![]() |
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
[B][COLOR="Red"]58 Numarayi giyen futbolcu hemserilerimize basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
aynen ya diğer sivaslı futbolcularda 58 numaralı formaları gıymelerini bekliyoruz.58 no giyen tüm futbolcularımıza sevgiler saygılar.leblebi sanada teşşekürler bo
|
ımarım her takımda 58 giyen olur
|
SADECE ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTİYORUM.SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR.YİĞİDONUN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR.SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR.UMARIM 58 NUMARAYI GİYMEYEN SİVASLI FUTBOLCULAR KISA ZAMANDA FARKLARINI ANLARLAR.....
|
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
sivaslı oldunu belirten futbolcularımıza tesekkur ederiz darısı diger sivaslı futbolcularımıza
|
[B][COLOR="Indigo"]öyle tahmin ediyorum ki yeni sezonda birkaç tane daha 58 numara giyen oyuncu göreceğiz. Belki Ümit Özat da Köln takımında giyer. [/COLOR][/B]
|
ç.rizede 58 numaralı bir oyuncu var ama ismini tam olarak bilmiyorum
|
[QUOTE=zaralım 58;223421]ç.rizede 58 numaralı bir oyuncu var ama ismini tam olarak bilmiyorum[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"][B]AHMET GÖRKEM GÖRK , YUKARIDA YAZILIYDI. [/B][/COLOR] |
çaykur rize sporda görkem var o da 58 numarayı giyiyor
|
Giyen arkadaşları bende kutluyorum.. Maç izlerken insan ayrı bi gururlanıyo.. Her takımda Sivas'lı oyuncu olur umarım.. Bugünde kandil, dua yerinede gecsin..:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31. |