![]() |
Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME
[QUOTE=taraf;680118]son bildigim 850 diye biliyorum[/QUOTE]
[B]gardas bu kamil eger gercekten kaliteli birisi ise paraya kiysin alsinlar tabi diger para yüzünden anlasilamayan futbolcularida alsinlar, Sonucta Sivasspor güclenmis olacak, güclenince galibiyetler alacak, galibiyetler alincada galibiyet pirimi alacak ve bu oyunculara verilen paralari burdan geri kazanmis olacak, öyle degilmi arkadaslar???[/B] |
Cevap: Sandro da Silva Sivasspor'da mı?
IBB: Gökhan Ünal
Kayserispor: Emir Kujovic, Nordin Amrabat BJK: Manuel Fernandes, Simao, Hugo Almeida Konyaspor: Barbaros Barut, Mariusz Pawelek Antalyaspor: Ibrahim Dagasan, Mehmet Yilmaz, Ali Turan TS: Pawel Brozek,Piotr Brozek, Mehmet Çakır Bucaspor: Zurita, Pavel Londak Gaziantep: Wagner Karabük: Aydin Karabulut Bu listeyi forumda bir arkadas yapmis ben de Ali Turan'i ekledim. Diger takimlar da transfer yapmadi laflari büyük bir YALAN. |
Doğa ile görüşecek
Doğa ile görüşecek
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun,... Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun, "Eğer Doğa gitmek istiyorsa izin veririm. Ancak burada kalmak isterse de ondan faydalanacağız. Ligin ikinci yarısında hedeflerimiz çok büyük. Eskişehirspor taraftarlarının istediği düzeye mutlaka gelecek" diye konuştu. fotomac |
[QUOTE=yigidoyuzz;680125]dün Futbol Analiz prgramının sunucusu syn nail bey hiç bir takım transfer yapmadı felan filan diyor adamın dış medyadan bile haberi yokki ona yazıyorum şimdi kimler kimleri almışlar görelim
TRABZONSPOR Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşler MANİSASPOR Sezer badur KONYASPOR Mariusz Pawelek ( kaleci ) KAYSERİSPOR Nordin Amrabat ( FORVET ) İSTANBUL B.B Gökhan ünal ve zapotchi ANTALYASPOR Mehmet Yılmaz ve İbrahim dağaşan ve daha neler neler[/QUOTE] TRABZONSPOR Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşler evet resmen anlaştılar.. KONYASPOR Mariusz Pawelek ( kaleci ) prensipte anlaşıldı.. İmza yok KAYSERİSPOR Nordin Amrabat ( FORVET ) prensipte anlaşıldı. imza yok İSTANBUL B.B Gökhan ünal - evet resmen anlaşıldı.. İmzalar atıldı Zapo; konusu hala kesinleşmiş değil.. Prensip anlaşması bile olmadı. ANTALYASPOR Mehmet Yılmaz ve İbrahim dağaşan - resmen anlaşıldı ve imzalar atıldı. [B]MANİSASPOR Sezer badur - Tüm kaynakları ve spor sitelerini inceledim.. Böyle bir tansferi geçin görüşmenin bile olmadığını söyleyebilirim.. Buda senin muhabirliğindeki asparagas haberin olması[/B] |
O kadar çok bilgi kirliliği varki ; herkes kendince aklındakileri bir bir sıralıyor.. Daha transfer sezonu da açılmadı üstelik.. Bence tüm ay boyuncada yazılıp çizilecek.. Bizde afaki transferler adına yorumlar ve eleştiriler yapacağız.. Bir ay içinde değil ama transferin son gününde daha çok hareketli geçecek ve takke düşecek ve kel görünecektir. [COLOR="Black"][B]Özellikle transferin son günü; tüm takımlar tüm anlaşmalarını son gün yapacaklardır.. Çünkü her sene aynı şeyler oluyor..[/B][/COLOR]
|
paty papy yi alabiliriz arkadaşalr. trabzon sözleşmesını feshetmıs. iyi bir orta saha oyuncusu. kleberson gıbı ara pasları var.
|
beyler bu adam kaliteli bi adam olsa cavcav gençlerbirliginden bu oyuncuyu bırakmazdı.demekki tırışka bi adamki cavcav bıraktı.ucuz diya bizim yönticilerde hemen aldılar demekki
|
Bu adam geldiği takdirde siz Kadirin performansını seyredin. Çünkü 2 sene beraber oynamışlarıd yabii yanılmıyorsam.
|
[QUOTE=muratto_kellechi32;680132][B]MANİSASPOR Sezer badur - Tüm kaynakları ve spor sitelerini inceledim.. [/B][/QUOTE]
Sansini bir de burada dene :) [URL="http://fanatik.ekolay.net/Sezere-kiralik-olarak-Manisa-yolu-gozuktu_3_Detail_287_207405.htm"]TIKLA[/URL] |
insallah gelmez ligde 1 mac oynamis bu sene bize faydali olacagini zanetmiyom :confused::confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:32. |