![]() |
Cevap: Mersin İY 3-0 Sivasspor
Öncekı maclarda yapılan hatalar olmasa su an rahat bır mac oynamıs ve kaybetsek bıle bu kadar sıkıntılı bır tablomuz olmazdı
|
bu hafta fener ile oynayacagız sora trabzon sonra kpaşa bursa bu oyunla bu maçlardan puan cıkartamıyacagımız gün gibi orta da bu sene SİVASSPORU yönetim ve hoca bozuk para gibi harcadılar yazıklar olsun..
|
SİVASSPOR KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYIDIR !
2.yarının tüm maçlarını izledim. ELAZIĞ, MERSİN VE AKHİSAR bizden çok çok iyiler ! Önümüzdeki maçlar : FB - TRABZON - BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA Bu 4 maçtan sıfır çeker bu oyunumuz ! Küme düşme hattı ile olan 3 puanlık farkta kapanır, gider ! HOCASI RIZA SAĞBEKİ UĞUR KAVUK KALECİSİ BORJAN olan takımda zaten DÜŞMEYE LAYIKTIR !!! |
[QUOTE=Kokomo;831512]SİVASSPOR KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYIDIR !
2.yarının tüm maçlarını izledim. ELAZIĞ, MERSİN VE AKHİSAR bizden çok çok iyiler ! Önümüzdeki maçlar : FB - TRABZON - BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA Bu 4 maçtan sıfır çeker bu oyunumuz ! Küme düşme hattı ile olan 3 puanlık farkta kapanır, gider ! HOCASI RIZA SAĞBEKİ UĞUR KAVUK KALECİSİ BORJAN olan takımda zaten DÜŞMEYE LAYIKTIR !!![/QUOTE] kesinlikle katılıyorum...ve en önemli oyuncularını gitsede olur kalsa da olur diyen bir yönetim...ve hakeme küfürden başka bir şey bilmeyen taraftarda:confused: |
mersin iy 3-0 sivasspor
bu takim uc sene oncede dusmeye oynuyordu riza hoca geldi takim duzeldi yenilgide olacak yenmekte gercek sivasli takimini destekleyendir sahayi kapattirmak sivasli olmak deyildir daha onalti hafta var |
***İSTİFA rıza calımbay İSTİFA***
-ÇÜNKÜ- -takıma liğin en kötü futbolunu oynatmak -3 yıldır takım iskeletini kuramamak -uğur ve enaramoda ısrar edmesi -rasmussen ve kıvanc gibi oyuncuların kalitesini fark edemedi -cesaret edip genc oyuncuları takıma kazandıramadı -transferi son gününe bırakıp rakiplerin yedek oyuncularını almak -oyuncu ve taraftarı karşı karsıya bırakması -aklını takımına değil istbul mah. takımıma bjk ye vermek -yönetim e istediği oyuncuları aldırmıyorsa neden hala görevde -maclarda oyunu okumama ve oyuncu değişikliğini yerinde ve zamanında yapamamak -takımdaki oyucuları yerinde ve mevkisinde oynatamamak *** sayın rıza hocam yol yakınken bir iyilik yap takımı yerini yardımcı antrenöre bırak derim*** |
birtek pozisyonu bile olmayan takımın ne savunulacak yanı var...bunu ancak kendini hoca zanneden rıza bey yapar anca bahane üretir..ne ekersen onu biçirsin...ey yönetimm beleş topçılar anca bu kadar oynar...sen daha durr..elazığ toptan takım değiştirdi.sen para yok diye transfer yapma..inanmıyom artık para yediğinize bile inanmaya başladım bu kadarıda olmaz ya..ayıpp ayıpp...100 milyar vermeyip alamadığın o burhan eşer senin .... du.900 milyar kazandırdı klubüne bedavaya gelmiş gibi oldu bunu siz kafasızlar yıllardır anlamıyonuz...
|
Yazık diyecek söz bulamıyorum ama şunu diyorum görün seyirciyi nasıl doldurmuşlar stadı başta bunda hatalıyız o yüzden diyecek sözüm yok sen destek için doldurdunmu antep maçındaki halimizi gördükçe.
Bu takım ve bu seyirci süper lige fazla geliyor lüks geliyor diyenler diyorki ne olacak küstüm iyi oynamıyor o zaman mersinin taraftarıda küsmesi lazım akhisar taraftarıda dolduruyor Türkiyenin en kötü taraftar kitlesiyiz neymiş küsmüş ulan sen destek ver tam doldur ondansonra konuş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00. |