![]() |
--->: PANKARTA NE YAZALIM....
tamam emree banaa geldi görüştükk ben kendim yaptıracağım pankartın boyu
2 metreye 5 metre olacak taraftarın yaptıracağı pankartta gelecek paraya göre yaptıralacak reklamcı arkadaşlada görüşüldü oda sağ olsun 50 ytl katkıda bulunduuu |
[QUOTE=üçyıldız58;417570]tamam emree banaa geldi görüştükk ben kendim yaptıracağım pankartın boyu
2 metreye 5 metre olacak taraftarın yaptıracağı pankartta gelecek paraya göre yaptıralacak reklamcı arkadaşlada görüşüldü oda sağ olsun 50 ytl katkıda bulunduuu[/QUOTE] valla abi şu haberin ilaç gibi geldi. |
sizz nee yazılacak onu tesbit edinn bence burda iğneleyeceğimiz istanbul takımları ve federasyon olsunnn
|
istanbul takımlarını tutanlar gelin birazda bizim takımlarımızı tutun)):
|
[B][COLOR="Blue"]--tff hüzünle sunar--
kahpe bizansın sonu sivas -bir anadolu efsanesi-[/COLOR][/B] |
[COLOR="Red"][B]REKLAMCI KİM ONUN REKLAMINI YAPIN EN AZINDANDAN 50 YTL İNDİRMİŞ
[/B][/COLOR] |
[QUOTE=mrkz_abi;417588][COLOR="Red"][B]REKLAMCI KİM ONUN REKLAMINI YAPIN EN AZINDANDAN 50 YTL İNDİRMİŞ
[/B][/COLOR][/QUOTE] cevap bekliyorum üçyıldız abiden.mesaj attım daha görmedi galiba. |
[COLOR="red"][B]KIŞI SERT İNSANI MERT İSTANBULU DESDEKLEYEN NAMERT DEĞİŞİM YAPABİLİRSİNİZ KIŞI SERT İNSANI MERT SİVASI SATAN NAMERT[/B][/COLOR]
|
reklama neye gerek yok biz mesajımızı verelimmm konu yanlış anlaşılır
elbet verecek babasının hayrınaa vermiyoryaaa sivasdan ekmek yiyorrrr sivasspor süper ligde olmasa ona kim pankart yaptıracakkk ellide düşecek yüzdeee |
yok gelmedi yenerrrr ismim bu arada nurat sade murat birincisi ikincisi yok osmanlı padişahıda değilimm sade bir sivas vatandaşıyımm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:56. |