![]() |
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
[QUOTE=Divriği58-;390307]SEN KIMSIN KAC YASINDASIN DA UYGUN EFENDI FALAN DIYOSUN HALA KAFANIZ BASMIYOO CETKOV KENDIM GIDICEM DIYOO ZORLA NASIL TUTUCAKSIN ANLATSANA BANA BULENT UYGUNUN YERINDE SEN OL DA DAHA IYISINI YAP O ZAMAN PARA YOK TARAFTAR YOK KOMBINE GELIRI YOK FORMA GELIRI YOK HIC BI GELIR YOK ADAM YINEDE ELINDEKI AZ PARAYLA EN IYI OYUNCULARI BULUYOOO SEN BUL SIKIYOSA[/QUOTE]
Ya bıraksana arkadaşım burdakilerin çoğu daha çocuk futbolun f sinden anlamıyorlar kalkmışlar sağdan soldan yazıların içinden kompozisyon çıkartır gibi yazı çalıp yazıyorlar adam gibi adam olsalar zaten böyle ukalaca yazılar yazmazlar uğraşma böyle insanlarla |
[QUOTE=Aydogan58;390396]ya yalana falan ihtiyacim yok,,,,,
ben fanatik SivasSporluyum,,, ama dünkü macda hayal kirikligina ugradim.... öfkem onun icin.... belki anlaya bilirsiniz... gelelim senin soruna .... $imdiye kadar tek bir macina gitim oda 15 mi 18 sene önceydi!!! imkanim olsa her macina giderim...herkes sizin gibi sivasda oturmuyor umarimki biz destegimizi sizin gelemiyeceginiz maclarda verecegiz,,, formalara gelince... $u anda evimizde 2benim 3er cocuklarin vardir ve bunlar her sene aktulle$ir... bayraklari falan filan saymadan.... 5058e gelince biz ondan malisef yararlanamiyoruz amabirzaman bizler icin bir ba$ka numara vardi ,,vede az atmami$tik heleki süper lig de son 8 macinda her atigi golde 1 tane.... bence tam destek yani umarim tatmin olmu$undur...........[/QUOTE] [COLOR="Red"]ya yalana falan ihtiyacim yok,,,,, ben fanatik SivasSporluyum,,, ama dünkü macda hayal kirikligina ugradim.... öfkem onun icin.... belki anlaya bilirsiniz...[/COLOR] Bu sözler da ha iyi, herhalde sakinleştin... Kardeş hatta gardaş başkanımız ve bu yönetim bu takımın başına gelmeden önceki sivasspor'u bilirsin fanatik olduğuna göre... Bu başarıda büyük pay sahiplerinden biri de Bülent UYGUN'dur. Yanlış yapabilir tabi ki eleştirilirde ama herkes sınırını bilecek... Her hal ve karda bu yönetimi, bu hocayı ve bu takımı Sivas hiçbir zaman unutmayacak ve her zaman hayırla yadedecek. Belki uzakta olduğunuzdan tam anlamıyorsunuz bu insanların Sivasa yaptığı hizmetin büyüklüğünü.Çok detaylı söyleyemiyorum o başka bir tartışma konusu burası yeri değil(Arif olan anlar.) Tatmin olmaya gelince Sivassporun dünkü futbolu beni tatmin etti, seni bilmem... Selametle... |
[QUOTE=bayram;389782]bu arada hayrettin fuzuli bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu sivassporda hiç sevmiyorum hayrettini isabetli pas diye bir şey yok attığı top rakip futbolcudan geri dönüyor musa kuşa helal olsun biz mehmet yıldız ve balili beklerken gol arayışlarında musa kuş 10 defa kaleyi yokladı ama onu da sağolsun bülent hoca oyundan çıkardı blicanın bir hareketi güzeldi penaltı noktasında yaptığı hareket çok hoşuma gitti zamanla takıma uyum sağlayıp iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlayacak lakin biliyorsunuzki futboldan çok skor önemli bu maçlarda artık ikinci maça bakacağız umarım turu geçer uefadan da beşiktaşla karşılır beşiktaşı eleriz Allah'ım ogünleri gösterirmi keşkem görsem[/QUOTE]
MU AYDIN KUŞ DEĞİLLLL !!!!!!! MUSA KUŞ GİTİİİİ... |
[B]Çok talihsiz bir maç,Çok kötü hatalar,KÖTÜ FUTBOL.Gerçek Sivasspor bu olamaz.En yakın zamanda eski gücünle görmek istiyoruz.
Portekizde Bragayı darma duman etmek istiyoruz.Onlar bizi burda 2-0 yendiyse bizde onları orada farklı yeneriz.[/B] |
MAÇ HAKKIMIZDI AMA GOL OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE
|
[QUOTE=Aydogan58;389966]sucu onda bunda degil önce uygun beyde bulalim!!!!!
sen git iyi oyunculai sat onun yerine yerini tutamiyan artiklari topla ve takima kayna$tir ondan sonrada maci almaya kalk,,, [B]ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARALANIRMI$[/B]bu bir ata sözüdür uygun efendi!!!!! transferin cok kötüydü ve bu takimin icine etin!!!! o yedek parcasi kaleciyide def et bo$ bo$una paralarimizi götünün üstünde oturarak bankda kazaniyor. takimda herhangi birini kaleye soksan ondan iyi topu cikarir biz adam gibi transfer istiyoruz yoksa bizim eski futbolcularimizi geri getir ba$da cvetkhovu[/QUOTE] Futboldan anlamayan böyle aydoğan58 nikli çok küt arkadaşlar çıkacaktır elbet, ama seni dumar etmek için tek bir soru soracağım futboldan anlamayan kardeş.. 4 senedir belkide daha uzun bir süre hep bu takımın yanında olan, çok sıkı bi çalışma yapan ve dahada önemlisi hani diyorsun eski futbolcularımızı getir felan onları ve chetkovu bulup Sivas'a kazandıran kim bana bunun cevabını verirmisin? (not kapasiten yetmediyse soruyu anlamaya ben cevaplıyım senin yerine, Bu takıma senelerdir emeğini esirgemeden özveriyle çalışan ve meslektaşlarının aldığı paranın 10da 1ine çalışan senin uygun efendi diyerek saygısızlık yaptığın Bülent Uygundur! Bunu bilesin!!) |
[QUOTE=mucahit_58;390604]Futboldan anlamayan böyle aydoğan58 nikli çok küt arkadaşlar çıkacaktır elbet, ama seni dumar etmek için tek bir soru soracağım futboldan anlamayan kardeş..
4 senedir belkide daha uzun bir süre hep bu takımın yanında olan, çok sıkı bi çalışma yapan ve dahada önemlisi hani diyorsun eski futbolcularımızı getir felan onları ve chetkovu bulup Sivas'a kazandıran kim bana bunun cevabını verirmisin? (not kapasiten yetmediyse soruyu anlamaya ben cevaplıyım senin yerine, Bu takıma senelerdir emeğini esirgemeden özveriyle çalışan ve meslektaşlarının aldığı paranın 10da 1ine çalışan senin uygun efendi diyerek saygısızlık yaptığın Bülent Uygundur! Bunu bilesin!!)[/QUOTE] terbiyeden ve türkce dilinden anlamayan mucahit_58 nikli arkada$,,, sen önce medeniyeti ögren ondan sonra ögretmeye kalk,,, kendi ya$imda olan bir ki$iye tabiki efendi/ bey diye hitap edecegim,,,,ama senin gibilere gelde medeniyeti ögret ,,,, agabi dururken hic ba$ka bir lafi agaziniza alirmisiniz!!!!!! Hayir tabiki alinmaz demi kendinden 5 ya$ kücüge bilen agabi diye hitab edersin demi.......!!!!! sen beni ele$tirmeyi birakta karde$im konuya bak.............!!! |
-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Bence biz daha iyi oynadik, onlar hic iyi oyniyamadi, sansdan goller attilar.
|
[QUOTE=oz.can;390352]Bu portekizin kalecisi değilmiydi elinden topu kaçırıpta Nihatın önünü düşüren(dünyanın en iyisi!?)
Yapmayın arkadaşlar neyini gördünüz volkanın da bu kadar acımasız oluyorsunuz? Uygun efendi diye efelik yapan arkadaş, sana sözüm, kaç maçına gittin yiğidonun, kaç formasını aldın, kaç mesaj attın 5858'e delikanlıca...[/QUOTE] dünyanın en iyi kalacisi olan cech çek cumhuriyeti kaleci topu nihatın önüne düşüren de o kaleci |
[B]çok kötü haketmediğimiz bir sonuçtu yazık oldu Sivasıma..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:13. |