![]() |
-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
[QUOTE=unitimsahdau;255711]aferim myway hadi kardeşim allaha emanet ol haddni bil ona göre konuş[/QUOTE]
[B] hadi kardesim sende Allaha emanet ol. Sitemize gelmissin hosgelmissin misafirsin herkes haddince konusursa hic bi problem olmaz.! Bursaspor a da basarilar kalan maclarinda.. [/B] |
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
tebrikler sivasspor ben galibiyetten çok bursalı taraftarları susturduk ona seviniyorum ayrıca bursa kalecisinin de hareketleri hoş değildi ama sonunda gülen biz olduk ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
Yigidolar bugun yine yuzumuzu guldurdu.Bundan sonrada guldurmeye devam edecek.
|
neden Ilgar Qurbanovu oynatmiyorlar?
|
HELAL OLSUN SANA YİĞİDOM
SENEYE AVRUPAYA AÇILIYORUZ İNŞALLAH ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYELİMMİ? :) |
teşekkürler yiğidolar bize yine gurur yaşattığınız için.
|
SİVASSPOR:3 BURSA:2
[B][COLOR="Navy"]Ne heyecanlı bir maçtı öyle. 90 dakika süren bir mücadele. Helal olsun yiğidolarımıza.
Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez bu kadar coşkulu bir şekilde gördük onları. Her zaman bu şekilde olsalar evimizde kolay kolay maç kaybetmeyiz. [COLOR="Blue"]Muhammed Ali kendisine burun kıvıranlara adeta ders veriyor[/COLOR].[/COLOR][/B] |
heyt be sivasıma kim dayanırki yürü be yiğidom...
|
[QUOTE=Dağcı;255759][B][COLOR="Navy"]Ne heyecanlı bir maçtı öyle. 90 dakika süren bir mücadele. Helal olsun yiğidolarımıza.
Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez bu kadar coşkulu bir şekilde gördük onları. Her zaman bu şekilde olsalar evimizde kolay kolay maç kaybetmeyiz. [COLOR="Blue"]Muhammed Ali kendisine burun kıvıranlara adeta ders veriyor[/COLOR].[/COLOR][/B][/QUOTE] eleştirilerden kendisi ders çıkarmış olmalıkı 3 haftadır forma girdi kendisine yakışan futbolu oynadı. |
[B]radyo her maci verip bölüm bölüm anlatmasi hicte hos degildi
bizleri maclari izleyemeyenleri birde dinlemekten mahrum ediyorlar ama cok güzel bir macti ikinci yari takimin inanci kazandi mac sonra TV58 yayina gecti, röp. yapti baskanimizla, bülent hocayla, futbolcularla TV58e tesekkür ederim cok güzel oldu [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08. |