![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
SELAM HEMŞERİLERİM BEN YENİ ÜYE kursatreis_58 İZMİRDE İKAMET EDEN Bİ SİVASLI KARDEŞİNİZİM ARKADAŞLIK KUMAK İSTERSENİZ MESAJLARINIZI BEKLİORUM
|
selam arkadaslar ben ist kağıthaneden yiğidevo...
|
--->: BOLU'LU YARENLER
boluya selamlar iletirim.tüm arkadaşlarına ilet.
|
Aramıza hoş geldiniz Bolu gibi güzel bi şehri Süperligde görmeyi isterim...
|
ya sey sorucam o yazdıgın beste
Her Zaman Her Yere Gider Ne Yagmur Ne Camur Dinler Severse Yürekten Sever Bu Alemde ANKARAGÜCLÜLERR seklinde olmayacakmı :D |
[B][COLOR="Blue"]BOLULU KARDES SITEMIZE HOS GELDINIZ HOSCA VAKIT GECIRMEINI TEMENI EDERIZ .AYRICA BOLUSPORA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Slm arkadaşlar. Ben afyonkarahisardan yazıyorum sivasta öğrenciyim. Aslında iyi bir afyonkarahisarspor taraftarıyım ama sivasta maçlara gide gele sivasspora karşı sempatim var. Tatil bitince yine sivas tribünündeyim. selamlarımla.
|
sitenin en kücügü olmam dolayisiyla yeni gelen abilere hos geldiniz der ellerinizden öperim esi bulunmaz bir siteye kavustunuz ne mutlu size ve bize
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
TÜM SİVASLI VE SİVASSPORLULARI BU SİTEDEYE BEKLİYOR SİTEYE EMEĞİ GEÇENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
tabiki bu böyledir nerde birlik orda dirlikmantığıylan bu siteye üye olduk ve tanımadığımız arkadaşlarlan tanışmış olduk bazı arkadaşlılar edindik bazı kişilerlen uzaktanda
olsa sohbet ettik ve tüm bunlarlan güzel hoçca vakit geçirdik ve inannınkı ben hiç kötü bir tezaruhat küfür ve çirkin şeylerlen karşılaşmadım tüm siteyi bu hale getirip kuranlara ve bu güzel duygularla buraya yardım edenlere tşk ediyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32. |