![]() |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[B]maca gidip takimimizi destekleyen taraftara cok cok tsk ederim
hepsinin agizlarina ayaklarina saglik her spiker baska rakam söyledi ama önceki senelere karsi artis oldugunu biliyorum ve bunda katkisi olan ISTDER`e cok tsk ederim güzel bir organize oldu taraftarda costu :)[/B] |
RECEP ABİ MERAKLA FOTOĞRAFLARI BEKLİYORUZZ
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;444780][B][COLOR="Red"]Bu neya 10 bin muhabeti 26 binkişilik kapalının yarısından vazlası dolu ve karşı tarfadada SİVASSPORLU var ya halen 10 bin diyoruz ya bırakın bu işleri[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]arabası olmayan için olimpiyat gitmek SİVASA gitmekten zor olduğunu kimse bilmiyor heralde [/COLOR][COLOR="Red"]gelen tüm sivaslılardan allah razı olsun diyor ve [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]şampiyonluk yoludaki takımımıza başarılar diliyor Gençlerbirliği maçı için şimdiden hazırlıklara başlayın diyorum[/COLOR][/B][/QUOTE] En az 20.000 ve belki 20.000-25.000 aralığında seyirci vardı elbetteki tahmini stat aşağı yukarı doluydu helalll olsun bu Olimpiyatın Taraftarına gerçekten her ne kadar bağırmayanlarda olsa geneli tam donanımlı diyebilriimm hemen hemen boş yoktu illa bir atkı şapka bayrak vardı %90 ı çook rahat diyebilirim gelenlerin ayaklarına sağlık ... |
ilk golden sonra spikerden "Sivasspooor Bilica'nın golüyle 1-0 öne geçiyooorr İ.B.B. deplasmanındaaaa. gerçi deplasman demek ne kadar doğru olur bilmem amaaa(kelimelerin sonunu uzatıyordu:))))"" ben bu cümleyi duydum ya yeter. demekki istanbullu yiğidolar o deplasman havasını yok etmiş. herkese gönülden teşekkürler
|
İBB MAÇINA KIMLER GELDI
GELEN TUM BAYAN TEYZELERIME ABLALARIMA VE KARDEŞLERİME teşşekkürlerımı sunarım
|
[QUOTE=yigidozan;444811]ilk golden sonra spikerden "Sivasspooor Bilica'nın golüyle 1-0 öne geçiyooorr İ.B.B. deplasmanındaaaa. gerçi deplasman demek ne kadar doğru olur bilmem amaaa(kelimelerin sonunu uzatıyordu:))))"" ben bu cümleyi duydum ya yeter. demekki istanbullu yiğidolar o deplasman havasını yok etmiş. herkese gönülden teşekkürler[/QUOTE]
Eyvallah çok saol varol çok tşk ler..! |
Cevap: İBB MAÇINA KIMLER GELDI
mecidiyeköyden Geldık gardaş .................
|
Şimdi geldik maçtan. Seyirci yine beni hayal kırıklığına uğrattı. Düşününkü lige 2.sıradayız ve gelen seyirci 17.000 -18.000 kişi civarıydı. Karagümrük maçında bile 30.000 kişiyi aşmıştık 2.ligde. Taraftar sınıfta kaldı yine...
|
Güzel maçtı,maça gelmeyenler gol ziyafetini kaçırdılar.Teşekkürler Yiğido bizi mutlu ettiniz.
|
organizasyon yapan tum dernek yonetımlerının ve maca gıden tum gercek sıvaslıların ellerınden opuyorum...
işi olmayıp da gitmeyenlerin Sivaslılıgından süphe duyuyorum.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:02. |