![]() |
Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!
Zor rakipler ama Sivasspor'da onlar icin zor bir rakip. 3. on elemeyi gececegimizi dusunuyorum. Ama 4. on eleme zor gorunuyor. O da kuraya ve cikacak takimlara bagli. Arsenal, O.Lyon ile oynamayiz umarim.
|
[QUOTE=myway;527028][B]standar liege ve [COLOR="Red"]anderlecht[/COLOR] ligi ayni puanda tamamladilar... ikili averajlari da esit oldugundan sampiyonluk icin play off maci yaptilar... anderlecht standart liegeye kaybederek sampiyonluktan oldu ve sampiyonlar ligine direk gitme sansini kaybetti.. Onun moral bozuklugu var ustlerinde bu bizim icin avantaj olacak eslestigimizde...
[COLOR="Red"]panathinakos[/COLOR] ise tam tersine moralli..son macta aek yi deplasmanda devirerek sampiyonlar ligi vizesini aldilar.. son uefa sampiyonu [COLOR="Red"]shaktar[/COLOR] icin diyecek birsey yok zaten kesinlikle eslesmemeliyiz... [COLOR="Red"]celtic[/COLOR] ise ic sahada cok baskili oynayan , taraftar gucunu iyi kullanan takim onlari da kesinlikle istemiyorum... [COLOR="Red"]sporting lisbon[/COLOR] ise bu sene kucuk maclari kazandi , buyuk maclarda zorlandi...porto acik ara sampiyon oldu...sporting lisbon u da eleyebilecegimizi dusunuyorum ama ellerinde liedson gibi bir gol makinasi var ona dikkat... ozetle [COLOR="YellowGreen"]anderlecht[/COLOR] i cekmeliyiz ondan sonraki tercihim [COLOR="YellowGreen"]sporting lisbon[/COLOR]... diger 3 takimdan biri gelirse isimiz imkansiza yakin....[/B][/QUOTE] [B]Bir ay sonra oynanacak maclar, arasinda oyuncular izin yapacak, yeni sezona hazirlanacaklar. Moral bozuklugu falan filan kesinlikle yok, yeni sezona giriyor takimlar 0'dan basliyorlar! Bu takimlarin hic birisi zayif degil, takimlari karsilastirirsak bu 5 takimlarin arasinda donetzk biraz daha güclü, ve anderlecht biraz daha zayif... Donetzk den haric kim gelirse gelsin, donetzk bile gelirsey bu dünyanin sonu degil elimizden geleni yapacagimiza inaniyorum.[/B] |
kim cikarsa ciksin biz buraya sanla gemledik frenri galatayi arkamizda birakdik onun icin hic fark etmez kim gelrise geslin insallah gruplara cikacagiz
|
yunan gelsin; bu sefer ege denizi yerine Kızılırmağa dökeriz!
|
yönetime bu rakipler kolay gelmiş olmalı ki, bilica yerine yasin'i tercih ettiler!!!
|
[QUOTE=aslanefe58;526906]şimdi bi efendi olacaksın önce. cahillikten kaynaklı fanatizmin var belli. yani toplum yarası bi durumdasın. ikincisi ben bu takım üçüncü ligdeyken deplasmanlara gidiyodum. şak şakçılık yapmaya gerek yok. bülent ahmet mehmetin değil sivassporun peşindeyiz biz. senin adını not alıyorum bu sitede günü gelince işler tersine dönünce delikanlıysan bülenti savunda göreyim ben. ama senin gibi tipler o zaman da en önce sövenlerden olurlar. tabelayla değil bilgiyle futbol izle bi daha da benim karşıma çıkma...[/QUOTE]
Cok sukur yeteri kadar efendi oldugum kanaatindeyim. efendilik sinirlarini zorlayan bir kelime sarfettigimi sanmiyorum. yigidi oldur hakkini yeme demisler. kisitli imkan ve sartlarda iki yildir gelinen nokta bir basari degilmidir? degilse sak sak cilik yaptigimi kabul ediyorum. aldigi dort mac ceza, zaman zaman yaptigi gereksiz cikislari tasvip etmiyoruz. senide 3 ligden beri sivassporu takip etmenden dolayi tebrik ediyorum. futbol felsefesi diye bir kavram yoktur. futbol bir spor turudur. bunun guzelliklerinden yararlanmak lazim. mesela ben ben memleketimden 3500 km uzaktayim. ama sporun guzel tarafiyla bu sitede senin gibi aksi ve cins biriyle karsilastim. kimbilir belkide iyi bir dost oluruz ilerde . kimseye sovmedim hayatimda. bir kac defa trafikte iken olmustur. cahillik meselesine gelince futbol anlaminda belki kabul edebilirim. amma genelde bunu asla kabul edemem. toplum yarasi? aksine topluma deva olmaya calisiyorum. 15 yildir 600 e yakin uyesi olan musluman turk toplumuna yoneticilik yapiyorum. haksiz ve yersiz elestiriye karsiyim. sende bunu yapiyorsun. iki sene sonra bu olacakmis su olacakmis simdiden onlem almak vs tahmin den baska bir sey olmaz. ama sivassporun basarisi gurbette gogsumuzu kabartiyor. gayret bu yonde olmali. bende seni kaydettim bir kenera. bulent seneye kesinlikle buyuk bir takima gidecek. sivasi hedefledigi yere getirdikten sonra... |
shaktar için hehalade bişey dememize gerek yok 20 mayıs yeterli o gelmesin de anderlecht ve lisbon olabilir biz sivassporuz evelallah yeneriz hepsini
|
bence en kolayı anderlecht... rakibimiz olsun ...
|
anderlecht içlerinde en zayıfı gibi duruyor, ama eğer gerçekten iyi konsantre olursak ve iddalı transferler yaparsak bu turu atlamamız süpriz olmaz..
|
Sampiyonlar liginde SivasSporu Hafife alan hatta basarisiz olacagini düsünen yazar cizer ve bilimum bizans sevdalisinin kiskancliginin unuttugu birsey var. hafife aldiklari Bu SivasSpor. kendilerinin bu sezon hem sportif alanda alt ederken hemde SivasSpor a bir daha alt olmamak icin Transferde bu yilda milyonlarca parayi bu kulüplere harcatarak Ekonomik anlamda darbelemistir.
SivasSpor Karsisinda Basarili olmak icin Antirönüre milyonyonlar,futbolcuya milyonlar,Menejerlere milyonlar,eli kolu uzun Yüksek alcak yerlerdeki,yiyicilere, tesviklerde aracilara,kulüplere,ve onurunu satan oyunculara milyonlar, Dagitmak bunlari her alanda bitirecek. Sivasin Iki yil daha bu sekilde devam etmesi halinde Büyük ihtimalle holdinglesmis bu Takimlar TMSF ye düsecek. Uzandan beter olacaklar gibime geliyor. gerek ligde gerekse Avrupada Aksini düsünenlerin tersine Biz Basarili olacagiz cünkü. Para ile bedenleri ve ruhlari satin alirlar. Yürekleri ve onuru asla. Onun icin benim düsünceme göre karsimiza kim cikarsa fark etmez. bizim gruplara kalmiyacagimizi söyleyenler kendi islerine bakip bukadar para harcayarak ilk turu bile gecemezlerse taraftarlarini nasil teselli edecekler onu düsünsünler. Basari basariya ihtiyaci olanlar tarafindan gerceklestirilirse basaridir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26. |