİZ TARAFTARLAR OLARAK UYARMALI VE BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERMELİYİZ. [IMG]http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/_st.jpg[/IMG] ARTIK BU YAPILAN TÜRK FUTBOLU İÇİN BİR AYIPTIR BİR YÜZ KARASIDIR. HALUK ULUSOY İSTİFA ETMELİDİR. YADA GÖREVİNDEN ALINMALIDIR. DERNEK OLARAK BİZLER MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ. GEREKLİ KURUMLARA GEREKLİ YAZILARI GÖNDERECEĞİZ VE YAPILAN BU HAKSIZLIĞA KARŞI BİZ SİVASSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEĞİZ. [COLOR="Blue"]BU HAKLI YOLDA İSTANBULDA BULUNAN TÜM SİVASSPOR TARAFTARINI TFF'Yİ PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. YER VE ZAMAN AYRICA BELİRTİLECEKTİR. HAYDİ YİĞİDOLAR YAPILAN BU HAKSIZLIĞA VE BU ADALETSİZLİĞE DUR DİYELİM.[/COLOR] [/B] |
ewt tepkimizi ortaya koymamız lazım sivassporu sahipsiz sanmasınlar
|
-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
haydi ist. daki yiğideler birazda destek sizden lütfen.............
|
[B]Bu kararın Uefa'da peşine düşülmeli yönetim gereken neyse yapmalı... Böylesi bir karar dünyada yok ancak bu kararı lazlar alır... Yazıklar olsun böylesi federasyona... Futbolcularımız bunu onur,gurur meselesi yapmalı ve ona göre davranıp tekrar maçını almalı...
Artık emsal karar oldu gerideyken sahaya gir futbolcu tokatla maç tekrar oynansın... Yazıklar olsun böylesi federasyna...[/B] |
bu olay fifaya taşınmalı ve bu maça paf takımla ve siyah fırmayla çıkılmalıdır...
|
s.aleyküm arkadaşlar..
gördüğünüz üzere sivasspor'un hakkı yenmiştir. sn.nuri albayrak ve ekibi haftalardır yaptıkları baskı sonucunda hedeflerine ulaştılar. sivasspor yönetimi gerekli itirazda bulusun lütfen araştırmak lazım daha önce böylebir karar verilmişmi eğer verilmişse amenna yapacak ve söyleyecek hiçbir lafımız yoktur. bu arada tff.trabzon başkanına ve ekibinden birkaç kişiyi disiplin kuruluna sevk ederek sivasspor camiasını tarafsız olduğuna inandıramaz. biz sivasspor olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı kamu oyuna bildirmek isteriz. saygı ve sevgilerimle... Cengiz ŞAHİN SUŞEHRİ'Lİ YİĞİDO |
ey başkan sen bu söylediklerinin arkasında dur biz sana canımızı verelim hem dayak yiyip hemde trabzondan daha agır cezalara çarptırıldıysak bu işin içinde bi iş vardır demektir.
ne demek 250 bin ytl ceza bunlar para saymayı bilmiyo heralde yada gözleri kör. bu kadar da taraf tutulmaz.. ADALETİN OLMADIĞI YERE BİZ ADALET GETİRİRİZ..... |
ewwt sivasspor yönetimi bu olayı fıfaya taşımalı böyle saçma bi karar dünyada nacak türkiyede verilir herhalde
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01. |