SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kombine Bilet Kampanyası... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1213)

GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005 21:14

[QUOTE=DJMuRaT][b]Walla Hep Lafat kalıyo Artık bişeyler yapmanın wakti geldide geçiyor bencE!Artık herkesin sivasspora destek wermesi lazım!!![/b][/QUOTE]

imzami atıyorum kardesıme+++

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 14:53

[b]BANA ÖLE GELİYOR Kİ BİZ BOŞAM KÜREK ÇEKİYORUZ..SİVASSPOR SADECE SİVASTA'Kİ SİVASLILARIN HERHALDE Kİ SADECE BURDA KİLER KOMBİNE BİLET ALIYOR...[/b]

GuNaY 30.08.2005 14:55

[QUOTE=ultraSivas_58][b]BANA ÖLE GELİYOR Kİ BİZ BOŞAM KÜREK ÇEKİYORUZ..SİVASSPOR SADECE SİVASTA'Kİ SİVASLILARIN HERHALDE Kİ SADECE BURDA KİLER KOMBİNE BİLET ALIYOR...[/b][/QUOTE]
onur kombineler icin ödemede herhangi bir kolaylık sunuluyormu? kosullar neler?

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 14:56

[QUOTE=gunay]onur kombineler icin ödemede herhangi bir kolaylık sunuluyormu? kosullar neler?[/QUOTE]
[b]PEŞİN PARA İSTENİYOR..TAKSİTLİ SATIŞ YOK ŞU ANDA...[/b]

GuNaY 30.08.2005 14:57

[QUOTE=ultraSivas_58][b]PEŞİN PARA İSTENİYOR..TAKSİTLİ SATIŞ YOK ŞU ANDA...[/b][/QUOTE]
saol gardas...

Dağcı 30.08.2005 15:03

Özellikle Sivas'ta yaşayan insanlarımızın ekonomik durumları belli. Kombine biletlerin satışında bir çalışma yapılamaz mı acaba?

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 15:55

[QUOTE=Dağcı]Özellikle Sivas'ta yaşayan insanlarımızın ekonomik durumları belli. Kombine biletlerin satışında bir çalışma yapılamaz mı acaba?[/QUOTE]
[b]BİZ TOPİÇ AÇTIK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN YİĞİDOLAR BİR KOMBİNE BİLET ALSIN DİYE ..PARA KLÜBE BİLETLER İSE MAÇA GİDECEK OLAN SİVASSPOR'LU GENÇLERE AMA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ HER ŞEY FASA FİSO ...[/b]

serhankaburcuk 30.08.2005 16:04

[QUOTE=ultraSivas_58][b]BİZ TOPİÇ AÇTIK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN YİĞİDOLAR BİR KOMBİNE BİLET ALSIN DİYE ..PARA KLÜBE BİLETLER İSE MAÇA GİDECEK OLAN SİVASSPOR'LU GENÇLERE AMA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ HER ŞEY FASA FİSO ...[/b][/QUOTE]

[b]Şuana kadar öyle gözüküyor...Arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım...Maddi imkanı olan arkadaşlar lütfen kombine bilet kampanyamıza destek olalım...HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...[/b]

Everest 31.08.2005 11:59

super olur ya ins olur hehe

1967_DERNEK_10UR 01.09.2005 16:17

Işte Yiğido...

[B]HÜRDOĞAN GAZETESİNDE SPOR YORUMLARI YAZAN GAZETECİ ABIMIZ ABDULLAH YİĞİT 'İN BU HAFTA Kİ KÖŞE YAZISNIDAN KÜÇÜK BİR BÖLÜM YAZMAK İSTİYORUM...[/B][size=3][color=red][b][i]BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS VALİSİ SAYIN DR.HASAN CANPOLAT 500 ADET KOMBİE BİLET ALDI..VALİMİZDEN BİR RİCAMIZ VAR 50 ADET KOMİBE BİLETİ SİVASSPOR'U İÇERDE VE DIŞARDA DESTEKLEYEN ANCAK MADDİ GÜCÜ OLMAYAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE VERMESİNİ TALEP EDİYORUM.BU DERNEKTE Kİ ARKADAŞLAR LA SIK SIK DEPLASMANLAR DA BİRLİKTE OLUYORUZ VE ONLARIN NELER ÇEKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM .BU OLAURSA HİÇ OLMAZSA SİVAS'TA OYNANACAK MA.LARDA SIKINTI YAŞAMAZLAR.....[/i][/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.