![]() |
-->: KİM BU GECE KUSLARI ...?
Şuan 36 misafir çevrimiçi ve 12 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 4 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: 1967_DERNEK_MUSTAFA[*] 02: 1967_DERNEK_NAİL[*] 03: COBANSARAYLI 04: develideportivo 05: ElbeyLi58 06: HOZAT58 07: IsYaNKaR [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]08: RaP_BoY[*][/COLOR][/FONT] 09: RüStüElmaS 10: yigido5835 11: yusuf_07 12: YYILDIRIM 04/03/2006 SAAT 01:21 [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"] GÜNLERİN AGLAK YALANLARININ HEPSİ BİR GÜN AHLA DÖNER GERİ.....[/COLOR][/FONT] |
-->: KİM BU GECE KUSLARI ...? saatda gec olmus millet gitmiyor ya
Suan 20 misafir çevrimiçi ve 3 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 2 kişi var. 01: COBANSARAYLI 02: SivasLady 03: sivaslıavukat bende bir yalniz kalamadimya :D |
Şuan 24 misafir çevrimiçi ve 2 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. 01: COBANSARAYLI 02: SivasLady birini eledim :D kalti tek bu arada burda saat gece 3:00 |
[QUOTE=SivasLady]Şuan 24 misafir çevrimiçi ve 2 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. 01: COBANSARAYLI 02: SivasLady birini eledim :D kalti tek bu arada burda saat gece 3:00[/QUOTE] bu sefer de ben geldim:D yine yanlız kalamıyacan seni hiç yanlız bırakırmıyız:D |
[QUOTE=karacaören34-58]bu sefer de ben geldim:D yine yanlız kalamıyacan seni hiç yanlız bırakırmıyız:D[/QUOTE]
he la ne isin var get isine :D nerden geldin be hhehehe seni sahte gece kusu seni :D |
[QUOTE=SivasLady]he la ne isin var get isine :D nerden geldin be hhehehe
seni sahate gece kusu seni :D[/QUOTE] GERÇEK GECE KUŞU BENİM ASLINDA SİZ SAAT 05,00 I GÖSTERİNCE GİDİP YATIYORSUNUZ BEN SAAT 08,00 A KADAR DURUYORUM |
[QUOTE=karacaören34-58]GERÇEK GECE KUŞU BENİM ASLINDA SİZ SAAT 05,00 I GÖSTERİNCE GİDİP YATIYORSUNUZ BEN SAAT 08,00 A KADAR DURUYORUM[/QUOTE]
:D sende iste olmasan sende yatcanda hehehe öyle olsun bakalim |
[QUOTE=SivasLady]:D sende iste olmasan sende yatcanda
hehehe öyle olsun bakalim[/QUOTE] KADER UTANSIN NE YAPİM ÇALIŞMASAM YİNE UYUMAM YA DİSCO DA YA DA NETTE OLURDUM |
Şuan 16 misafir çevrimiçi ve 3 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: COBANSARAYLI 02:[B][COLOR="Red"]KARACAÖREN34-58[/COLOR][/B] 03: SivasLady BENDE VARIMM:D:D |
[QUOTE=karacaören34-58]Şuan 16 misafir çevrimiçi ve 3 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: COBANSARAYLI 02:[B][COLOR="Red"]KARACAÖREN34-58[/COLOR][/B] 03: SivasLady BENDE VARIMM:D:D[/QUOTE] benden bu kadar - sen kal yalniz :D basbasa cobansarayliyla |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |