SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

ready 27.09.2009 10:59

Cevap: KİM GELECEK

[B]şimdi bende bi soru sorayım hangi takımda 7 maçda 1 puan alan bir teknik direktörü takımda tutarlar bana bir mantıklı açıklama yapn bende diyeyim ki gardaşlar siz haklısınız ben yanlış düşünmüşüm diyeyim[/B]

Ahwettt 27.09.2009 11:00

YA KARDEŞ NEDEN BÖYLE KONŞUP HALA BÜLENT UYGUNUN PEŞİNDE KOŞUYORSUNUZ DÜNYADA HOCAMI KALMADI ANAKARAGÜCÜ GENÇLER BİRLİĞİ ANKARASPOR GAZİANTEP KİMLERİ GETİRDİ. EN AZINDAN HOCASIZ ÇALIŞSSIN. NE YAPTI BÜLENT UYGUN GEÇEN YIL PEKİ SEN DAHA ÖNCEKİ YILLAR BÜLENT UYGUNUN NE HALDE OLDUĞUNU BİLİYORMSUN, BİRİLERİ SİVASSPORA KAŞIKLA VERDİYSE SİVASSPORUN İSMİ SAYESİNDE KEPÇE İLE ALDI,

yorumcuyuz 27.09.2009 11:01

kimse kimsenin sivas ve sivasspor sevgisini sorgulayamaz kimsenin haddi degil. bülent hocaya gelince 7 macta 1 puan istikrarsa devam edin desteklemeye. arkadaslar uyanın gidişat iyi değil...

estebancambiass 27.09.2009 11:01

devletin başına devlet gelecek:D

Salim58 27.09.2009 11:02

[B]gelecek olan teknik direktör başka takımlamı sahaya çıkacak acaba yoksa sihirli değneyi olan birisimi olmalı takım bu bu takımla ne yapılırsa o yapılacak başka güzel fikri olan varsa yazsında faydalanalım[/B]

ready 27.09.2009 11:02

[B]sivas senle gurur duyuyor asker bülent sen bizim herşeyimizsin alın size sivasın gururu biz millet olarak zaten sivasa gelen herkesle gurur duyarız [/B]

yigidocengiz 27.09.2009 11:04

bu takımın başında bırak başka bir hoca gelmesini hoca dahi olmasaydı şimdi böyle rezil bi durumda olmazdık.7 maç ve sadece 1 puan.bülentin şahsına karşı bi kinim yok(anlıyorum yalakası olmayı çok seviyosunuz)ama olmuyo işte kardeşim.salak salak kadrolar çıkarıyo,kamananı oynatmıyo,abdurrahmanla tartışıyo,ermana fırça atıyo kendi kendine,yasini hala oynatıyo,erseni hala oynatıyo.hadi bülent kalsın bakalım nolacak hep beraber görelim küme düşelimde aklınız başınıza gelsin

Ahwettt 27.09.2009 11:04

YANİ GEÇEN YIL TAKIM BAŞARILI OLDU DİYE GÖZ YUMALIM BU TAKIMI KÜMEMİ DÜŞÜRSÜN BÜLENT UYGUNDAN ÖNCE BU TAKIMI BAŞARILI YAPAN MEHMET ŞAHAN İSMAİL KARTAL VARDI ONLAR GİTTİ SİVASSPORA BİR ŞEYMİ OLDU READY DENEN KARDEŞİN DEDĞİ GİBİ 9 MAÇTA SIFIR PUAN TOPLAMIŞ VE TRANSFERLERİDE AYNI HOCA YAPTI BAHANESİDE YOK İYİMİ YAPIOYR DİYELİM 3 AYDA BİR TAKIMIN KADROSUNU BİR HOCA OLUŞTURAMAZMI?

yigidocengiz 27.09.2009 11:07

ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef

ready 27.09.2009 11:10

[QUOTE=yigidocengiz;566763]ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef[/QUOTE]

[B]kimin kimle ilişkisi varsa o işleri başka yerlerde yapsınlar benim üzüldügüm nokta bu kadar olaylara ragmen teknik kadro ve yönetimden bu yaptıklarının hesabını taraftar olarak soramamak [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:54.