SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzonspor 6:1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30087)

4eylül 13.09.2010 21:12

Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler

shang 13.09.2010 21:19

tarihi fark yanlış hatırlamıyorsam ilk defa 6 yedik hemde trabzondan içimizi yaktınız saolun varolun gs maçıyla göz boyadılar resmen demekki gs o kadar kotuymuskı bize yenildi alanzinyonun 4.goldeki pasına yıkıldık ferhat zaten belliydi sakatlandı cıktı gıren murat burnumuzdan getırdı hiç kimse hiç bi şey yapmadı şyle golcu boyle golcu dedıler bu suarez nerde maglupsun alacak golcun yok oyunda bizi ipten alan keita orta sahada nerede ugur kavukla başlamak niye kahrolduk içiç içimi yiyor anderlecten 5 yedik fenerden 5 yedik 3 yedik hiç biri bu kadar koymadı yıkıldık resmen....

shang 13.09.2010 21:24

mesut hoca buradaki yorumları okuyup takip ediyorum diyor umarım okur bu yazılanları 2 senedir agzımızdan burnumuzdan geldi ayagımızı uzatıpta bi maç seyredemedik hep yüreğimiz agzımızda hep kahrolarak maç izledik geçen yılki takımdanda kotu bır takım vardı inanılmazdı ya yattara kahraman oldu bülent yıldırım seninde zerre kadar karakterin yoktu hakemliğin yüz karasısın lanet olsun böyle adalete böyle futbola seyirciden destek destek istediniz hep buralardayız biz eskişehir maçı gelecek yine buralardayız ama siz nerdesiniz ya gözlerim doldu acaip zoruma gıttı yanıyoruz resmen...

sivassporaşığı 13.09.2010 21:25

adamlar bizi resmen ezdiler ya.

vedat58 13.09.2010 21:33

trabzona degilde baska bir anadolu takimina yenilseydik bu kadar koymazdi, yaziklar olsun bize düsman olan bi takim ve taraftarina karsi boynumuzu büktürdünüz ........

sisiro123 13.09.2010 21:49

yapılan resime bak yazıklar olsun ligde şu trabzonu yenelim gerekirse ligden düşelim :(

oNuR5Sekiz 13.09.2010 22:05

Futbolculara hiç bi şekilde kızmıyorum çünkü kapasiteleri bu kadar..Teknik direktöre kızmıyorum çünkü kapasitesi bu kadar ama yeter Yönetim yeter Allahtan korkun bu filmin sonu belliydi yaaaa burda insanlar resmen size yalvardı arkadaş transfer transfer diye alın işte size sonuçç..Burdaki bütün arkadaşlara tek bi ricam var artık bi şekilde yönetime sesimizi duyuralım Bu takım sahipsiz değil...doğru olurmu bilmiyorum ama en azından ben bu hafta gitmeyeceğim maçına...

Metal Gear 13.09.2010 22:07

-Öncelikle bu maçtan önce puan beklemiyordum.Bu haftayı 0 puan olarak yazmıştım zaten.Ancak bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok!Geçen sene o mahalle futboluyla bile bu farkı yemedik!

-Trabzonspor'da Yattara forumun en üst seviyelerinde dolaşıyor.Gerek bu forumda bizler,gerekse TS forumlarında Trabzospurlular bağıra bağıra Yatttara şov yapacak diye bağırdık.Bunu futboldan anlamayanlar bile biliyordu.Peki biz ne yaptık?Hiç,evet hiç.Bizi tek başına yıktı.Şöyle öne çıkan başka bir oyuncu var mıydı TS'de?
-Murat Sözgelmez oynamaya oynamaya pas tuttu.Topun ne olduğunu unutmuş.Dolayısılya formda bir Yattara karşısında değil vasat bir Yattara karşısında bile o şovu yerdi.Bizde bir Keita var.Sert,rakibi durduran,yıldıran bir oyuncu var.Pas tuttu!
-Henüz 4.hafta.Böyle skorlar her takımın başına gelebilir.Ancak bu ruhsuzluk,bu itiraz,bu antipatiklik niye?Nedir o forma fırlatmalar.Önünde koskoca 30 hafta var.Biz 4 haftanın 3'ünü şampiyonluğun en güçlü 3 adayı ile yapmışız ve 4 puan almışız.TS zaten yarıştığımız bir rakip değil.Önünde daha kolay haftalar varken,şimdi en az 3 hafta ceza alacaksın.Bunda da vardır bir hayır.Neyse Diallo ve Sözgelmez'in pasları biraz geçer belki.

vedat58 13.09.2010 22:31

MESUT HOCAM KIZMA AMA EPEYDIR YORUM OKUYORDUM AMA YAZMIYORDUM, ARTIK PICAK KEMIGE DAYANDI, BIZI DÜSMANIMIZA KARSI BOYNUMUZU BÜKTÜRDÜN 7 MILYON SIVASLIYI YAKTIN KÜL ETTIN,HOCAM ANLAMAKTA COK ZORLUK CEKIYORUM BAZEN SÜPHE DUYUYORUM , YEDEKTEKI FUTBOLCULAR COKMU KÖTÜDE , DEVAMLI YORGUN KOSAMAYAN ADAMLARI OYNATIYORSUNUZ? BU TAKIM COKMU IDMAN YAPIYORDA BU KADAR YORGUN ? VE BIR MACTA KÖTÜ PERFORMANS SAGLAYAN FUTBOLCUYU NEDEN IKINCI HAFTA OYNATIYORSUNUZ? ALTARNATIVMI YOK? ALTARENATIV YOKSA NEDEN ZAMANINDA ALTERNATIV OYUNCU ALINMADI? KULÜBÜN PARASIMI YOK ALMAYA? NEDEN BIZIM TOPCULAR 1 MAC IYI KOSAR 5 MAC KOSAMAZ OYNAYAMAZ? NEDEN TARAFTARIN ISTEDIGI YAPILMAZ? NEDEN TARAFTARIN YORUMLARI DIKKATE ALINMAZ? DISIBLIN YOK FORMA SAVASI YOK ,RUH YOK, TAKIM RUHU YOK,NE BU YAA BIR IKI GOL YEDINMI HEMEN PES ETMEK HAVLU SALLAMAK? HOCAM BU TAKIM 5 DE YESE SKORU CEVIRMEK ICIN CANLA BASLA SAVASMALI AMAAA NERDEEE?????????HOCAM SIZDEN ISTEDIM BU MACTA KIM IYI OYNAMADI 5 MAC CEZA VERMENIZ, LÜTFEN YEDEKTEKI FUTBOLCULARIN HAKKINI YEMEYIN KIM HAZIRSA ONU OYNATIN

DoomsDay58 13.09.2010 22:35

[QUOTE=4eylül;651696]sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler[/QUOTE]

Eee bütün takımı gönderdin geriye kim kaldı ki ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26.