SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YİĞİDELER TRİBÜNE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2690)

erhan5834 13.01.2006 22:38

[QUOTE=SivasLady]sanirim maca giden gencler sadece :)
yaslilar hos karsilamaz
yada sehirde olmayanlar

bende burda gittim gelende coktu
ama sarkisladayken beni maca götürün desem
ne isin var evinde dur derler
[COLOR="Blue"]gerci ben varisin mac sezon bitmis oluyor :([/QUOTE]
sana bu konuda katılıyorum arkadaşım haklısın ama sivas ta de bişey diyen olmaz artı senin maç yaşının geçecek kadar yaşlı olduğunu bilmiyodum kusura bakma [/COLOR][COLOR="Red"]TEYZE [/COLOR]:D

SivasLady 13.01.2006 22:40

[QUOTE=1967_dernek_erhan]sana bu konuda katılıyorum arkadaşım haklısın ama sivas ta de bişey diyen olmaz artı senin maç yaşının geçecek kadar yaşlı olduğunu bilmiyodum kusura bakma [/COLOR][COLOR="Red"]TEYZE [/COLOR]:D[/QUOTE]

ne teyzesi abi yanlis okuma oldu galiba :D

erhan5834 13.01.2006 22:43

[QUOTE=SivasLady]ne teyzesi abi yanlis okuma oldu galiba :D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]abi değil sadece isim söylemen yeterli yada kardeş falan yaz yaaa şitrese giriyorum :D tamam dur hata olmuş yawww ne kızıyonn parmak kadar çocuğa bayram bayram :( [/COLOR]

SivasLady 13.01.2006 22:45

[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"]abi değil sadece isim söylemen yeterli yada kardeş falan yaz yaaa şitrese giriyorum :D tamam dur hata olmuş yawww ne kızıyonn [COLOR="DarkOrchid"]parmak kadar çocuğa[/COLOR] bayram bayram :( [/COLOR][/QUOTE]

abi kücülde cebime gir istersen :D
bayanlarin yasla problemi var diyorlarya
sizinki bambaska

erhan5834 13.01.2006 22:46

[QUOTE=SivasLady]abi kücülde cebime gir istersen :D
bayanlarin yasla problemi var diyorlarya
sizinki bambaska[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]sende yaa 50 demedik yaaa sadece şitres oluyo dedik o kadarda büyümedim yaaaaaaaaa çok kötüsünüz :([/COLOR]

dj_sado_88 14.01.2006 00:32

bu konu biraz haydin kızlar stat'a gibi bişey olmuş galiba sanırsam :D ama yerinde bi konu taktir ettim abircan abimizi

MAVİ_BERE 17.01.2006 11:15

BEN KARŞI DEİLİM BAYAN LARIN MAÇLARA GELMESİN DEN YANAAA..

tomasss 17.01.2006 11:34

hee gardaş yaaa biraz eşit davranalımm.bayanlara yer verelim..!:rolleyes:

SivasLady 18.01.2006 12:34

demekle olmuyor birileri baslatsin

[QUOTE=1967_Dernek_Levent]BEN KARŞI DEİLİM BAYAN LARIN MAÇLARA GELMESİN DEN YANAAA..[/QUOTE]

[QUOTE=tomasss]hee gardaş yaaa biraz eşit davranalımm.bayanlara yer verelim..!:rolleyes:[/QUOTE]

O ZAMAN HERKES ÖNCE KENDI EVINDEN BASLASIN
KIZ KARDESLERINIZ ABLANIZ AILEDE BAYAN VARSA
GÖTÜRÜN ONLARI MACLARA :)

Arif Coşkun 18.01.2006 12:54

[QUOTE=SivasLady]O ZAMAN HERKES ÖNCE KENDI EVINDEN BASLASIN
KIZ KARDESLERINIZ ABLANIZ AILEDE BAYAN VARSA
GÖTÜRÜN ONLARI MACLARA :)[/QUOTE]
Çok haklısın SivasLady bazı şeyleri hep başkasından bekleme huyumuzdan bir vazgeçebilsek,birazda kendi özverimizle haraket edebilsek hiç bir sorun kalmayacak o zaman.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52.