![]() |
Cevap: 2013-2014 Ara transfer sezonu
[QUOTE=UltraYigido58;891556]Valla ben transferden ümidimi kestim sivasspor forvet felan alamaz.
Gene ikinci yari golcü yok diye sac bas yolmaya devam ddecegiz :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]yaaa Ultra emmi bazen senin yorumlari HIC AMA HIC sevmiyorum...... bak sana ne eksik biliyormusun??? SABIR!!!! yalnis anlama Ultra ama bu isleri SABIR LAZIM!!! [/B] |
Ben de bu saatten sonra kaliteli yabanci bir forvet alinacagini dusunmuyorum, cunku zaten elimizde 2 yane yabanci forvet var onlardan en az birini gondermeden yabanci forvet transferI olmaz, yani yil sonunda ancak olacak
devre arasi ya tutarsa hesabi gelecege donuk genc oyunculara yonelmeliyiz. ilk 11 kadromuz iyi sikinti yok tek derdimiz Utaka ve Djebbour veya Groscikinin (eger kalirsa) bize artik faydali olmaya baslamalari. |
Cevap: 2014 ARA TRANSFER
[QUOTE=UltraYigido58;887812]benim anlamadigim bir konu var lütfen biri bana anlatsin.
Anlamadigim konu su: Rengifo gitti, grosickide gidecek ve böylece 2 yabanci oyuncumuz gitmis olacak. Bildiginiz üzere de Hocamiz dünya Markasi Carlos. Neden hala türkiye liginden oyuncu alma cabasindalar ? Carlos grosicki ve rengifonun yerine neden Brezilyadan oyuncu takip edip teklif götürmüyor ?? Sizce bu daha mantikli degil mi ? Santrafora Tevfik köse yerine Brezilyada maaliyeti düsük ne kadar kaliteli futbolcular var mesela Tevfik kim ???? hayatimda tanimam etmem onu ayrica bu futbolcu nereye kadar faydali olabilir ?? Takimimiz avrupaya gitse yeterli olmaz bu futbolcu. Kisaca giden yabanci futbolcularimizin yerine Carlos neden Brezilyayaq yönelmiyor ???[/QUOTE]Dogru soyluyosunda gelecek yil yabanci siniri saha ici 5 turbun 3 olacak onun icindirki herli oyuncuya onem veriyolar yabanci olayida sezon sonu yapilacakti bence mehdide bu takimin oyuncusu deyil ama bazi sartlar zorluyor adami inşallah iyi olur.. |
[QUOTE=keko 58;891564][B]yaaa Ultra emmi bazen senin yorumlari HIC AMA HIC sevmiyorum......
bak sana ne eksik biliyormusun??? SABIR!!!! yalnis anlama Ultra ama bu isleri SABIR LAZIM!!! [/B][/QUOTE] Valla sabir sabir nereye kadar ??? Devre arasi nerdeyse bitecek daha gorusulen oyuncu yok. Biz bas bas bagiriyoruz burda takimin forveti yok forvet alin diye ama bizi duyan kim ?? Sanki gormedik aatifin forvet oynadigi maclari hep husran. |
[QUOTE=UltraYigido58;891608]Valla sabir sabir nereye kadar ???
Devre arasi nerdeyse bitecek daha gorusulen oyuncu yok. Biz bas bas bagiriyoruz burda takimin forveti yok forvet alin diye ama bizi duyan kim ?? Sanki gormedik aatifin forvet oynadigi maclari hep husran.[/QUOTE] nerden bilyon görüsme olmadigini? :confused::confused::confused::confused::confused::confused: |
[QUOTE=SivasliBurak58;891609]nerden bilyon görüsme olmadigini? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
Bilmeme gerek yok bak sende gor... |
Kayserispor: Fransa'nın Lille takımından defansif orta saha oyuncusu Rio Mavuba ile anlaştı.
7.5 mio degeri var iyi oyuncu almislar gibi gozukuyo [url]http://www.transfermarkt.de/de/rio-mavuba/transfers/spieler_14949.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/rio-mavuba/transfers/spieler_14949.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/rio-mavuba/transfers/spieler_14949.html[/url] |
[QUOTE=UltraYigido58;891614]Bilmeme gerek yok bak sende gor...[/QUOTE]
basina mi sizmasi lazim haberin? sizmadan görüsme olmuyor mu? |
[QUOTE=SivasliBurak58;891618]basina mi sizmasi lazim haberin? sizmadan görüsme olmuyor mu?[/QUOTE]
Ben hissederim böyle seyleri transfer yapilsa boyle mi olurdu ?? |
[QUOTE=UltraYigido58;891620]Ben hissederim böyle seyleri transfer yapilsa boyle mi olurdu ??[/QUOTE]
nasil olurdu..bi anlatda bizde bilelim.?? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |