![]() |
[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM
BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK[/color][/size] [size=2][color=darkblue]www.sivasspor.com[/color][/size] [size=2][color=red]ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR HERKESINDE BU KAMPANYADA BIR LIRADA OLSUN KATKISI OLMASI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM ONUN ICIN BIZLERINDE SIVASSPORUMUZUN VEDE SIVASSIMIZIM EVLATLARI OLDUGUMUZU BILINMESINI ISTIYORUZ BIZLERINDE VAR OLDUGUMUZUN BILINMESINI ISTIYORSANIZ HEP BERABER BU KAMPANYAYI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEYELIMKI BASARILARDA BIZIMDE PAYIMIZ OLSUN TESEKKÜRLER [/color][/size][/quote]AYHAN ABİİ UMARIM BENİ ANLAMIŞ TIRSINIZ DAHA ÖNCEKİ BİRAZ SİTEMLİ YAZILARIM DAN |
bence bu bayrak sariyer maci yerine K.Karagumruk macinda olsa daha iyi olmazi?Karagumruk maci 2.ligdeki son macimiz :lol:
|
[quote=cevik][quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM
BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK[/color][/size] [size=2][color=darkblue]www.sivasspor.com[/color][/size] [size=2][color=red]ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR HERKESINDE BU KAMPANYADA BIR LIRADA OLSUN KATKISI OLMASI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM ONUN ICIN BIZLERINDE SIVASSPORUMUZUN VEDE SIVASSIMIZIM EVLATLARI OLDUGUMUZU BILINMESINI ISTIYORUZ BIZLERINDE VAR OLDUGUMUZUN BILINMESINI ISTIYORSANIZ HEP BERABER BU KAMPANYAYI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEYELIMKI BASARILARDA BIZIMDE PAYIMIZ OLSUN TESEKKÜRLER [/color][/size][/quote]AYHAN ABİİ UMARIM BENİ ANLAMIŞ TIRSINIZ DAHA ÖNCEKİ BİRAZ SİTEMLİ YAZILARIM DAN[/quote] [size=2][color=red]Cevik gardas bu bayrak ya bitecek ya bitecek baska alternatifi yok bizler elimizden geldigince birseyler yapmaya calisiyoruz insallah basarili olunacak hersey sivasspor icin [/color][/size] |
BAYRAK BİTMEK ÜZERE TABİKİİİ AMA BEN BİRAZ KIRILDIM İLGİSİZ TARAFTARLARIMIZA O KADAR
|
[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]BEN BURADA BU BAYRAK KONUSUNDA YIGIDOLARIMIZIN BAYA DUYARSIZ OLDUGU KANAATINDEYIM ACABA NEDEN DIYE SORACAK OLURSANIZ CÜNKÜ GERCEKTEN HALEN SIVASSPORUN BÖYLE BIR BASARIYI YALAYABILDIGINE HALEN KANAAT GETIREMEDIKLERINI VEDE BÖYLE BIR BASARIYA HALEN INANAMADIKLARINI DÜSÜNÜYORUM
BURADA GAGKO GARDASIMIZIN ACTIGI BU KAMPANYANIN NE BIR YÖNETIMLE NEDE BIR SAHISLA ALAKASI YOKTURDUR SADECE VE SADECE BU BAYRAK[/color][/size] [size=2][color=darkblue]www.sivasspor.com[/color][/size] [size=2][color=red]ADI ALTINDA OLAN TARAFTARLARIMIZIN EMEKLERI DOGRULTUSUNDA HAZIRLANAN BIR BAYRAKTIR ONUN ICIN HADIN BU KAMPANYAYI HEP BERABER DESTEKLEYELIM LAFTA KALMASIN SIMDI TAM ZAMANIDIR HERKESINDE BU KAMPANYADA BIR LIRADA OLSUN KATKISI OLMASI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM ONUN ICIN BIZLERINDE SIVASSPORUMUZUN VEDE SIVASSIMIZIM EVLATLARI OLDUGUMUZU BILINMESINI ISTIYORUZ BIZLERINDE VAR OLDUGUMUZUN BILINMESINI ISTIYORSANIZ HEP BERABER BU KAMPANYAYI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLEYELIMKI BASARILARDA BIZIMDE PAYIMIZ OLSUN TESEKKÜRLER [/color][/size][/quote] [i][b]+1967+imza[/i][/b] |
Gardaslar Hakki kardesimize tesekkür edip bas tacimiz yapmamiz gerekirken maalesef zor durumda biraktik.Lütfen herkesi tekrar kampanyaya katilmaya davet ediyorum.Düsününki bugün Hakkiya gereken destegi vermezsek yarin hic kimse böyle kampanyalara tesebbüs edemez.Sivaslilarin dayanisma gücünü göstermek icin en önemli firsat.Lütfen katilalim.
Hakki gardasimi bu girisiminden dolayi tekrar kutluyor o güzel yüreginden öpüyorum. |
[color=red][/color][size=7][/size]fikirtepeli sıvaslı8lar olarak 3 otobüste bizden BİLGİ İÇİN 02163367140 BULUŞMA YERİ MEGA GRUP SİGORTA HIZIRBEY CADDESİ NO 173
|
[b]
Hadi arkadaşlar hakkı abimiz çok güzel bir düşünceyle bu organizasyona girdi ona yardımcı olmalıyız yarın bayrak burda resmi çıkınca nasıl gururlanırsak işte bu bayrakta benimde bir tuzum var demek ayrı bir gurur kaynagıdır..Ben resmini gördüm çok harika olmuş LÜTFEN HAKKI ABİMİZİ YANLIZ BIRAKMAYALIM İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...[/b] |
Sivasppor ile ilgili reklam pek fazla değil bu da beni rahatsız ediyo..
Vestelmanisa da çıktı ama reklam yapıyo sivas da bu konuda biraz ilgili olmalı bence... bayrak forma vb gibi şeyler yapılmalı |
:evil: :D 8O :twisted: :wink:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:57. |