SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24104)

Ayşegül 17.05.2009 18:33

Cevap: Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!

bence bu adamın canını Bi Sivaslı fena yakmış :D

engin yunus 17.05.2009 18:47

arkadaslar böyle dengesiz onun deyimiyle 3 buyuklerden maas alan bu adamin soylediklerini kafaya takmayalim.kimin ve hangi takimin adami oldugu belli birakin ama e mail atip yazdiklarinida suratina vurmayi ihmal etmeyin.

yıgıdo cemıl 17.05.2009 20:02

arkadaslar bu tur yazı ve yorumların olması normal SIVASın 4senedır yaptıkları ortada her takımdan ve taraftarından boyle cıkar. biz kendimizi ve nerden geldigimizi biliyoruz. onların bir futbolcusunun parasına biz takım kuruyoruz nasıl hazmetsinler

CARLEONE 17.05.2009 20:16

[B]tepki malimi yazdim , ya bişey yazacam ama işte yeri değil[/B]

siwashy 17.05.2009 20:25

kim ya bu adam ne, nereli, hangi hakla bulmuş böyle bi eleştiri yapma hakkını kendinde. bileğinin hakkıyla, alnın teriyle küçük bütçelerle acımasız eleştirmenlerin köşe yazarlarının ateş hattında haftalarca birinci olmuş bi takıma ne derdi warmışta böyle konuşmuş. şuraya yazıyorum bu dengesizin bi derdi war siwasla. inşallah cewabımızı önümüzdeki maçların skorlarıyla wercez Allah göstermesin ama şampiyon olamasak bile bunca zaman bize yaşattığı şampiyonluk heyecanı için bile aldıkları para kuruşuna kadar helal olsun yiğidolarımıza. böyle dengesizleri görmemezlikten gelip biz yolumuza dewam edicez inşallah.

sivaslı gökhan 17.05.2009 20:53

[B]bunun gibi ib......rede insan diyorlarsa ben bişi demiyorum artık...[/B]

yigidoabdullah 17.05.2009 21:15

eceline mi susadin sen manyak herif
sivasspor 3 buyugu'de yendi sen kim oluyosunda cikmis sivasspora laf atiyosun hemde bizim sitede
sivasspor'un sampiyon olmasini cekemiyosunuz
tuh sana allah belani versin
anti-********

emre41 17.05.2009 22:00

az evvel yazdım. admin kaldırmış sanırım. admin kusura bakma ama ................ bu kadar kinli. .... hemşerimin düdüğüne sağlık

abdullah58 17.05.2009 22:01

ya bende attim e mail ama
böyle adamlar var ya suratina tükürsen yarabbi sükür der be

bayrak*61 17.05.2009 22:19

arkadaşlar havlayan köpek ısırmaz dıye bir laf vardır.konuşsunlar zaten yapacak başka bişiyleri yok.ancak hırlarlar uzaktan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.