![]() |
--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
sivasspor taraftarını alkıslıyorum helal olsun 12. adam görevini yerine getirdi.tribünler tıklım tıklım dolu.trtde macı izlerken o görüntüler gurur verici görüntülerdi.bir kez daha sivassporumuzu tebrik ediyorum ve galibiyetlerimizin devamını dilerim....
|
Maci Komsuda Iftara davetli oldugum icin radyodan izleyemedim Komsuma TRT Teletexte bakmasini rica etdim o ara Televizyonun uzaktan kumandasi Abimde idi ve o bakdi ve o an hepimiz yikildik olamaz dedik ama ben Bursanin hafife alinacak bir takim olmadigini söyledim ve futbolda yenmek de var yenilmekte yani kendimizi teselli etdik sonra ikinci yari baslamisdi icime Sanki bir Ilham geldi al su Uzaktan Kumandayi bir bak dercesine ne göreyim 1:2 O sira bir saka yaptim dedimki benim elimde Ugur var ve ekledim bir dahaki Teletexti acdigim zaman insaalah 2:2 olur dedim ve inaninki biraz zaman gecdikten sonra ne göreyim 2:2 ve bu arada Uzaktan Kumandaya iyi sarildim birakmadim ve kisa bir Sonra bir daha bakdim aman YÜCE ALLAHIM Sen BÜYÜKSÜN su Mübarak günü bizlere ne Lütüfler veriyorsun ne kadar bizi Sevindiriyorsun Sana SONSUZ HAMD OLSUN ve ARKADASLAR 3:2 bu böyle biter dedim simdi Sivasspor bu maci garantiledi dedim ve öyle oldu SÜKÜRLER OLSUN .
|
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
BURSAYA SAKA YAPTIK 2 AVANS 3 DEN BITMECE. YIGIDO ARASIRA BÖYLE CENTILMENLIK YAPAR, RAKIBI SEVINDIRIR SONRA CESASINI KESER HELAL OLSUN SIVASSPORUM TÜRKIYENIN EN IYI TAKIMI SENSIN BASKA YOK TANIMIYORUM.. SÜPERLIGIN HOROZU SIVASSPOR
|
sen SİVASSPOR'U bırakda bursasporun durumunu paylaş bursada bursa taraftarıyla diyelim ilk 5de olamadık sana ne oluyor ZORUNAMI GİTTİ 0-2 DEN 3-2 OLMASI sivasın nüfusu 10MİLYON türkiyedede 7MİLYON SİVASLI VAR yani türkiye nüfusunun 100%10 sivaslı!
SİVASLI DİİLSEN İTAAT ET olmadığını biliyoruz İTAAT ET!!!! BİZ ÖĞÜNÜYORUZ ÇÜNKÜ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZi!!! |
vay sivaslı gardaşlar siz bu kadarsınız işte trt forumunu kapattınız bravo size HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA
|
ee yokmu mactan goruntuler videolar???
|
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
[B]forumdaki tum mesajlari okudum usenmeyip.. baslarda ahlar vahlar 0-1 0-2.....:)
daha sonra 1-2 2-2 3-2 .... ve mac biter... Arkadasin biri israrla tribunler dolu mu diye sormus cevap veren olmamis. Kardesim gec de olsa ben veriyim cevap stat tiklim tiklimdi bugun... Bi kac centilmen bursali mesaj atmis bi kac da kendini bilmez tahrik etmeye calismis ama neyse... Bir maci daha a tlattik ve yigidolar emin adimla yola devam ediyor. Simdi sira Ankaragucunde!!! Onlari da dize getirip onumuzdeki hafta liderligimizi aliyoruz. saygilar selamlar...[/B] |
-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
[QUOTE=unitimsahdau;255700]vay sivaslı gardaşlar siz bu kadarsınız işte trt forumunu kapattınız bravo size HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA[/QUOTE]
[B] he canim hee en buyuk sizsiniz anliyoruz sizi:D. Tamam her sey gecti sakin olun bitti bitti:D Seneye yine bekleriz zevkle bursaspor maglup edilir.... Bursada da yendik sizi evinizde de vurduk .. en buyuk sizsiniz evet:D[/B] |
-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
[QUOTE=sampiyon_yigit;255701]ee yokmu mactan goruntuler videolar???[/QUOTE]
[B]yarin taraftar gruplari videolari fotograflari ekler merak etme gardasim:) Galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun..[/B] |
aferim myway hadi kardeşim allaha emanet ol haddni bil ona göre konuş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:08. |