![]() |
ibrahim TORAMAN
ümit ÖZAT cem YILMAZ tülin ŞAHİN Hamza YERLİKAYA Rıza CALIMBAY Celaledin CERRAH Abdullatif ŞENER ismail yk yanlışsam düzeltin:)birde gökhan zan dediler ama kesin bir bilgim yok |
SELDA BAGCAN SİVASLI MI
|
DİĞER SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZ;
OĞUZ YILMAZ CEM YILMAZ KADER ŞANSAL BÜYÜKA(KEDİSİ SÖYLEDİ:) ) TÜLİN ŞAHİN(SİVASLI CİNDY) ÇILGIN SEDAT NUR ERTÜRK YURTSEVEN KARDEŞLER OGÜN ŞANLISOY EYÜPHAN AŞIK VEYSEL :) |
SEDAT PEKER
MECNUN ODYAKMAZ |
VEEEE BEN :)
|
HERZAMAN BİLİRİZ AMA BÖYLE KONU AÇILDIMI AKLIMIZA BİŞEY GELMEZ HALBUKİ TÜRKİYE SİVASLI OLMUŞ :D
|
Gecen sene ilk amerikada bio-teknoloji adnıa cok calısma yapmıs basırlı olmsu organ nakli konsundada calsımaları ver bir seminerde dinlemiştim yapan prof vardı Prof Dr. Yavuz BUDAK (biyolog)
|
emel sayin
yagiz bendeniz eyüphan alihan cilgin sedat ibrahim toraman tülin sahin nur ertürk tgrt deki sakaci adam enver maralli aska yürek gerek anlasa -onu söyleyen bayan riza calimbay yurtseven kardesler oguz yilmaz adem dursun kader hamza yerlikaya o sampiyon halterci bayan okadar cokki ismini hatirlayamadim hatirladigim bunlar arkadaslar |
rahmetli Atilla İlhan ve Çolpan İlhan bizim Gürün ilçesinden onlarda sivaslı
|
anayasa mahkemesi eski başkanı yekta güngör özden
ünlü edebiyatcı ahmet kutsi tecer şarkıcı oğuz yılmaz şarkıcı sabahat akkiraz,,,şimdilik bunlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24. |